Hyppää sisältöön

Vanhakeräilijä

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  52
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanhakeräilijä

  Suomi 2016 boksi

  Hetkinen, mistä tuota suomi sarjaa saa jossa on mahdollista saada paitakortteja suomen pelipaidan paloilla?
 2. Vanhakeräilijä

  Joulumyynti 2018, laatikoita, sivuja

  yv:laitettu
 3. Vanhakeräilijä

  Jouluksi laatikoita, Tilaus DA:lta

  Mahtuisko mukaan jos jotain pientä haluaisin? Update: yv pistetty
 4. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Moi. Olikos jollain myyjällä viel opc platinum 2015-16 bokseja tai blastereita?
 5. Onnea sulle tollaisen kortin saamisesta. Iso peukku tästä ! Tuota, onko toi perus Upper Deck sarja sellainen että sitä kannattaa kerätä tai hankkia muuten?
 6. Vanhakeräilijä

  1xJokerit & 2xKHL

  Siistit kortit. Tolvasen kortti oli jo hyvä saalis. Minkäs hintaisia nuo boksit oli jotka avasit?
 7. Kiva lista ? jollakin on ollut rahaa pistettäväksi XD
 8. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Iso kiitos kaikille myyjille tapahtumasta. Oli olo kuin lapsella karkkikaupassa mutta budjetti oli mikä oli. Pyritään jatkossakin tulemaan messuille kun niitä eteen tulee. Oli hienoa tavata uusia ihmisiä ?
 9. Vanhakeräilijä

  Pohdintaa hyvästä Liiga kortti setistä.

  Olen itse sun kanssa todellakin samaa mieltä. Itsellä on jopa ollut hullu idea että jos tältäkin foorumilta sais ihmisiä kimppaan ja perustais oman yhteisen yrityksen joka hakisi Liigan lisenssiä ja alkaisi kehittämään yhdessä omaa korttisarja/trendiä. Samalla saatais työttömiäkin työhön ja porukkaa joilla on yhteinen intohimo kortteihin =). Mutta tämä oli lähinnä omaa unelmaa. Itellä on jopa ollut tehtynä ihan harrastuspohjana sketsejä oman mieleisen korttisarjan kosmeettisesta ulkonäöstä (tällähetkellä peruskorteista ja yhdestä insertistä). Tässä on ollut suuntaan ja toiseen loistavaa kommentointia. Itse joka tän aiheen loin, niin olen erittäin tyytyväinen. Jatketaan ihmeessä!
 10. Vanhakeräilijä

  LA 13.10.2018 Ideaparkissa jääkiekkokortti messut

  Jokos on selvillä ketkä pelaajat olis paikalle tulossa? Minkäslaisia settejä olis myynnissä tapahtumassa? Ite olen tällähetkellä suunnitellut lähteväni paikanpäälle tekemään joitain hankintoja. Onkos noita amerikasta tuttuja Mystery bokseja kellään myynnissä?
 11. Vanhakeräilijä

  Pohdintaa hyvästä Liiga kortti setistä.

  Tälläistä tännekin kaipailisi!
 12. Vanhakeräilijä

  Keräilykortteja koulun kerhoon

  Tuo on loistava idea. Mun täytyy nostaa hattua! Tälläistä kaivattais enemmän muissakin kouluissa ynm.
 13. Vanhakeräilijä

  Trading Card Game Liigasta pohdintaa

  Moi! Meidän peliporukka mietti sitä kun pelailtiin NHL 19:sta että mitä jos jääkiekosta kehittelis keräilykortti pelin niin miltä se kuulostaisi tai mitä mielipiteitä se herättäisi? Me ollaan testailtu mahdollisia sääntö ja mekaniikka ideaa jonkin verran mutta jotkin asiat hiukan tökkivät. Mutta asiasta sana on vapaa.
 14. Vanhakeräilijä

  Pohdintaa hyvästä Liiga kortti setistä.

  Moi! Olen ihmisten kanssa paljon jutellu siitä että Cardset on hiukan kankea setti että siitä puuttuu jokin särmä ja kortit on aika tavanomaisia ja niissä ei ole sellaista hohtoa kuin useimmissa NHL seteissä vaikka suomessakin olis potentiaalia parempiin setteihin. Cardset on musta ihan ok homman tehnyt mutta hiukan enemmän kaipais taiteellisuutta ja enemmän harvinaisuus luokkia ja inserttejä joilla olis sentään enemmän arvoa kuin se pari hassua kymppiä. Alla on muutamia omia ideoita hyvästä setistä. Huom! Tämä on vain oma mielipiteeni ja tähän aiheeseen saa pistää myös omia ideoita ja jopa ehdotuksia. Voin halutessanne pistää tänne vaikka yhteenvetoa jos niin paljon kommenttia saadaan. Alla olevat ideat ovat lähinnä esimerkkejä. Elikkäs: -Setissä vois olla ne peruskortit jossa pelaajan kortissa olisi esim hopeisella reunoilla oleva joukkueen logo/tai parallel (reunat). Lisäksi olisi mahdollista saada esim 1:8 kultainen hopeisen sijasta, 1:16 Emerald hopeisen sijasta tai 1:32 Diamond Tai ruby hopeisen sijasta. Näin saatais erilaisia harvinaisuus luokkia peruskorteille ja joitakin vois olla rajattu määrä kuten XXX/100 kuten uusimmissa korteissa. -Sitten vois olla setissä nimmari ja paita kortit kuten nyt mutta niissäkin voisi olla samaan tyyliin hatvinaisuus luokat kuten peruskorteissa (kuten yllä). Sitten vois olla nimmari plus jersey ja sama harvinaisuus systeemi erilaisella todennäköiseyydellä kuin perussetissä. Sitten vois olla jersey, nimmari ja mailan pala samassa kortissa. Nämä taas olisivat todella harvinaisia ja vaikka jokaista erilaista löytyis vain XX/10 jne harvinaisuus luokka se 1:120 tyyliin . Itse kaipaisin korttien ulkonäköön enemmän taiteellisuutta kuten NHL seteissä näkyy. Mutta tälläistä, tiedän että monet teistä ovat keränneet kauan jo noita kortteja ja osaavat kanssa arvioida mitä haluaisivat nähdä joten kommentit tähän aiheeseen ovat tervetulleita.
 15. Vanhakeräilijä

  Sekalaisia irtopusseja, yksi aarre

  Siisti kortti. Musta toi on enemmän kuin 40$.
×