Hyppää sisältöön

Hata' - blogi

  • kirjoitusta
    7
  • kommenttia
    6
  • katselukertaa
    394

Cardset Series 1 ja kauden aloitus

Hata

379 katselukertaa

Se on taas se aika vuodesta kun päästään korkkaamaan uusi kausi ja samalla myös uusi Cardset-sarja. Avasin eilen neljä laatikkoa ja eipä siitä jäänyt oikein jälkipolville kerrottavaa. Insertit ovat jälleen hienoja ja peruskorttien ulkoasun muutos neljään edelliseen kauteen verrattuna on piristävää. Kuitenkin isompien osumien sekoitus tuntuu kausi kaudelta käyvän nihkeämmäksi ja se on asia johon toivoisi joskus tulevan vielä muutos.

 

Kuten blogissa ja muutoin on tullutkin esille, kerään Cardsetin peruslaput ja insertit aina kasaan juuri siksi että niihin pääsee sitten pyytämään kuittauksia. Tänään Mestis-kausi polkaistiin käyntiin Jyväskylässä, jossa Akatemian vieraana oli Jukurit. Tavoitteena oli pelin jälkeen saada Italian MM-vahti Andreas Bernardin kuittaukset kahteen viime kauden korttiin.

 

Yleensä kannan mukana vaihtelevasti ylimääräisiä kortteja siltä varalta, että jos mahdollisesti joku pelaaja/ex-pelaaja olisikin paikkakunnalla niin voisi lennosta napata nimmarin. Tällä kertaa kävi tuuri sillä Harri Pesonen käveli vastaan pelin jälkeen ennenkuin tapasin Bernardin ja nopeasti ehdin ottaa nimen uuden sarjan Three Score Attack-insertiin.

 

skannaaminen0005-45.jpg

 

Tällaista siis tällä erää. Lauantaina on vuorossa JYP-Kärpät ja siitä se hulluus taas alkaa. Kovin äkkiä tuntui kesätauko menevän ohi (tosin sitä edesauttoi ET-pelit ja parit random-harkkamatsit). Palaillaan!1 Kommentti


Recommended Comments

Luo käyttäjätili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi kommentoida

Luo käyttäjätili

Luo käyttäjätili yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Vanha käyttäjä? Kirjaudu sisään tästä.

Kirjaudu sisään nyt
×