Hyppää sisältöön

mv23

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  863
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Profile Information

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Paikkakunta
  PK-Seutu

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos kaikista tiedoista! Välitän eteenpäin. Ei kellään olis tarjota näitä myyntiin?
 2. Hei, Yritän hakea ulkomaalaiselle vaihtokumppanille tämmöisiä postikortteja / team-issueita. Ei varmaan kaikkia ole edes olemassa? Sekin tieto otetaan mielellään vastaan. Tarjouksia voi laittaa jos jotakin löytys 2005-06 HIFK Peter White 2007-08 HIFK Steve Guolla Rem Murray 1999-00 Tappara Jason Muzzatti 2009-10 ja 2010-11 Tappara Steve Guolla 1988-89 Ässät Brad Beck 2004-05 Kalpa Adam Hall 2015-16 Jokerit Tim Kennedy
 3. mv23

  2018-19

  Sitten mainittuja UD:n AHL kortteja Syracusen team-setillä höystettynä. Kaapo Kähkönen kävi avaamassa porttia NHL:ssä marraskuulla, joten miehestä varmaan viimeistäänkin ensi kaudella tulee sitten jo RC:t. Christopher Gibson, Karkkilan lahja jääkiekkoilulle, on pelannut taas enimmäkseen farmissa, mutta pari peliä myös Islandersille. Ville Hussolla myös vaan portinavaajana kokemusta NHL:stä, mutta tuo taisi olla jo viime kaudella, joten Hussosta jo myös NHL-kortteja. Husso on vielä myös Bluesin mukana pleijareissa 3-4 maalivahtina, joten jos Sharks teloo parit veskarit niin ehkäpä sitten Villekin pääsisi vielä tositoimiin. Harri Säteriä on myös pompoteltu AHL:n ja NHL:n väliä, mutta Red Wingseissä ei ole päässyt portinavaajaa lähemmäksi jäätä. Panthersista viime kaudelta ainoat NHL-pelit. Vaakanainen ja Meskanen jo olikin noista team-issueista. Roope Hintz oli myös mukava nähdä tässä setissä, hän pelasi pari kymmentä peliä piste per peli tahdilla AHL:ssä, kova meno jatkui sitten NHL:n puolella varsinkin pleijareissa. Syracusen Suomalaiset pelasivat tilastojen valossa aika samanlaiset kaudet. AHL:ssä molemmille pari kymmentä peliä ja muutamat pisteetkin, ECHL:ssä samoin pari kymmentä peliä, mutta siellä sitten piste per peli tahdissa. Ja Kimmolle kiitos kommentista. Ei Atte Tolvasta ainakaan tässä Syracusen setissä ole, yliopistosta en ole ihan varma. Ja sitten vielä CHL-Upperit, Kamloopsin team-issuella koristeltuna. Ei mitenkään hirveän tehokkaita nämä junnut, Kakkosella eniten pisteitä (10), Sillanpäällä viisi, Pynnösellä nolla 44 pelissä ja plus/miinus -15 pakkasen puolella.
 4. mv23

  2018-19

  Päivän kortti Maccellin Matias. Matias oli tällä kaudella kolmanneksi paras pistemies 72 pisteellä 62 ottelussa USHL:ssä. Matiasta on arveltu tällä hetkellä toisen kierroksen varaukseksi tulevana kesänä. Mahdollinen ykkösvaraus (Jack Hughes 24 GP 48 PTS) ponnistaa myös samaisesta liigasta.Matias toista kautta nyt rapakon takana, alunperin TPS:n kasvatteja.
 5. mv23

  2018-19

  Kiitos kommentista! Piiroista jo huomattavasti kokeneempi Luukkonen pelasi suurimman osan kaudesta junnuissa, mutta kauden siellä loputtua mies on ollut AHL:ssä Rochester Americansin (Sabresin farmi) mukana. Tämä kortti meinasikin jo unohtua laittaa ketjuun, mutta laitetaan nyt sitten vielä erikseen. Nythän näiden joukkuejulkaisujen tueksi on tullut vielä UD:n julkaisemat CHL ja AHL sarjat joten taas riittää kortteja näistä uudemmista suomalaisista.
 6. mv23

  2018-19

  Parit junnut vielä, molemmille näkyy loppuneen kausi rapakon toisella puolella. Piiroinen luukkuvahtina parhaillaan Ylen kanavilla U18-kisoissa. Lassi Thomsonia taidettu väläytellä kakkoskierroksen varaukseksi. Molemmat siis varattavissa ensi kesänä NHL:ään
 7. Tämmöinen jos löytyy niin laittakaa yv:tä kiitos
 8. mv23

