Hyppää sisältöön

pjokiran

Moderaattorit
 • Sisältöä yhteensä

  2 709
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä pjokiran

 • Rank
  Ylläpitotiimi
 • Syntymäpäivä 14.12.1978

Contact Methods

 • MSN
  pjokiran@hotmail.com

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Kuopio

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pjokiran

  M: 2018-19 Cardset 2

  Minä voisin ottaa seuraavat, kulkeutunee sun mukana Kuopioon? 253 Godla 256 Lappalainen GC Vainiola
 2. pjokiran

  Ostetaan Jyväshyvä 93/94

  Hessun etsimä tarra on siis tuon näköinen. Mulle taas voi tarjota sellaista, jossa on tuon Kaltevan kohdalla toisen näköinen ukko (Teemu Numminen)
 3. pjokiran

  Suuri COMC tilaus saapui

  ^Melkein arvasinkin, että mopo on karannut käsistä jo heti tulokaskaudenlla. Mutta enpä sentään tuollaisia lukemia olisi osannut odottaa. Enpähän ainakaan itse haksahda keräilemään. Korkeintaan sitten 1 nimmari jokaisesta NBA:ssa pelanneesta Suomalaisesta tyylinen projekti.
 4. pjokiran

  Onko pelaajalta suoraan saatu nimmari korttiin arvokas?

  Tämähän on oikastaan mielipidekysymys. Jonkun mielestä kortti on arvoton, jos siinä on nimikirjoitus. Perustelutkin vaihtelee. Joku ajattelee, että ei voi todistaa nimmarin olevan aito. Mutta sama tyyppi sitten saattaa kelpuuttaa todisteeksi nimmarin aitoudesta sen, että kortin takapuolella joku kortin valmistajan heppu omalla painetulla nimmarillaan todistaa nimmarin olevan aito, vaikka ei ole ollut vahtimassa, että onko nimmarin kirjoittanut tarralappuun pelaaja itse, automaattikynä tai pelaajan kaveri. Joku taas on sitä mieltä, että nimikirjoitus ei kuulu korttiin vaikka se olisikin ns. aito. Itse edustan sitä koulukuntaa, jota ei nimmari juurikaan haittaa ns. epävirallisissa tai seurajulkaisuissa. Mutta nimmari ei minulle lisää kortin arvoa kuin poikkeustapauksissa. Tietyissä minulta puuttuvista Selänteen korteissa nimmari vähentäisi sitä, mitä olisin enimmillään valmis maksamaan, vaikka nimmarin aitoutta en epäilisi. Sen sijaan Wayne Gretzkyn, Mario Lemieuxin, Bill Barlikon, Valeri Harlamovin tai Veikko Suomisen itse pyydetty nimmari lisäisi peruskortissa sitä, mitä olisin enimmillään valmis maksamaan.
 5. pjokiran

  Suuri COMC tilaus saapui

  Paljonko Markkasen Laurista on tehty kortteja? Minkälaisella rajauksella keräilet ysärierkkoja?
 6. pjokiran

  Postin toiminta ja kadonneet kortit

  Edit: Ei tainnut kunnon puolesta miellyttääkään ensimmäistä ostajaa.
 7. pjokiran

  Postin toiminta ja kadonneet kortit

  No ei kai sen Turkuun pitänytkään ilmestyä vaan Vantaalle Myyraksen Leppätielle.😛
 8. pjokiran

  CARDSET

  Aika odotetunlainen checklist. Ei sen suhteen valittamista. Tyytyväinen olen KalPan osalta siihen, että pelaajia on kierrätetty erikoiskorteissa. Virheiltäkään ei ole vältytty nimien kohdalla. Saa nähdä rajoittuuko se pelkästään checklistiin. Tekijät eivät ilmeisesti tunne pelaajia. Aleksi Hepo-Oja osui silmään ultra rare nimmareissa ainakin.
 9. pjokiran

  CARDSET

  Näin minä vähän itsekin ajattelin. Miksi siis haaskata aikaa vikojen korjaamiseen, jos siihen liittyvää panosta ei saa siirretyksi lopputuotteen hintaan. Kannattavampaa on siis tuottaa välttävää sarjaa mahdollisimman pienin kustannuksin ja elää niiden vikojen kanssa. Ehkä pitää itsekin tutusta paremmin tuohon pakkauskoneen toimintaan, niin voisi ehkä tulevaisuudessa ostaakin jonkun 2,5e irtopussin, jossa olisi se laatikon herkku.
 10. pjokiran

  CARDSET

  Kuinka paljon enempi olisitte valmiit maksamaan Cardsetin tuotteista, jos kaikki virheet saataisiin kokonaan pois? Tarkoitan siis, että korteissa olisi aina kuvat oikeasta pelaajasta, pelaajien nimet oikein, pusseissa oikea määrä kortteja, sekoitus onnistunut, ei lainkaan sahalaitaisia tai rikkinäisiä kortteja.
 11. pjokiran

  17-18 & 18-19 Cardset (Päiv: 1.1)

  Onko sulla Cardset 2017-18 kaikki muut ultra raret paitsi Pikkarainen hallussa?
 12. pjokiran

  CARDSET

  Onko muuten tietoa, että miksi Ruotsissa ei enää ilmesty sarjaa Elitserienistä?
 13. pjokiran

  Leaf Invictus - uusia Mogilnyja

  Millä mielin suhtaudut Mogilnyn uusiin kortteihin?
 14. pjokiran

  2018-19 Kalpa Team issuet

  Kalpa on taas julkaissut tämän näköisiä kortteja. Ovat taas (valitettavasti) postikorttia suurempia. Varsinaista settiä en ole nähnyt myynnissä, mutta yksittäisiä kortteja on saanut ostettua tai joskus jopa ilmaiseksi vongattua Kalikan toimistolta ja erinäisissä tapahtumissa. Kaikista pelaajista paitsi Iilahdesta ja Fairchildista on tehty kortit ja jopa joukkueen maskotista on kortti. Myös joukkuekuvakortti on olemassa. KalPan naisjoukkueestakin on joukkuekuvakortti. Se on eri kokoa kuin muut. Naiskortin lisäksi kortteja on tehty ainakin 33kpl.
×