Hyppää sisältöön

kikukiku

Korttifriikit - Yhdistysjäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  816
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä kikukiku

 • Syntymäpäivä 21.10.1968

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Pori

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

2 868 profile views
 1. Tämä kaveri tahkosi kaudella 97-98 Ässissä 27 peliä ja melkein piste per peli tahtia. Olisi saanut kyllä jäädäkin vielä toiseksi kaudeksi. Jotain kuitenkin tapahtui josta Juhani Tamminen ei pitänyt, mullittelua ja oikuttelua kerrottiin julkisuuteen. Varsinaista puutetta kaverista ei ole mutta jos jotain kuvien ulkopuolelta löytyy niin saa tarjota. Tämä viimeinen on kokoelman uusin tulokas. Harvinainen lappu. Lienee jokin 1998 Olympiakisojen johdosta tehty. Tästä kiitokset hyvälle kauppa kumppanille. Kaveri joka tottelee nimimerkkiä " pjokiran " täällä.
 2. kikukiku

  Jukurin postit

  Hienoa settiä löytynyt. Kimmo
 3. kikukiku

  2019-20

  Kivoja lappuja löytynyt. Kimmo
 4. Radek Haas tuli Ässien B-junioreihin muutama vuosi sitten. Pelasi myös A-junioreissa josta lähti kesken viime kauden takaisin Tsekkeihin. Pääsi myös muutamaan peliin porttivahdiksi liigaan sekä kerran kesken pelin myös torjumaan.
 5. kikukiku

  FC JAZZ / Halutaan Ostaa / Vaihtaa

  UP
 6. kikukiku

  O: 18-19 Cardset 2 Mask RED /50 kortti. Päiv 15.5

  Tosi kova temppu. Kimmo
 7. kikukiku

  Happy Birthday to Me !

  Onnittelut vuosista, korteista ja kausikirjasta Kimmo
 8. kikukiku

  Ässät, Karhut, RU-38 kausiohjelmat

  Minulta löytyy jo nähtyjen lisäksi nämä. Osa noista jo nähdyistä puuttuu. Löytyy myös joitakin vaihtoon. Eli saa rohkeasti tarjota minulle ja ehdottomasti myös tämän ketjun avaajalle ja isännälle, Jannelle. Kimmo
 9. kikukiku

  Ässät, Karhut, RU-38 kausiohjelmat

  Kimmo Suomiselta löytyy näytille nämä. Eivät ole siis myyntiin tai vaihtoon. Kimmo
 10. kikukiku

  Ässät, Karhut, RU-38 kausiohjelmat

  Ei ainakaan kolmeen kauteen ole ilmestynyt. Kimmo
 11. kikukiku

  Lennart Petrell puutelista

  Olikin väärä huomio. Kimmo
 12. Perusvarma puolustaja Shaun Heshka. Oli mukana Ässien mestaruus joukkueessa 2013. Siitä matka jatkui KHL,län kautta Ruotsiin. Sieltä takaisin Suomeen ja nyt jo monta kautta Kärpissä. Heshkaa löytyy myös vaihtoon ja jos tästä jotain puuttuu niin kiinnostaa. Ässien paidassa löytyy kaikki mutta eri kansiossa.
 13. Jake Hansen taas oli Ässissä kausilla 14-15 ja 15-16. Siitä sitten Saksaan, Tanskaan ja Englantiin ( Useamman maan liigaan ) Taas myös kuvien ulkopuolelta saa kortteja tarjota.
 14. Tämä kaveri pelasi Ässissä kaudella 04-05. Sen jälkeen lähti Saksaan jossa edelleen majailee. Koki kohtalon hetkiä kun häntä puukotettiin selkään ja päähän 2015 tullessaan joukkueen päätös juhlista. Onneksi joukkuekaverit huomasit tilanteen ja ehtivät kutsua apua ennenkuin oli myöhäistä. Hänestä minulla on puutelistalla yksi kortti ja jos joltain löytyy niin saa tarjota. Myös muut kuvista puuttuvat kortit kiinnostavat. Seuraava siis puuttuu ...... Greg Classen 2001-02 Milwaukee Admirals Postcards #8 Nämä messukortit minulta löytyy. Kuvasta puuttuvat kiinnostavat.
 15. Nyt kun tulee tuo game 7 Ässät-Sport televisiosta lisätään vielä Derek Damonin kortit jotka minulta löytyy. Tuona kohtalon vuotena hän oli Ässien toiseksi paras maalintekijä Sakari Salmisen jälkeen. Ässäpaitaiset on eri kansiossa mutta nämä muut ovat tässä ja puutteita on ainakin 1 ja muut team issuet. Tietenkin jos joltain löytyy niin saa tarjota .... Derek Damon 2010-11 Austrian Erste Bank Eishockey Liga EBEL Game Breakers #GB8 Kimmo
×
×
 • Create New...