  2018-19

  Meskanen on ollut Rangersin farmissa neljänneksi tehokkain hyökkääjä. Wolf Packin tehokkain pelaaja on ollut puolustaja John Gilmour (ei tiettävästi mitään sukua Douglasille). Niinisaari on varaamaton KooKoon A-junnuista Starseihin ponnistanut. Hänellä näyttäisi olevan plakkarissa yliopistosopimus ensi kaudesta. Räsänen (Carolinan varaus parin vuoden takaa) pelasi vain alkukauden Lincoln Starseissa, josta jatkoi saman USHL liigan Chicago Steeliin.
 9. mv23

  2018-19

  Suomalaiset mestarit Providence Bruinsin tämän vuoden setistä. Koppasella 36 peliä ja 2 maalia, 7 peliä myös ECHL:ssä Atlanta Gladiatorsin riveissä. Vaakanaisella puolustajaksi ihan hyvät tehot 14 pistettä 28 ottelussa. Pari peliä myös NHL:n puolella, jossa ainakin toistaiseksi liito loppui aivotärähdykseen.
 10. mv23

  2018-19

  Carolina Hurricanesin "Whalers Night" ja Charlotte Checkersit setit ovat jonkun paikallisen tekemiä custom-settejä, mutta tuli nyt otettua muun mukaan. Tuo kaveri on kyllä ennenkin tehnyt ainakin näitä Checkersien settejä. Checkersien suomalaisista kaikki paitsi Saarela ovat päässeet pelaamaan tänä vuonna NHL:ää. Whalersin paidoista olen aina pitänyt joten oli mukava nähdä uudet suomalaiset noissa paidoissa. Sampo Ranta ja Rockfordin suomalaiset ovat sitten ihan virallisista seurojen julkaisemista seteistä. Ranta on Coloradon kolmannen kierroksen varaus viime vuodelta. Lankinen näyttää menneen AHL:n ja ECHL:n väliä ensimmäisellä Pohjois-Amerikan kaudellaan. Rockfordin kolmesta maalivahdista vähiten pelejä (17) tällä kaudella. Tuulolalla myös ensimmäinen täysi rapakontakainen kausi, viime keväänä tosin kerkesi jo pelaamaan Rockfordissa.
 11. Kiitokset kommenteista! Laitetaan tähän vielä uusimmat tulleet, kun nyt ei taas vähän aikaan varmaan tule. Kaikille mukavaa (jo alkanutta) kesää! Tässä uuden Chicago Wolves setin suomalaiskolmikko. Pulkkinen voitti Wolvesin pistepörssin, mutta ei saanut koskaan mahdollisuutta ylhäällä Vegasissa. Ei edes jokunen viikko sitten kun Wolvesin kausi loppui ja Golden Knights kutsui kymmenkunta "Black Aces" miestä AHL:stä. Taisi olla Teemu menossa huhujen perusteella KHL:n? Lindbohm puolestaan siis Bluesin miehiä vaikka Wolvesissa pelasikin. Kausi loppui vain AHL:ssä pelattujen pelien jälkeen loukkaantumiseen.Kaskisuo puolestaan käsitykseni mukaan tuli Maple Leafsin organisaatiosta auttamaan Golden Knightsien maalivahtien loukkaantumissumaa. Taisi olla parhaimmillaan 3 maalivahtia loukkaantuneina joten AHL ja ECHL - puolellekin tarvittiin vahvistuksia. Jonne Tammelalla on ilmeisesti myös ollut pahoja loukkaantumisia Pohjois-Amerikassa, kahden kauden aikana vain 30 peliä (AHL / OHL). Sopimus jatkuu vielä 19-20 kauteen Tampan kanssa. Belleville Senators (uusi tulokas AHL:ssä) setti on tuommoinen "perforated strip" tapaus ja kortit ovat itseasiassa hieman normaaleja kortteja leveämpia. Ville Pokka ei tuohon settiin kerennyt, luulen että tuli ennen kun hänet tuonne kaupattiin. WBS Penguisiltä on tullut kaksi settiä tällä kaudella, tässä kuvia siitä helpommasta tapauksesta. NHL:ää pitempään seuranneet voivat muistaa Tom Kostopouloksen joka on ilmoittanut nyt tämän 17-18 kauden viimeisekseen. Hän on yksi neljästä pelaajasta joilla on yli 600 peliä sekä NHL:n että AHL:n puolella. Muut ovat Shawn Thornton, Jim Morrison ja Dave Creighton.
 12. mv23

