Hyppää sisältöön

Jussi

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  441
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Jussi

 • Syntymäpäivä 03.03.1980

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Oulu

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

959 profile views
 1. Kuva 1: Salo Kuva 2: Potvin Kuva 4: Peca Kuva 6: Potvin Kuva9: Roy Leaf, Koivu Kuva12: Yzerman Topps Kuva 13: Peca, Iginla Kuva 14: Storr Leaf Kuva 16: Deadmarsh Kuva 21: Kariya
 2. Jussi

  Muutama tullut

  Muutamia kortteja taas tullut niin laitetaampas kiiltoa näytille, kun on enemmän kiiltävää tarjolla tällä kertaa. Tässä ensimmäisessä kuvassa onkin ihan kivoja kortteja. Gilmourin Star Factor Limited Exposure/25 ja Josephin Omega Opening Day Issue/56 varmaan kuvan maukkaimat. Sakicin Lethal Weapon on Super Power ja Fedorovin Finest on No Protector Refractor. Sitten Maalivahteja muutama. Niissä onkin työmaata, jos meinaa saada vuoden tavoitteet täyteen. Golden Bladesit on Winnereitä ja Shanahanista Specialist Gold/100, Finest Silver Refractor ja Ice Acetate. Tässä onkin sitten muutama Pacificin kiva parallel kortti eli Kariyan Revolution Ice Blue ja Shanahanin Holo Silver. Leetchin Mystery Finest on Refractori ja yksi omista suosikeista ysäriltä ja kuvassa myös ehkä koko postauksen maukkain eli Jovanovskin Power Blue Line. Kyllä pitää arvostaa, kun on hienoja ihmisiä jotka arvostavat hyvän päälle ja poimivat moiset helmet talteen. Sitten kiiltoa huolella, eli refractoreita montaa eri sorttia ja muutama muu kivempi parallel.
 3. Jussi

  Muutama tullut

  Tässäpä muutama viime aikoina tulleista. Korttia on tullut viimeaikoina enemmän kuin ehtii läpikäydä, mutta tässäpä muutamia mukavia. Ensin pari kuvaa Upperin All-Stars Predictoreja. Nämä tuntui alkuun vähän hankalilta, mutta kylläpä näitä aina sieltä täältä ilmaantuu ja enemmän taitaa jo olla kuin puuttua. Muutama on vielä matkalla ja toivottavasti tulevat joskus perille asti. Nämä tuli jo aiemmin, mutta Niinimaan Stamp of Approval ja Modanon Ultimate Victoryn Parallel ovat kyllä mukavia löytöjä, kuten aina kaikki kyseisten herrojen kortit. Lisänä vähän kiiltoa ja väriä, jotta topikin säihke saadaan ysärin tasolle.
 4. Jussi

  Scoreja pukkaa

  Hieno Brett.
 5. Jussi

  Kiiltokuvia

  Juu, tässäpä taas parin kuvan verran ysärin hienoutta ja suurin osa on tullut ysärityyliin eli vaihtamalla. Hienoa, että löytyy vielä keräilijöitä joilla on paljon kortteja vaihtoon ja intoa suorittaa vaihtoja, eli kiitokset heille. Pahoittelut hieman haaleasta värimaailmasta. Pitänee säädellä tuon skannerin asetuksia joskus, mikäli jaksaa. Modanot on aina jees ja kivempaa kuin kassi kaljaa, tai ainakin kaljaa saisi kaupasta mutta puuttuvia Modanoja ei. Mukana myös Pacificin numeroituja, joita kyllä riittää. Sitten muutama pyöreämmän mallinen ja Donrussin tuotantoa parilla brandilla. Nuo Leafin sweaterit on kivoja ja nämä vierasversiot hienompia kuin kotikortit, kun tuohon aikaan nuo paitojen värit meni koristyyliin. Sekalaista seurakuntaa. Palffy on Limited Exposure, jotka on melko tiukkassa noista star factoreista. Onkohan vasta neljäs mitä tullut, eli muutama pitäisi vielä löytää. Sitten vielä kuvan verran Lindrosia. Leafin Fractal Matrix GX/50 on aika onnekas löytö ja HoloGrFx:n Impact Zone Ausome oli myös mukava saada. Muutkin todella tyylikkäitä.
 6. Hienoja on tullut. Varsinkin Leafin Shut Downit ovat kyllä hienoja.
 7. Mukavaa oli kuten aina. Suuret kiitokset Teemulle ja kaikille mukana olleille. -Jussi
 8. Jussi

