Hyppää sisältöön

Repl1c4

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  18
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Repl1c4

 • Syntymäpäivä 12.07.1985

Contact Methods

 • MSN
  ironbird@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.facebook.com/kuolemansynti

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Lievestuore
 • Harrastukset
  Musisointi, pelaaminen ja keräily (konsolit & PC), Metal Gear Solid -saaga, jääkiekkokortit, golf, frisbeegolf...
 1. Repl1c4

  Cardset-breikki #4 (12-13 S1 & S2) HPK -osumat

  Up. Tarjotakin saa. Ja pelistä riippuen voin maksaa jonkun markan väliäkin.
 2. Repl1c4

  Cardset-breikki #4 (12-13 S1 & S2) HPK -osumat

  Up. 30 eurolla koko köntsä tai vaihto johonkin PS4-peliin.
 3. Elikkäs minun neitsytbreikissä napsahti joukkuevalinnaksi se-joka-vastustajaa-hassuttelee, eli HPK. Cardsettiä kun en keräile ja mukaan lähteminen tapahtui enemmänkin mielenkiinnosta ja "lottoamis-fiiliksestä", niin joutanee lappuset myyntiin. Alhaalla näkyypi hinnat, mutta tarjoa ihmeessä jos ei arpomani hinnat miellytä. Mielellään tietysti kaikki samalla kaupalla liikenteeseen. Mitä isompi kasa lähtee kerralla, niin sitä enemmän tiputetaan hintaa alaspäin. Postitus onnistuu tarpeen vaatiessa myös Hatan kautta, eli jos sinulla on hänen kanssaan kaupat syntymässä, niin nämä voi tyrkätä samaan lähetykseen. Tässä olisi tulos breikistä: Baset: Vänttinen 2kpl Rautiainen 1kpl Turtiainen 3kpl Kiilholma 4kpl Honka 1kpl Viitaluoma 5kpl Aarnio 1kpl Alen 5kpl Järvinen 1kpl Luomala 2kpl Piispanen 2kpl Sallinen 2kpl Saarinen 4kpl Leino 2kpl Santavuori 4kpl The Foreign Legion: Borna Rendulic 2kpl Eric Fehr 2kpl Three Score Attack: Janne Laakkonen 2kpl Most Valuable Players: Marko Tuulola Best Forwards of 2000's: Ville Leino Signature: Mika Järvinen 2kpl (29/125, 38/125) Lähetäänpä vaikka tämmöisistä hinnoista liikenteeseen: Baset 0,20€ / kpl Peruserkkarit 1,50€ / kpl Signaturet 12€ / kpl Ja niinkuin jo sanottu niin tarjota saa. Linkin takaa löytyy tuo breikkitredi, missä skannit Järvisistä ---> http://www.korttifriikit.fi/topic/36883-cardset-breikki-4-10-boksia-12-13-cardset-series-1-2-team-draft-taeynnae/
 4. Breikkineitsyys räpsähtää kuin tuikkaan itseni kakkoseen! Minulle siis slot number 2.
 5. Repl1c4

  4 pussia uutta Cardsettiä

  Keskiarvo-Keijo siis. Olis siis voinut mennä heikomminkin.
 6. Pitihän minunkin kun koko päivän on täältä availuja seurannut jos olis vaikka Vatasen Signature osunut kohdalle. Ikinä ei ole itselläni ollut tuuria pusseissa ja ei kai (?) nytkään. Baset: Ilves: Pitkämäki Kärpät: Koskenkorva JYP: Jaatinen Blues: Immonen Lukko: Keränen HPK: Karevaara, Häppölä Kalpa: Miettinen (kortti pari milliä korkeampi kuin muut...) Pelicans: Hovinen, Tavi Jokerit: Saarinen, Pulkkinen TPS: Vahalahti, Vittasmäki, Erkinjuntti Saipa: Pukka, Koho, Myllyniemi "Erikoiset": Future Stars: Harri Säteri Minutes on Ice: Marko Kauppinen Mikä noissa erkkareissa on nostosuhde? Kaikki muut vapaana, paitsi Karevaara. Pitäähän se nyt inttikaverin kortti säilyttää kansiossa. Jotain tuuria sinäänsä, että ei yhtään tuplaa tullut.
 7. Eli kahta rivikorttia vaille täysi sarja olisi. Kortit siis Theoren Fleury #53 ja Manny Malhotra #136. Ota yhteyttä YV:llä.
 8. Moro. Tällaiset löytyi. 1,50e kuva 16 Alexei Yashin, John-Michael Liles 2e kuva 14 Alex Tanguay 2,50e kuva 6 Trevor Linden 2,50e kuva 13 Milan Hejduk 3e kuva 4 Ron Tugnutt 3e kuva 5 Martin Biron 3e kuva 10 Ted Drury 4e kuva 7 Pavel Bure 7,50e kuva 3 Chris Drury -Mikko- PS. Katso mun myyntitopicit, ne kaksi , jos niistä löytyis jotain vaihdossa. Mulla oli noita sun kortteja ensin jotain 55€:lla, mutta piti vähän karsia. EDIT: Ja tämä kaupantekijäisiksi "2,50e kuva 14 Paul Coffey". Jos ei niin maksetaan sitten prkl.
 9. Mulle tuo Druryn Cheez Whiz, kiitos.
 10. Moro, Mahtaisko löytyä tämä vielä, jos löytyy niin mikä on pyynti? Fab Four Fabrics Roy/Bourque/Tanguay/Drury 002/100. -Mikko- EDIT: VTU, tän piti lähtee YV:nä. Pitäisköhän mennä vaikka nukkumaan?
 11. Repl1c4

  M: sekalaista korttia myyntiin /FINAL ALE

  Mulle tämä: 2009-10 Be A Player Signatures #SCD Chris Drury
 12. Repl1c4

  Ketä kerätään ja kuka kerää

  Chris Drury John Vanbiesbrouck
×