  Yablonskista Lehtoseen

  2003-04 ITG VIP Rookie Debut #93 Jeremy Yablonski/39 2004-05 Upper Deck #193 Don Cherry YGR 2014-15 SP Game Used #193 Bryce Van Brabant/48 RC Don Cherry Rochester Americans (AHL) -paidassa muuten vaan menossa mukana, mutta Yablonski ja Van Brabant kuuluvat NHL-kokoelmaani. Molempien ainoat NHL-kortit missä esiintyvät yksin. Van Brabantilla taitaa olla vielä muutama 1/1 kortti tuon lisäksi. Yablonski 1 NHL-pelin ja 5 jäähyminuutin mies. Van Brabantilla 6 NHL ottelua. 2014-15 SP Game Used #182 Garrett Wilson/28 RC 2015-16 SP Game Used #103 Curtis Hamilton/70 RC Sama koskee myös Wilsonia ja Hamiltonia. Wilson on tällä hetkellä eniten NHL-pelejä ilman pisteitä pelannut pelaaja, jos ei Original Six kautta oteta huomioon. Wilson jakaa tuon kärkitilan yhdessä Quebec Nordiquesissa pelanneen Stephane Guerardin kanssa. Molemmilla on 34 peliä ja nolla pojoa. 2017-18 Manitoba Moose SGA - Upper Deck #MM-2 Sami Niku AHL:n vuoden puolustaja, Sami Niku, ei päässyt tuohon UD:n viralliseen AHL-settiin, mutta Moosen pelissä annetusta setistä löytyy. 2017-18 Lincoln Stars (USHL) #Atte Tuliara 2017-18 Lincoln Stars (USHL) #Eero Teräväinen Lincoln Stars vetää jostakin syystä suomalaisia. Teräväinen tällä kaudella Starsin tehokkain puolustaja, ensi kaudella sitten yliopistosarjaa. Tässähän setissä on tunnetusti nimmaritkin (eri värisiä), ihan vaan jos kompletisteja kiinnostaa. Lotti vuoden aikana tänne tulleita KHL ja NHL-kortteja suomalaisista. 2001-02 Hamilton Bulldogs Inserts (AHL) #15 Jussi Markkanen Tämä oli pitkään haussa, kiitos kauppakumppanille unelman toteuttamisesta. Markkanen pelasi tuolla kaudella ainoat AHL-pelinsä (4). Antti Ore - Stavanger Oilers. Täytyy myöntää, että näistä olen vielä aika ymmälläni. Kotitekoisia vai ei? #149 ja #105 on korteissa numerot. Ei mitään muistia milloin noi on julkaistu, kuitenkin ilmeisesti postuumisti. Ore pelasi tuolla 2009-11. 1997-98 Kentucky Thoroughblades (AHL) #1 Team Photo 1997-98 Kentucky Thoroughblades - Split Second (AHL) #5 Zdeno Chara Tämä oli myös pitkään hukassa. Joukkuekuvassa mukana menossa Marko Mäkinen (ison miehen vieressä takarivissä), joka ei päässyt varsinaiseen settiin. Tuo kausi meni ECHL:n ja AHL:n välillä. 26 peliä AHL:ssä 2+2. ECHL:ssä sentään 10 maalia 38 ottelussa. 2014-15 St. Cloud State Huskies (NCHC) #Checklist 2014-15 St. Cloud State Huskies (NCHC) #Mika Ilvonen 2014-15 St. Cloud State Huskies (NCHC) #Niklas Nevalainen 2014-15 St. Cloud State Huskies (NCHC) #Rasmus Reijola 2017-18 Halifax Mooseheads - Extreme Sports Cards (QMJHL) #1 Otto Somppi 2017-18 Regina Pats - Co-Op (WHL) #28 Emil Oksanen St. Cloud Staten 2015-16 setti oli jo hallussa, mutta tuosta 14-15 setistä en ollut kuullutkaan. Kossila oli jo mennyt, joten Kauniaisten lahja jääkiekkoilulle jäi kummittelemaan puutoslistalle. Upper Deck julkaisi CHL-setin joten ei oikeastaan noita tämän vuoden suomalaisia noista joukkuejulkaisuista tarvitsekkaan hommata. Sompin ja Oksasen jo kuitenkin kerkesin. Ja sarjassamme pahoja IHL/AHL poistoja. Näistäkin kuuluu kiitos Friikkilään useammasta kortista. Suomalaisia Tsekin-sarjoista. Tarkin paitakortti on vaihdettavissa jos jotakuta kiinnostaa. Shawn Cronin ainoa esiintyminen Sharksin paidassa. Ja lopuksi vielä vuoden kohokohtia. Hershey Bearsin originaali joukkuekuva jossa Antero Lehtonen. Lehtonenhan pelasi tuon ainoan Pohjois-Amerikan kautensa suurimmaksi osaksi NHL:ssä. Hersheyssä vain 4 peliä ja 3 maalia. Luulisin että aloitti AHL:ssä, mutta sitten aika pian pääsi NHL:ään.
 13. mv23

  Olli Juolevi

  Hienoa settiä! Saa nähdä milloin saadaan ensimmäiset NHL-kortit?
 14. mv23

  VUODEN ALKU

  On taas mahtava nimmarisaalis!
×
×
 • Create New...