Hyppää sisältöön

Vanhakeräilijä

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  57
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanhakeräilijä

  Beckett Value = BV arvojen kyselyt

  Mitä löytyy becketisä hintaa tälle kortille? OPC PLATINUM 2016-2017, Gustav Nyquist. Kortin numero 113. Se on Emerald Surge. Painettuna oli 6/10 kultaisella tekstillä.
 2. Vanhakeräilijä

  Onko pelaajalta suoraan saatu nimmari korttiin arvokas?

  Elikkäs ihan kysyn senkin takia että tää on mua mietityttänyt. Onko kortilla paljon arvoa mikäli siihen saa suoraan pelaajalta itseltään nimmarin? Mulla on usean tappara pelaajan aidot nimmarit korteissa. Se joka tietää asiasta paremmin vois infota. Onko tehdas painatetuissa korteissa olevat nimmarit arvokkaampia kuin pelaajan itse kirjoittama suoraan korttiin? Kiitos ja anteeksi näin etukäteen.
 3. Vanhakeräilijä

  Mikko 96 Rantanen

  Loistava kokoelma!
 4. Vanhakeräilijä

  La 27.4.2019 Jääkiekkokorttimessut 10-15 Tampere Vapriikki

  Tää päivä menee päivyriin eli seinäkalenteriin. Ehdottomasti tullaan paikalle! Toivottavasti teillä on OPC 2015-16 myynnissä =D Tarkoitus ottaa hiukan isompi budjetti mukaan mitä oli Idea Parkissa.
 5. Vanhakeräilijä

  Tupla9 boxeja, muoveja UD s2 Varasto auki 16.2 10-15

  Suosittelen päivittämään tuota listaa kun tavaraa on mennyt. =) . Ihan sen takia ajattelin että jos muut ostaa niin tietää mitä on jäljellä. Ei muuta =) .
 6. Vanhakeräilijä

  Suomi 2016 boksi

  Hetkinen, mistä tuota suomi sarjaa saa jossa on mahdollista saada paitakortteja suomen pelipaidan paloilla?
 7. Vanhakeräilijä

  Jouluksi laatikoita, Tilaus DA:lta

  Mahtuisko mukaan jos jotain pientä haluaisin? Update: yv pistetty
 8. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Moi. Olikos jollain myyjällä viel opc platinum 2015-16 bokseja tai blastereita?
 9. Onnea sulle tollaisen kortin saamisesta. Iso peukku tästä ! Tuota, onko toi perus Upper Deck sarja sellainen että sitä kannattaa kerätä tai hankkia muuten?
 10. Vanhakeräilijä

  1xJokerit & 2xKHL

  Siistit kortit. Tolvasen kortti oli jo hyvä saalis. Minkäs hintaisia nuo boksit oli jotka avasit?
 11. Kiva lista ? jollakin on ollut rahaa pistettäväksi XD
 12. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Iso kiitos kaikille myyjille tapahtumasta. Oli olo kuin lapsella karkkikaupassa mutta budjetti oli mikä oli. Pyritään jatkossakin tulemaan messuille kun niitä eteen tulee. Oli hienoa tavata uusia ihmisiä ?
 13. Vanhakeräilijä

  Pohdintaa hyvästä Liiga kortti setistä.

  Olen itse sun kanssa todellakin samaa mieltä. Itsellä on jopa ollut hullu idea että jos tältäkin foorumilta sais ihmisiä kimppaan ja perustais oman yhteisen yrityksen joka hakisi Liigan lisenssiä ja alkaisi kehittämään yhdessä omaa korttisarja/trendiä. Samalla saatais työttömiäkin työhön ja porukkaa joilla on yhteinen intohimo kortteihin =). Mutta tämä oli lähinnä omaa unelmaa. Itellä on jopa ollut tehtynä ihan harrastuspohjana sketsejä oman mieleisen korttisarjan kosmeettisesta ulkonäöstä (tällähetkellä peruskorteista ja yhdestä insertistä). Tässä on ollut suuntaan ja toiseen loistavaa kommentointia. Itse joka tän aiheen loin, niin olen erittäin tyytyväinen. Jatketaan ihmeessä!
 14. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Jokos on selvillä ketkä pelaajat olis paikalle tulossa? Minkäslaisia settejä olis myynnissä tapahtumassa? Ite olen tällähetkellä suunnitellut lähteväni paikanpäälle tekemään joitain hankintoja. Onkos noita amerikasta tuttuja Mystery bokseja kellään myynnissä?
×