Hyppää sisältöön

Leksu

Moderaattorit
 • Sisältöä yhteensä

  2 476
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Leksu

 • Rank
  Ylläpitotiimi
 • Syntymäpäivä 20.03.1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/leksu81/

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Lahti

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samaan ketjuun vielä muutama omaan kokoelmaan tällä viikolla tullut: Lanny McDonald kokoelmaan kaksi uutta. Messierin hieno 29 kpl tehty nimmari 11-12 Elite kokoelmaan. Ysärin erkkareihin pari +Michael Jordan 96-97 Spx.
 2. Lisätään vielä yksi uusi kokoelmaan saapunut. Eli tuo Jukka Porvari Colorado Rockies paidassa pääsee suomipojat NHL:ssä kokoelmaan. Pitkään oli hakusessa Porvarin kortti Rockies paidassa, mutta nyt löytyi. Samaan kuvaan mahtui muutama vaihtareihin saapunut. Christian Ruuttu Honda kortti, Mikko Luovi Brynäs team issue, Mikko Peltola Malmö kortti, Arto Blomsten 86-87 Panini tarra, Tuomo Martin Lätkäjuoma ja Joey Kocur Tough Customers Auto.
 3. Ysäreistä olen lähinnä rajannut Pacific sarjojen parallel kortit pois. Eipä noissa oikein muuta rajausta ole nyt kun otin lähes kaikki muutkin parallel sarjat mukaan. Toki siellä jotain parallel sarjoja on mitkä on liian haastavia, kuten UD /100 jne jne. Perussarjat alkaa ysäriltä olla jo aika hyvin hallussa muutamaa sarjaa lukuun ottamatta. Litmasen korttien kokonaismäärästä ei ole hajuakaan. Niin paljon siitä on kaikkia postikortteja jne. Mulla on nyt Litistä 82 erilaista postikorttia ja 106 tavallista korttia/tarraa. +yksi kotimainen postimerkkiarkki ja jotain oheismateriaalia. Puuttuvia kortteja tiedän ainakin kolme. Yksi on helppo eli tämä: Huuhkajat Series 3: 350. Jari Litmanen Kaksi muuta tiedossa olevaa puutetta on SunSet sarjan "näyte Specimen, ei keräilyarvoa" kortti ja tämmönen nimmari Liverpool paidassa: 2001-02 Topps Premier Gold England Autographs #21 Jari Litmanen
 4. Jordan puuttuu ja se on se sarjan kallein.
 5. COMC:sta tuli tilattua iso satsi omia puutteita. Kaikkia en alkanut kuvaamaan, mutta tässä osa. Ysärin erkkareita alkuun: Sitten vähän suomipoikia jne: Dahlin Rc menee ykkösvaraukset RC kokoelmaan. Sulak pääsee Lahdessa pelannaisiin NHL miehiin. Loput uusia suomipoikia. Suomipojilta myös muutama paita ja Husson nimmari. Mokkekokoelmaan loput 7 mokkea. Pelaajakohteisiin muutamat: Cheeversin Leafit on 15, 10 ja 7 tehdyt. Potvin Masked Men Gold /10 löytyi halvalla. Tais olla 5$. Litti kokoelmaan yksi uusi Luhta postikortti. Kiitos tästä Heikille! Loppuun vielä koripalloa. Nämä 96-97 SPX kortit osui sattumalta silmiin Comc:ssa. Olivat niin halpoja ja hienoja, että päätin tuon setin kerätä. 5 kpl jäi vielä täydestä puuttumaan. Pitää ne tilailla sitten kun hinnat niissä vähän tippuu. Kuvat ei oikein tee oikeutta näille. Lähinnä noista kuvan ekoista korteista vähän näkee paremmin tota hologrammin kiiltoa. Livenä todella upeita kortteja. Sitten vielä uusia kortteja Lauri Markkanen kokoelmaan: Markkasissa mukana mm. 15, 25 ja 75 tehdyt. Kolme viimeistä Hanno Möttölä kokoelmaan. Kiitos kun katselit!
 6. Hintoja laskettu ja lisätty casen verran uutta 2018-19 sarjaa. Myös vaihto omiin kohteisiini onnistuu. Puutelistat löytyy allekirjoituksestani.
 7. Leksu

  Uusia ysäreitä

  Vaihdossa tuli iso kasa puuttuvia ysärin erkkoja ja parallel kortteja. Kiitokset Tuomas vaihdosta! Tässä jotain poimintoja satsista: Alkuun muutama uudempi. Eli Lannyn nimmari pelaajakohteeseen ja 06-07 BTP paitakokoelmaan Roy ja Brodeur. BAP nimmareita. Helminä Hasek ja Roy. Tämän kuusikon myötä on tuo Summit In The Crease Premium Stock /600 setti kasassa. Kiitos kun katsoit!
 8. Lisätty loppuun muutama kovempi Upper Deck YG ja Maradonan nimmari.
 9. Listalle lisätty numeroituja kortteja.
 10. Paljon kortteja lisätty etenkin 2000-luvun alun sarjoihin.
 11. Lisätty aika paljon kortteja listaan.
 12. Leksu

  Kaksi helmeä

  Juuh, Ebaystä ostin.
 13. Leksu

  Kaksi helmeä

  Ei ole pussitavaraa. Sen on saanut kai jonkun taulun mukana missä oli koko setti.
 14. Nosto! Lisätty Casen verran 2018-19 Jokerit sarjaa. Vanhemmat on alussa CASE 1 ja sen jälkeen nämä uudet CASE 2.
×
×
 • Create New...