Hyppää sisältöön

pjokiran

Moderaattorit
 • Sisältöä yhteensä

  2 727
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä pjokiran

 • Rank
  Ylläpitotiimi
 • Syntymäpäivä 14.12.1978

Contact Methods

 • MSN
  pjokiran@hotmail.com

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Kuopio

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkos tuota crash the gamen pientä virhettä olemassa esimerkiksi Selänteenkin korttien kohdalla?
 2. Näin ajattelinkin, kun pusseihin pakattu 500 painettu kortti on harvemmin kovin hankala löytää.
 3. Hienoa, että kortit pääsi arvoiseensa kokoelmaan. Onkos tuo Donruss pussitavaraa vai jotain muuta?
 4. ^Kiva olisi kyllä lähteä. Mutta pitää lähteä töihin samaiseen ajankohtaan.
 5. pjokiran

  Helmikuu posteja

  Esa käväisi poikansa kanssa leikkimässä niin vaihdettiin muutama korttikin samalla. Kuivalaisen retro fanipaita heräteostoksena. Seamulta kuntopäivitys Zininen jyväshyvään. Enää Tuomas Kalliomäki ja Jani Rautio olisivat kunnon puolesta päivitystä vailla samaisesta sarjasta. Heikin kirjakin tuli ostettua ja Vesterisen kirja lainattua kirjastosta. Kimmosuolta kaksi tuplatarraa kivasti vaihdossa. Parhaat löydöt oli 2002-03 BAP Memorabilia Stanley Cup Playoffs SC-3 Gary Roberts (/90) ja sitten tuon kauden Panini stickersin viimeinen puuttuva, niin nyt on sekin sarja 8 vuoden keräämisen jälkeen vihdoin kasassa. Robertsin vastaava vault löytyikin jo ennestään, mutta nyt kun tuo oikea löytyi, niin vault joutaa sinne minne ne kuuluukin eli kaatopaikalle. Muutama keräilyalueeni ulkopuolinen Selännekin päätynyt minulle. Kiitos, kun katselit.
 6. Kirjasta sen verran, että käsittelee Suomessa julkaistuja vanhempia sarjoja. Uusin sarja, mikä oli kirjassa oli 1974. Se ensi vuosi tuli jo viime vuonna, mutta kakkososaa kirjasta ei ole vielä julkaistu. Toivottavasti sellainenkin vielä nähdään, siinä sitten varmaan uudempiakin sarjoja. Huhujen mukaan kirja olisi julkaisua vaille valmiina.
 7. Aloitusviestissä olevasta linkistä eli adlibris ostin. Hyvinkään prisma alekorissa on kuulemma ollut joskus vieläkin halvemmalla. 14,90e + postit muistaakseni 2e luokkaa maksoin itse.
 8. 2018-19 Aku Ankka keräilykortit (kutakin painettu tiettävästi 500 kpl) 1. Lennart Petrell, HIFK 2. Otto Paajanen, HPK 3. Juhani Tamminen, Ilves 4. Aleksi Salonen, Jukurit 5. Juha-Pekka Hytönen, JYP 6. Kai Kantola, KalPa 7. Juha-Pekka Haataja, KooKoo 8. Lasse Kukkonen, Kärpät 9. Janne Niskala, Lukko 10. Hannes Björninen, Pelicans 11. Ville Koho, SaiPa 12. Erik Riska, Sport 13. Kristian Kuusela, Tappara 14. Teemu Väyrynen, TPS 15. Tommi Taimi, Ässät
 9. Tuli ostettua tämä kirja vihdoin itsekin, kun on ostettavissa nykyään jo varsin edullisesti mielestäni. Kirja oli paljon laadukkaampi ja laajempi kuin etukäteen osasin odottaa.
 10. pjokiran

