Hyppää sisältöön

vilizu

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  424
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On kyllä hienoja ysikutosia!
 2. Nää on kyllä mahtavia! Tuo viimenen kyllä kruunaa komeesti!
 3. Tässä minun boksisaalis, paras hitti tais olla Erixonin komee messukortti 1/1 Oli aika koomista kun vedin ensin tuon Rynnäksen reden ja heti perään wallekt sai ihan itse nimmarilla varustetun version... liekö jussilla loppunut innostus kirjotella nimmareita ennen aikojaan?? Mutta hauskaa oli ja mukava nähdä porukkaa naamakkain! Illan isännälle iso kiitos vieraanvaraisuudesta!!
 4. Nuo 2005-2006 Cupin tributet on kyl siistejä. Ehdottomasti kaikista vuosikerroista legendaarisin RC design ja muutenkin oli kova vuosikerta silloin!
 5. Nää Väinöt on komeita! Tuo viimenen loistaa kyllä upeesti!
 6. On sairaan hienoja kortteja!!!
 7. Huikea pelaaja ja huikeita kortteja! Loistava kohde kerta kaikkiaan!
 8. On upeita! Nuo Opc premierit on ihan timantteja!
 9. Oman kirjanpidon mukaan kortteja on tehty n. 360 + 1/1 kortit. Tarkka luku riippuu tietysti siitä mitkä kaikki kortit lasketaan mukaan. Beckett:kään ei perinteisesti aivan kaikkea ole listannut.
 10. Elikkä tietääkseni nämä minun versiot ovat tosiaan nuo Metal-X Extra Gold (vertical bar version) ja Metal-X Light Mountain Top. Alla lähikuvat niistä, näkyy ne erot niissä foileissa (extra goldissa "semmoista koneistusjälkeä" ja light mountainissa tummaa sikssakkia). Puuttuvat versiot ovat ilmeisesti tasaisemmalla refractorilla ja sitten isommalla ja selkeemmällä tummalla "vuorikuviolla". (Saa korjata jos oon väärässä!) Useinhan nämä sekoitetaan Goldiin, joka on helpompi tunnistaa, sillä siinä tuo O-Pee-Chee on valkoisella pohjalla ilman kiiltoa. Metal X versioissa kiilto on myös tekstin päällä, kuten yllä näkyy . Gold kortit ovat myös "suoria" kun taas Metal X on hieman käyrällä (ns. crownilla). Alla lähikuvaa goldin tekstistä. Muistaakseni nimimerkki Mauri on näistä joskus myös tarinoinut. En tiedä olisko jossain tarjolla hyviä esimerkkikuvia miltä mikäkin versio näyttää...
 11. Hieno shield erittäin hienosta pelaajasta!
 12. Paljon on mukavia poistoja napsunut vuoden mittaan. Mielenkiinnolla taas odotellaan uuden kauden alkua ja sen kunniaksi saapuneet esille. Alkuun perinteinen oddball/custom ja basea: Parallel kortteja (OPC:sta yllättäen blank back puuttuu....): Pidempään etsinnässä ollut Titaniumin Jersey number -parallel: 08-09 OPC Metal X, tämä on toinen versio, näitähän on olemassa ilmeisesti neljä eri Metal X versiota. Nyt hallussa todennäköisesti tämä Metal-X Extra Gold (vertical bar version) ja aiemmin Metal-X Light Mountain Top. Sitten parempaa osastoa: Legendaarista High Glossia: Pari greidattua RC korttia: Pristine 10, ei huano! Seuraavista kahdesta kiitos flashg:lle vaihtokaupasta: Yksi Arttu ikuisuusprojektiin: Mukava plate SP Game Used Stanley Cup Finals Net Cord, ihan hauska idea leipoa finaalissa käytetyn maalin verkko korttiin! Tässä on paras patch mitä Filppula-kokoelmasta löytyy! Harmi vaan ku kortissa muuten aika kuppanen design, kun ei pelaajasta mitään kuvaa... Certifiedin /5 tehty National Die Cuts, erittäin hyvä poisto (myös flasgh:lta)! Kuten myös tämä Dirtiksen kautta tullut /5 valmistettu muikkuverkko! Sitten pisimpään puutelistoilla roikkunut tapaus, joka vihdoin usean vuoden metsästyksen jälkeen löysi flashg:lta vaihtokaupassa kokoelmaan: Ja sitten loppuun sellainen lappu, jonka uskoin jäävän puutelistalle ikuisiksi ajoiksi! Checklistan ilmestyessä ajattelin, että huh huh mikä kortti, tuota ei ikinä tule saamaan.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kultaisilta Detroitin ajoilta . . . . . . . . . . . . . . . . Filppula feat. muutama aika kova pelimies . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . Tarantino sanoisi "Hateful eight" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HOLY GRAIL!!!! 2009-10 SP Authentic Sign of the Times Eights /5: Gordie Howe, Steve Yzerman, Ted Lindsay, Pavel Datsuyk, Henrik Zetteberg, Niklas Lidström, Valtteri Filppula ja Thomas Holmström Kun tietää Detroitin ja näiden ukkojen "Hobby loven", niin ei voi oikein uskoa, että sai tämän haalittua vaatimattomaan Filppula-kokoelmaan! varmuudeksi mukaan vielä certi:
 13. Hieno kokoelma! Upeita paloja patcheissä ja kaiken kruunaa Cardsetin Eronen nimmari Rantasen kuvalla
×
×
 • Create New...