Hyppää sisältöön

janne

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  187
 • Liittynyt jäseneksi

Contact Methods

 • Website URL
  http://gamewornjerseys.webs.com

Profile Information

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Tampere

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. janne

  ILVES 2019-20 team issue + IHL

  Itse lähtisin siitä oletuksesta, että IHL-kortteja on tehty kaikista hengissä olevista aateloiduista, eli myös Pentti Isotalo ja Eero Saari. Mitään faktaa ei tässä vaiheessa väitteen todisteeksi ole, mutta en usko, että keltatakin saaneita aateloituja olisi korttien osalla eriarvoisesti kohdeltu. Jakoalue on saattanut toki rajoittua klubitilaan.
 2. janne

  Hummel postikortit

  Tuo yllä oleva joulukortti täytyy olla vuodelta 1993. Kausikorttilaisille ja yhteistyökumppaneille on vuosikymmenten saatossa tehty milloin minkäkin näköisiä joulutervehdyskortteja. Osassa on pelaajia mukana, osassa ei. Otsikon aiheeseen palatakseni. Juurikin noista Raipen hanskoista ja valmistelemattomasta mailasta päättelisin kuvausajan hänen NYR-vuosiin. Ilves kuitenkin käytti vihreitä Koho GL5 ja GL6 hanskoja vuodesta 1984 alkaen. Myös Raipe llveksessä pelatessaan. Mitenkään näissä korteissa ei Ilvestä esiin tuoda - täysin Hummelin maninostavaraa, ja siksi epäilenkin, että myös muiden seurojen edustajia voisi mannekiineina olla ollut.
 3. janne

  Hummel postikortit

  Onko tällaisista Hummelin postikorteista enempää havaintoja? Itselle ei ole tullut vastaan kun nämä kolme ilvestä. Tuskin mistään sarjastakaan voidaan puhua. Aika-arvio 1986 +/- 1 vuosi.
 4. janne

  -

  Dale Cooper: 👍
 5. janne

  M: Eemeli Suomi Cardset Ultra Rare Signature

  Eiköhän Cardset ole täysin vastuussa tuotteesta, jonka he suunnittelevat, toteuttavat ja jonka tarkoitus on tuottaa heille rahaa. Cardset vastaa laadusta ja heillä on alusta loppuun kaikki välineet ja päätökset omissa käsissään. En yhtään ihmettele ettei meno muutu jos Cardsetin asiakkaat näkevät heidät tässä jo viattomana uhrina, jolla ei ole vaikutusmahdollisuuksia kun pelaajat talkootöillään pilaavat lopputuloksen. Ymmärtäisin tuon jos kyseessä olisi hard-signed kortti, jonka pelaa olisi oikeasti pilannut. Kyseessä on kuitenkin tarra, jonka Cardset on laaduntarkkailussaan hyväksynyt ja tietoisesti tuohon liimannut. Jos ne nimmarit ei ole kohdillaan, niin uusi arkki matkaan ja selkeät ohjeet mukaan. Cardset on se osapuoli, joka yrittää tehdä tässä rahaa, joten on täysin heidän vastuullaan sitouttaa pelaajat Cardsetin laatuvaatimuksiin. Nähdyn perusteella niitä ei ole ja pelaajia ei siitä voi syyttää. Tosin itse olen sen verran kieroon kasvanut kerääjä, että totaalipaska "premiumissa" viehättää. Siihen kulminoituu kauniisti koko keräilyn turhuus useammalla tasolla. Toki ymärrän, että toisille tämä on ns. vakava paikka.
 6. janne

  M: Eemeli Suomi Cardset Ultra Rare Signature

  Toisaalta tuohon tarraan on osunut pätkä kolmea nimmaria. Josko Cardsetilla koetaan, että se on jotenkin yhtä hienoa kuin 3-värinen paidan pala.
 7. janne

  -

  -
 8. janne

  Ilves smoothiet

  Jos näitä joku kerää, niin kokoelman sivujuonteeksi on olemassa myös Ilves jouluglögi samassa pullokoossa. Etiketti ei ole samaa sarjaa, vaan kyseessä taisi olla Suomi 100v. teemainen julkaisu. Pullon kyljessä luonnollisesti Eemeli Suomi.
 9. janne

  OSTETAAN KURRIN HERKUT 1/1 ODDBALL YMYM.......

  Myös Selänteen vastaava Titan löytyy, mutta se on käyttämätön.
 10. janne

  Pelipaita kehyksiin

  Musta ei ikävä kyllä ole kehysjutuissa apua kun oma kokoelma paisui aikanaan nollasta sataan paitaan niin nopeasti, että kehykset eivät ole koskaan olleet itselleni varteenotettava vaihtoehto. Ei nyt liity kehyksiin suoranaisesti, mutta muuton alla nurkkiani siivoilen ja alla kuvassa vasemmalla näkyviä kirkkaita MeiGrayn teettämiä torsohenkareita on 8kpl ylimääräisenä myytäväksi jos jotakuta kiinnostaa. Ohuesta muovista muotoon puristettuja. 10€/kpl Tampereella kädestä käteen. Voin postittaakin jos joku ostaa kaikki kerralla. Ihan 5€ postikuluilla nuo eivät taida kulkea, mutta tuskin ihan mahdottomia maksaa.
 11. janne

