Hyppää sisältöön

Vanhakeräilijä

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  60
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samaa itsekin kyselen. Olis kiva saada kortteja greidattavaksi.
 2. Olis kiva että tulevaan messuun sais opc platinum 2015-16, 2016-17 laatikoita/blastereita. Sekä muita blastereita edullisimmistakin seteistä.
 3. Saan kiittää autoa että en päässyt tulee messuille. Olin pistäny sivuun hiukan rahaa ja kappas, se meni auton huoltoon. =( Oliko näin että vapriikissa olis lokakuussa seuraava tapahtuma?
 4. Mitä löytyy becketisä hintaa tälle kortille? OPC PLATINUM 2016-2017, Gustav Nyquist. Kortin numero 113. Se on Emerald Surge. Painettuna oli 6/10 kultaisella tekstillä.
 5. Elikkäs ihan kysyn senkin takia että tää on mua mietityttänyt. Onko kortilla paljon arvoa mikäli siihen saa suoraan pelaajalta itseltään nimmarin? Mulla on usean tappara pelaajan aidot nimmarit korteissa. Se joka tietää asiasta paremmin vois infota. Onko tehdas painatetuissa korteissa olevat nimmarit arvokkaampia kuin pelaajan itse kirjoittama suoraan korttiin? Kiitos ja anteeksi näin etukäteen.
 6. Tää päivä menee päivyriin eli seinäkalenteriin. Ehdottomasti tullaan paikalle! Toivottavasti teillä on OPC 2015-16 myynnissä =D Tarkoitus ottaa hiukan isompi budjetti mukaan mitä oli Idea Parkissa.
 7. Suosittelen päivittämään tuota listaa kun tavaraa on mennyt. =) . Ihan sen takia ajattelin että jos muut ostaa niin tietää mitä on jäljellä. Ei muuta =) .
 8. Hetkinen, mistä tuota suomi sarjaa saa jossa on mahdollista saada paitakortteja suomen pelipaidan paloilla?
 9. Mahtuisko mukaan jos jotain pientä haluaisin? Update: yv pistetty
 10. Moi. Olikos jollain myyjällä viel opc platinum 2015-16 bokseja tai blastereita?
 11. Onnea sulle tollaisen kortin saamisesta. Iso peukku tästä ! Tuota, onko toi perus Upper Deck sarja sellainen että sitä kannattaa kerätä tai hankkia muuten?
 12. Siistit kortit. Tolvasen kortti oli jo hyvä saalis. Minkäs hintaisia nuo boksit oli jotka avasit?
×
×
 • Create New...