  Winter Classic 2018, Rauma

  Viikonloppuna oltiin Raumalla korttikirppiksellä ja mukaan lähti jokunen kortti. Tässä osa kuvien kera. Kuviin koitin valita monenlaista kivaa mikä itseä miellyttää, kun kaikkea ei kuitenkaan jaksa alkaa skannaamaan kun tarjonta oli sen verran laadukasta. Suuret kiitokset kaikille joiden kanssa kauppaa tai vaihtoja tehtiin ja erityiskiitokset Teemulle hienoista järjestelyistä ja kaikesta muustakin. Raumalle täytyy kyllä lähteä jatkossakin. Alkuun sivun verran All-Stars Predictoreja. Nämä tahtoo olla aika tiukassa niin mukava välillä saada sivun verran yhdellä kertaa. Tässäkin kuvassa ihan mukavaa poistoa. Eliten Statukset on ysäriltä yksi omista suosikeista ja aina kun saa Totally Certifiedistä Mirror Platinumin, niin voi olla tyytyväinen. Coffeyn Power Blue Line on ensimmäinen joka tuli vastaan sen jälkeen kun sarja julkaistiin, niin mukava poistaa puutelistalta. Lemieuxin molemmat Electric Icet löytyy nyt kun tuo tuolla oikealla numerolla löytyi. 95-96 Golden Bladesit on hienoja omaan silmään. Damphoussesta muutama mukava numeroitu ysärin lopusta. Pacificin insertit alkavat viehättää kokoajan enemmän ja alla olevat omaan makuun hienoimmasta päästä. Mukana myös Berardin Topps Centurions. Pari vähemmän tehtyä Ozolinsh/100, Shanahan/225 ja Oates/100 sekä muuta mukavaa. Alfredssonin Mirage ja Hasekin Leaf Preferred Press Proof. Pacificista pari numeroitua. Linden Ice Blue/100 ja Holot /99 Nämä nyt ei ole kalliita ja nimetkin voi olla monelle outoja, mutta Winnerit on tiukassa, kun kaikki ei niitä tunnista niin ilolla saa nämäkin pyöräyttää kansioon. Platinum settejä rasioineen tuli viisi kappaletta, joista ainakin Blues oli ennestään, niin se on jouten jos jollain tarvetta. Kolikot Gold Plateja Nämäkään ei ole mitään harvinaisuuksia, mutta ehkä vähän hankalasti tunnistettavia, niin mukava saada nippu Platinumeja yhdellä kertaa. Prooffeja ja Katchejä. Näitä tuli lähes täysi setti, vaikka saattoi olla ennestäänkin, mutta joka tapauksessa kivannäköisiä niin piti kuva laittaa. Teemua löytyi heti kerralla vähän reippaampi nippu niin muutamasta kuva. Ensimmäisen kuvan tarra Blank Back ja Finestit Refractoreita. Loput kuvat ilman sen kummempia sepustuksia.
 9. Pannaampa kuvia välillä parista saapuneesta, kun noihin primäärikohteisiinkin tullut osumia. Eka kuvassa monenlaista kultaa joista tuo Jovanovski ihan mukava löytö. Myös Modanon Mene ylähyllylle-kortti lämmittää kovasti näin pakkasten keskellä. Leaf Limited Goldit on aina mukavia ja penskana olisi saanut olla ihmeissään kun olisi saanut kolme yhdellä kertaa. Toiseen kuvaan sitten jään sinistä meininkiä kera muutaman refractorin. Wendell Youngista mukava lappu (vaikka onkin kasaria) ja varmaan tuli eka kertaa vastaan.
 10. Jussi

  Viime vuoden viimeiset ostokset

  Noi ensimmäiset exclusivet on kyllä aina hienoja ja eipä yhtään hassumpia Nummisia siinä seurana. Hyviä lisäyksiä.
 11. Jussi

  Alkuvuoden Väinöt (Lisätty muutamia 28.1)

  Hyviä on tullut taas ja osa kyllä jo tosi erikoisia. Stadium Clubin All-Stars on hieno, vaikka toisinpäin vielä hienompi
 12. Jussi

  Mikko 96 Rantanen

  Oli kyllä hienot kortit tulleet. Hieno homma.
 13. Jussi

  Tammikuu 2018 - Scoret

  Noin ne artist's proof setitkin täyttyy. Onnea saapuneista ja etenkin tuosta 97-98 ap setin täyttymisestä.
×