  COMC Mailboxin käyttö

  Tuli ensimmäinen kotiutettu nippu kortteja perille ja hyvin homma pelaa. Paketti oli postitettu UK:sta ja mahdollinen palautusosoitekin oli sinne. Ilmeisesti roudaavat isompina erinä Eurooppaan postitettavat paketit sinne ja sieltä sitten postittavat eteen päin. Todennäköisesti säästää kuluja ja toisaalta näin asiakkaanakin tulliasioiden kannalta mukavampi. Itse ainakin lahjoitin comc:ille ylimääräisinä menneet pakkausmateriaalikortit hyväntekeväisyyteen kun moinenkin mahdollisuus oli tarjolla. Niistä aiheutuneet kulut menkööt omaan piikkiin - täytyy jatkossa muistaa muistuttaa eBay myyjiä etteivät moisia laita.
 12. janne

  COMC Mailboxin käyttö

  Erinomaiset ohjeet. Josko näinkin laiska ihminen saisi homman vähitellen viriteltyä. Sellainen detalji vielä askarruttaa, että aiheutuuko ylimääräistä säätöä/herjaa jos eBaylla on COMC primary shipping addressina ja Paypalilla kotiosoite? Näillä kahdella puljullahan on tunnetusti napanuoraa kiinteämpi suhde. Itse tulee kuitenkin Paypalilla maksettua enimmäkseen ihan muuta kuin eBayn korttiostoksia ja noita muita ostoksia en COMCin kautta halua vahingossakaan kierrättää.
 13. janne

  Paketti ulkomaille

  Kirjeenäkin voi lähettää. Silloin painon lisäksi hintaan vaikuttaa lähetyksen mitat, eli "sopivasti" pakkaamalla voi säästää muutaman Euron. Kirje 1000g (enimmäiskoko 25 x 35,3 x 3 cm) Priority: 31,30€ Economy: 14,80€ Maksikirje 1000g (kun yksikin kirjeen maksimikoon mitta ylittyy) Priority: 37,00€ Economy: 24,70€ (Yllä voi olla näppismokia, joten tarkasta oikeat hinnat postin sivuilta: https://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/kirjepalvelut-fi.pdf Näihin kirjeisiin ei sitten sisälly minkään valtakunnan seurantaa. Lisäpalveluna voi ostaa kirjaamisen ja vakuutuksen ja ties mitä.
 14. janne

  Maajoukkue postikortit

  Omista kansioista varmistan ainakin seuraavien yllä listaamattomien olemassaolon: Miehet: 1984(?) (siniset säästöpankkipaidat) (postikorttikoko) 1986 "Osuuspankki puhdisti leijonapaidan" (postikorttikoko) 1994 Team Finland 1994 (näitä 2 erilaista; valkoisissa EHT-paidoissa ja sinisissä MM-kisapaidoissa) 1996 Team Finland "käytämme myös pyöräilyssä" (postikorttikoko) 1997 "Maailmanmestarit World Champions" (1997 kisojen logo, 1995 mestarit jäällä) (postikorttikoko) 1998 Olympic Bronze Medalists (näitä 3 versiota: sininen HPY, vihreä HPY, ei HPY-mainosta) U20: 2001 2002 2003 (näitä löytyy ylimääräisenäkin) Tuossa 2010 jälkeen itselleni tulee puutteita ja seuraavissa löytyvissä on vuosilukulogiikka muuttunut: Team Finland 2012 (2013 kisat) Team Finland 2013 (2014 kisat) U18: 1999 "Sportia pelimiehen paikka" (postikorttikoko) 2009 2012 Naiset: 1998 Team Finland Nagano '98 (postikorttikoko) 2006 Naisten olympiajoukkue 2006 (postikorttikoko) 2009 "2008 Naisten maajoukkue MM-pronssia 2008" (2009 kisojen logo, 2008 mitalistit jäällä) (postikorttikoko) 2010 Team Finland Vancouver 2010 Olympic Games Tiedän että näidenkin lisäksi noita kortteja on, mutta en tässä lähde "tietämään" mitään, mitä en voi varmistaa.
 15. Nämä kortit varattu. Koska tykkään pelipaidoista kokonaisina, niin yritetäänpä laittaa nämä ylimääräiset riepukortit kiertoon ja pois aiheuttamasta mielipahaa. Alla muutama Lumpeen patchikortti ja jotain muuta itselleni turhaa. Kaikkien mieluiten hankkiutuisin näistä eroon yhtenä lottina ja ensimmäinen järkevä tarjous kelpaa. Vaihtoehtoisesti voin vaihtaa johonkin game worn pelipaitaan. Tai tolkuttoman isoon kasaan erilaisia Ilveksen Cardset/Sisu -peruskortteja. Kuva 1: Kuva 2: Kuva 3: Kuva 4: Ja alla vielä linkki ylimääräisiin pelipaitoihini. Nekin myytävän tai vaihtoon. http://gamewornjerseys.webs.com
×
×
 • Create New...