  Nokia Selänne kortit

  Kysymykseni koskee oheisia ja mahdollisesti muitakin Teemu Selänteestä tehtyjä Nokian (mainos?)kortteja. Osaako kukaan sanoa, että miltä kaudelta kyseiset kortit ovat, etenkin nuo Winnipeg kortit ja missä niitä on jaettu? Onko näistä olemassa muitakin kieliversioita ja onko jollakin kokoelmissaan ehkä muitakin Nokian tai Nokian renkaiden julkaisemia kortteja joko Selänteestä tai muista pelaajista? Mistähän noita kannattaisi yrittää metsästää? Onko pelkkällä Nokia tekstillä varustettua myös muilla kielillä tehtynä kuin englanniksi? Itseltäni löytyy ylärivin korteista pelkästään Nokia Tires. Alarvin Anaheim paitainen kortti on keräilyalueeni ulkopuolelta. Muista ylärivin korteista olen kiinnostunut, mieluusti tarjoan kaikista keräilyalueeseeni kuuluvista puuttuvista Nokian Selänne korteista 30e/kpl mikäli joltain vaan löytyy.
 11. Hieno löytö. Taitaa Taneli Ronkainen olla kuitenkin Kärppä pelaaja.
 12. Yksi kuopiolainen jepukka on tuollaisenkin värkännyt, kun täällä on paikka ja kyltti Puijon selänne (englanniksi Puijo ridge). Toistaiseksi saatavissa vasta e-korttina, mutta saisi tuon halutessaan pahvillekin painattaa ja vaikka nimmaritkin siihen pyytää. Omatekele siis kyseessä, ei tosin minun tekemä.
 13. pjokiran

  Tammikuu 2019 posteja

  2005-06 UD Artifacts Copper versio löytyi foorumin ruotsalaisvahvistukselta. 91 Semicin milky way Macinnis oli mahtava löytö myöskin länsinaapurista. Mukaan kelpasi myös 83 Swedish Semic Rusnakista. Löytyi myös hyväkuntoinen 91 Suomen semic Rusnakista huutiksesta petjamilta. Nyt on kaikki 5 Rusnakin semiciä onnellisesti kansiossa. Perhosen maskikortti facesta joltain pikkupojalta. Vanhemmista Cardseteistä puuttuu enää Ultra rare nimmarit ja Kasperi Kapasen 2014-15 nimmari, joka näyttää puuttuvan ihmeen monilta suhteessa kortin painosmäärään. Uudesta Cardsetistä kaikki vähintäänkin tulossa Hovisen maskin 50 tehtyä versiota lukuunottamatta. Tästä kiitokset Porin suuntaan. Taisi olla 6. ”irroittamaton”. Sprengler Cup voiton kunniaksi tehty kalpa joukkuekuvakortti oli ollut jaossa SaiPa pelissä. 90-91 kauden valiotarra löytyi nyt kelvollisessa kunnossa. Muutama tarra rapakon takaa ydin keräilyalueeni ulkopuolisilta vuosilta. 92-93 Kraftin joukkuekuva, jossa Selänne on varsin helppo lappu, mutta vasta nyt tuli hommattua muiden korttien mukana. Isompi poika oli jo ehtinyt napsimaan namikaupan isomman namin Teemusta, mutta tämäkin kelpasi mulle. Yksi kuudestatoista saman kortin messuversiosta Robertsista samalla mukaan. Sitten loppukevennyksenä vielä tällainen.
 14. Onko muuten seuraavaan ongelmaan joku helpompi ratkaisu, kun useampi photosharing kansio? Jos lisään vuorokauden aikana enemmän kuin yhden kuvaan, niin kuvat menee sarjaan, eikä niitä saa sitten helposti suurikokoiseksi kännykällä minun teknisillä avuilla. Onko muilla samaa ongelmaa tai ratkaisua siihen?
 15. Minä voisin ottaa seuraavat, kulkeutunee sun mukana Kuopioon? 253 Godla 256 Lappalainen GC Vainiola
×
×
 • Create New...