Hyppää sisältöön

Vanhakeräilijä

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  58
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saan kiittää autoa että en päässyt tulee messuille. Olin pistäny sivuun hiukan rahaa ja kappas, se meni auton huoltoon. =( Oliko näin että vapriikissa olis lokakuussa seuraava tapahtuma?
 2. Mitä löytyy becketisä hintaa tälle kortille? OPC PLATINUM 2016-2017, Gustav Nyquist. Kortin numero 113. Se on Emerald Surge. Painettuna oli 6/10 kultaisella tekstillä.
 3. Elikkäs ihan kysyn senkin takia että tää on mua mietityttänyt. Onko kortilla paljon arvoa mikäli siihen saa suoraan pelaajalta itseltään nimmarin? Mulla on usean tappara pelaajan aidot nimmarit korteissa. Se joka tietää asiasta paremmin vois infota. Onko tehdas painatetuissa korteissa olevat nimmarit arvokkaampia kuin pelaajan itse kirjoittama suoraan korttiin? Kiitos ja anteeksi näin etukäteen.
 4. Tää päivä menee päivyriin eli seinäkalenteriin. Ehdottomasti tullaan paikalle! Toivottavasti teillä on OPC 2015-16 myynnissä =D Tarkoitus ottaa hiukan isompi budjetti mukaan mitä oli Idea Parkissa.
 5. Suosittelen päivittämään tuota listaa kun tavaraa on mennyt. =) . Ihan sen takia ajattelin että jos muut ostaa niin tietää mitä on jäljellä. Ei muuta =) .
 6. Hetkinen, mistä tuota suomi sarjaa saa jossa on mahdollista saada paitakortteja suomen pelipaidan paloilla?
 7. Mahtuisko mukaan jos jotain pientä haluaisin? Update: yv pistetty
 8. Moi. Olikos jollain myyjällä viel opc platinum 2015-16 bokseja tai blastereita?
 9. Onnea sulle tollaisen kortin saamisesta. Iso peukku tästä ! Tuota, onko toi perus Upper Deck sarja sellainen että sitä kannattaa kerätä tai hankkia muuten?
 10. Siistit kortit. Tolvasen kortti oli jo hyvä saalis. Minkäs hintaisia nuo boksit oli jotka avasit?
 11. Iso kiitos kaikille myyjille tapahtumasta. Oli olo kuin lapsella karkkikaupassa mutta budjetti oli mikä oli. Pyritään jatkossakin tulemaan messuille kun niitä eteen tulee. Oli hienoa tavata uusia ihmisiä ?
 12. Olen itse sun kanssa todellakin samaa mieltä. Itsellä on jopa ollut hullu idea että jos tältäkin foorumilta sais ihmisiä kimppaan ja perustais oman yhteisen yrityksen joka hakisi Liigan lisenssiä ja alkaisi kehittämään yhdessä omaa korttisarja/trendiä. Samalla saatais työttömiäkin työhön ja porukkaa joilla on yhteinen intohimo kortteihin =). Mutta tämä oli lähinnä omaa unelmaa. Itellä on jopa ollut tehtynä ihan harrastuspohjana sketsejä oman mieleisen korttisarjan kosmeettisesta ulkonäöstä (tällähetkellä peruskorteista ja yhdestä insertistä). Tässä on ollut suuntaan ja toiseen loistavaa kommentointia. Itse joka tän aiheen loin, niin olen erittäin tyytyväinen. Jatketaan ihmeessä!
×
×
 • Create New...