Hyppää sisältöön

janne

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  181
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Contact Methods

 • Website URL
  http://gamewornjerseys.webs.com

Profile Information

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Tampere

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. janne

  M/V: Twin Peaks korttikokoelma

  Muuton myötä nurkista paljastunut paljon tarpeetonta materiaa. * 1991 Star Pics 76 peruskortin täysi sarja myyntiboksinsa kera. Myytiin täytenä sarjana, ei harvinainen * 1991 Star Pics 25 kortin avaamaton myyntipussi. Harvinainen - ei tullut koskaan myyntiin kun sarja päätettiin myydä täytenä sarjana laatikoissa. * 20xx Paula's Peaks täysi 18 kortin sarja, joka tehtiin johonkin Twin Peaks -tapaamiseen. Paula K. Shimastu oli TP-kuvaussettien virallinen valokuvaaja 1990-luvulla. * DVD Gold Box postikortteja 57 erilaista 61 peruskortin sarjasta. Osassa DVD-bokseja oli 6 kortin pakkauksia. Osa korteista todella hankalia löytää, osa helppoja. * 2 alkuperäistä "Fire Walk With Me" elokuvan aulavalokuvaa (Dale Cooper & Laura Palmer). Koko A4. Tämä kasa lähtee, tai on lähtemättä, kokonaisuutena. 350€ tai sopiva game worn pelipaita.
 2. janne

  Ilves smoothiet

  Jos näitä joku kerää, niin kokoelman sivujuonteeksi on olemassa myös Ilves jouluglögi samassa pullokoossa. Etiketti ei ole samaa sarjaa, vaan kyseessä taisi olla Suomi 100v. teemainen julkaisu. Pullon kyljessä luonnollisesti Eemeli Suomi.
 3. Myös Selänteen vastaava Titan löytyy, mutta se on käyttämätön.
 4. janne

  Pelipaita kehyksiin

  Musta ei ikävä kyllä ole kehysjutuissa apua kun oma kokoelma paisui aikanaan nollasta sataan paitaan niin nopeasti, että kehykset eivät ole koskaan olleet itselleni varteenotettava vaihtoehto. Ei nyt liity kehyksiin suoranaisesti, mutta muuton alla nurkkiani siivoilen ja alla kuvassa vasemmalla näkyviä kirkkaita MeiGrayn teettämiä torsohenkareita on 8kpl ylimääräisenä myytäväksi jos jotakuta kiinnostaa. Ohuesta muovista muotoon puristettuja. 10€/kpl Tampereella kädestä käteen. Voin postittaakin jos joku ostaa kaikki kerralla. Ihan 5€ postikuluilla nuo eivät taida kulkea, mutta tuskin ihan mahdottomia maksaa.
 5. janne

  COMC Mailboxin käyttö

  Tuli ensimmäinen kotiutettu nippu kortteja perille ja hyvin homma pelaa. Paketti oli postitettu UK:sta ja mahdollinen palautusosoitekin oli sinne. Ilmeisesti roudaavat isompina erinä Eurooppaan postitettavat paketit sinne ja sieltä sitten postittavat eteen päin. Todennäköisesti säästää kuluja ja toisaalta näin asiakkaanakin tulliasioiden kannalta mukavampi. Itse ainakin lahjoitin comc:ille ylimääräisinä menneet pakkausmateriaalikortit hyväntekeväisyyteen kun moinenkin mahdollisuus oli tarjolla. Niistä aiheutuneet kulut menkööt omaan piikkiin - täytyy jatkossa muistaa muistuttaa eBay myyjiä etteivät moisia laita.
 6. janne

  COMC Mailboxin käyttö

  Erinomaiset ohjeet. Josko näinkin laiska ihminen saisi homman vähitellen viriteltyä. Sellainen detalji vielä askarruttaa, että aiheutuuko ylimääräistä säätöä/herjaa jos eBaylla on COMC primary shipping addressina ja Paypalilla kotiosoite? Näillä kahdella puljullahan on tunnetusti napanuoraa kiinteämpi suhde. Itse tulee kuitenkin Paypalilla maksettua enimmäkseen ihan muuta kuin eBayn korttiostoksia ja noita muita ostoksia en COMCin kautta halua vahingossakaan kierrättää.
 7. janne

  Paketti ulkomaille

  Kirjeenäkin voi lähettää. Silloin painon lisäksi hintaan vaikuttaa lähetyksen mitat, eli "sopivasti" pakkaamalla voi säästää muutaman Euron. Kirje 1000g (enimmäiskoko 25 x 35,3 x 3 cm) Priority: 31,30€ Economy: 14,80€ Maksikirje 1000g (kun yksikin kirjeen maksimikoon mitta ylittyy) Priority: 37,00€ Economy: 24,70€ (Yllä voi olla näppismokia, joten tarkasta oikeat hinnat postin sivuilta: https://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/kirjepalvelut-fi.pdf Näihin kirjeisiin ei sitten sisälly minkään valtakunnan seurantaa. Lisäpalveluna voi ostaa kirjaamisen ja vakuutuksen ja ties mitä.
 8. janne

  Maajoukkue postikortit

  Omista kansioista varmistan ainakin seuraavien yllä listaamattomien olemassaolon: Miehet: 1984(?) (siniset säästöpankkipaidat) (postikorttikoko) 1986 "Osuuspankki puhdisti leijonapaidan" (postikorttikoko) 1994 Team Finland 1994 (näitä 2 erilaista; valkoisissa EHT-paidoissa ja sinisissä MM-kisapaidoissa) 1996 Team Finland "käytämme myös pyöräilyssä" (postikorttikoko) 1997 "Maailmanmestarit World Champions" (1997 kisojen logo, 1995 mestarit jäällä) (postikorttikoko) 1998 Olympic Bronze Medalists (näitä 3 versiota: sininen HPY, vihreä HPY, ei HPY-mainosta) U20: 2001 2002 2003 (näitä löytyy ylimääräisenäkin) Tuossa 2010 jälkeen itselleni tulee puutteita ja seuraavissa löytyvissä on vuosilukulogiikka muuttunut: Team Finland 2012 (2013 kisat) Team Finland 2013 (2014 kisat) U18: 1999 "Sportia pelimiehen paikka" (postikorttikoko) 2009 2012 Naiset: 1998 Team Finland Nagano '98 (postikorttikoko) 2006 Naisten olympiajoukkue 2006 (postikorttikoko) 2009 "2008 Naisten maajoukkue MM-pronssia 2008" (2009 kisojen logo, 2008 mitalistit jäällä) (postikorttikoko) 2010 Team Finland Vancouver 2010 Olympic Games Tiedän että näidenkin lisäksi noita kortteja on, mutta en tässä lähde "tietämään" mitään, mitä en voi varmistaa.
 9. Nämä kortit varattu. Koska tykkään pelipaidoista kokonaisina, niin yritetäänpä laittaa nämä ylimääräiset riepukortit kiertoon ja pois aiheuttamasta mielipahaa. Alla muutama Lumpeen patchikortti ja jotain muuta itselleni turhaa. Kaikkien mieluiten hankkiutuisin näistä eroon yhtenä lottina ja ensimmäinen järkevä tarjous kelpaa. Vaihtoehtoisesti voin vaihtaa johonkin game worn pelipaitaan. Tai tolkuttoman isoon kasaan erilaisia Ilveksen Cardset/Sisu -peruskortteja. Kuva 1: Kuva 2: Kuva 3: Kuva 4: Ja alla vielä linkki ylimääräisiin pelipaitoihini. Nekin myytävän tai vaihtoon. http://gamewornjerseys.webs.com
 10. janne

  Harvinaisempi SISU-kaksikko

  Eikös noissa promoissa ole keltaisen nimipalkin lisäksi myös ihan eri kuvat kuin sarjan peruskorteissa? Ainakin Peltomaan promon kuva kaudelta 92/93 ja peruskortin kuva kaudelta 93/94. Tuo ylempänä näkyvä Simo Saarisen promon kuva on myös kaudelta 92/93.
 11. janne

  Paljon kaikenlaista korttia myyntiin (ALE-50%)

  Mulle nämä -50% jos vielä jäljellä: K17: Lindgren /10 (12e) K25: Lindgren /50 (3e) K74: Rask /72 (6e)
 12. janne

  Näin Posti hoitaa hommansa...

  Saitko lähetyksestä ikinä edes saapumisilmoitusta? Itselläni tuli pari kuukautta sitten Jenkeistä kirjattu lähetys, josta sain saapumisilmoituksen postiluukusta. Pakettia en kuitenkaan paikallisesta toimipisteestä saanut kun jäljitys loppui tyystin tuonne Vantaan keskukseen. Nuo saapumisilmoitukset eivät tule enää paikallisesta toimipisteestä, vaan ne lähetetään kuulemma Vantaalta. Parin viikon säätö asiakas"palvelun" kanssa. Lopulta käskivät minun mennä paikalliseen toimipisteeseen kertomaan, että Vantaan näkemyksen mukaan paketin pitää olla siellä. Toimin siis Postin sisäisen kommunikoinnin välineenä. Lopulta paketti löytyi kuin löytyikin paikallisesta toimipisteestä. Vantaalta Tampereelle se matkannut paketin takana olleella satunnaisella vanhalla viivakoodilla... eikä kuulemma ollut kirjattu lähetys. Sen alkuperäisen kirjatun lähetyksen seurantaa tarkastellen lähetys ei koskaan perille tullut vaikka sen sainkin. Itallan aikaan nää hommat sentään toimi vielä jotenkin. Nyt ihmettelen kun New Yorkiin lähettämäni Priority-paketti tekee matkaa viidettä viikkoa ja viimeisin havainto yllättäen Vantaalta. Joko se on hukattu tai Priority-paketeissa on siirrytty lentorahdista laivakyytiin.
 13. janne

  SUOMI2016 sarja valmistajan osalta loppuunmyyty!

  Onko Legendoissa kuvia myös seurajoukkueiden paidoissa vai miksi Raipen ja Tikin kohdalla checklistalla on pelinumeroksi merkitty sellaiset numerot, joita eivät ole maajoukkueessa käyttäneet? Jutikin varmaan totuttu näkemään maajoukkueessa #5, vaikka käyttikin #7 1980-luvulla.
 14. janne

  Sisun ja Cardsetin virhekortit

  Googlen välimuistista löytyi 16. toukokuuta 2016 talletettu versio tästä ketjusta, jossa avausviestin lista näyttää seuraavalta:
×