Hyppää sisältöön

Mphoenix

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  102
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

 1. Mphoenix

  Joulukalenteri 2014

  Toissapäivän saalis Kurrin Contenders Legacies (omiin) ja eilen pelkkää basea. Vähän kyllä veikkaan, että tuo tuplanimmari jää tämän boksin parhaaksi osumaksi - patchia tai booklettia ei ainakaan ole luvassa, kun ei ole sopivan paksuisia pusseja.
 2. Mphoenix

  Muutama vaihtari taas lisää

  On tosiaan pohjanoteeraus korvaavissa redeissä, jos tuon kuvittelevat olevan yksi yhteen Tarasenkon Future Watch Auton kanssa. Toisaalta Upper Deckin ollessa kyseessä sieltä olisi vaikka voinut tulla Tarasenkon FWA Ullströmin nimmarilla. Joka tapauksessa kannattanee olla UD:n aspaan yhteydessä ja koittaa saada sieltä joku lätkästä ymmärtävä kaveri kiinni, ei tuollaista vain voi hyväksyä.
 3. Mphoenix

  Joulukalenteri 2014

  Kalenteri on tänä vuonna typistetty versio, kun tilasin jouluboksit mustan perjantain alesta ja saapuivat maahan vasta eilen. Kalenteriboksina toimii tällä kertaa 13-14 Contenders, kun siinä on sopivasti 18 pussia ja eilinen mukaanlukien jouluun on 9 päivää eli 2 pussia aukeaa per päivä. Ekoista pusseista toinen oli peruslappua, mutta toisesta tuli ihan mukava osuma: Shea Weber / Seth Jones NHL Ink dual /50.
 4. Mphoenix

  Kortin postitus seurantakoodilla ulkomaille

  Itse olen ainakin aina laittanut todellisen myyntihinnan - ostaja on vastuussa tulli- ym. maksuista ja tietoinen niistä ostopäätöksen tehdessään. Arvon pienemmäksi merkkaaminen on laitonta ja siitä voi periaatteessa joutua vaikeuksiin, jos viranomaiset jollain ilveellä tämän saavat selville. Ymmärtääkseni USA:ssa ei ainakaan kovin pedantisti kerätä tuontiveroja pienistä lähetyksistä, kun niiden perintä on osavaltion vastuulla ja määrä + ehdotkin vaihtelevat melkoisesti. Saattaa hyvinkin olla, ettei keräilykortteja edes veroteta. Kanadassa vero puolestaan kerätään, mutta se on suuruudeltaan vain 5% eli summa jää melko mitättömäksi ellei satojen taalojen kortti ole kyseessä.
 5. Mphoenix

  Keskustelua korttien arvoista (ei siis BV-kyselyitä tänne)

  Eivät käytetyt pelipaidat ole NHL:n/NHLPA:n, vaan joukkueiden omaisuutta. Joukkueet myyvät pelipaidat niiden edelleenkauppaamiseen erikoistuneille tahoille, kuten Meigraylle, joilta korttifirmat sitten niitä hankkivat. Joskus gameworn- (tai ainakin sellaisiksi väitettyjä) paitoja myyvät myös yksityiset keräilijät ja korttifirmat ovat aktiivisia näissäkin huutokaupoissa. Mitä itse otsikon aiheeseen tulee, niin ei tuo Quad nyt ihan 20 kertaa halvempi PoE-nimmaria ole. Tavaresin PoE:sta maksettiin 111$ ja Quadista varmaan Tavares-kerääjältä saisi ainakin sellaiset 25-35$ eli 3-4 kertainen ero lienee käytännössä. Samaa luokkaa se siis on, kuin paita- ja hard sign -nimmarikorttien välillä yleensäkin.
 6. Mphoenix

  13-14 The Cup laatukeskustelua

  Ja tämäkin ainoastaan paremman tulokasarsenaalin takia. Itse korttien hinta-laatu on tänä vuonna virhesekoiluiden, hitteinä mukaan laitettujen vanhoista sarjoista myöhästyneiden korttien sekä Ultimate-bonuspackin poistumisen myötä vähäisemmän korttimäärän vuoksi reippaasti heikompi kuin viime vuosina. Mitä noita availuita olen katsonut, niin lähes joka toisesta rasiasta löytyy jokin 12-13 Cupista myöhästynyt hitti, joka siis toisin kuin eräällä lisenssinsä menettäneellä valmistajalla ei ole ekstrakortti, vaan vie yhden tämänvuotisen hitin paikan. Mutta järkevästihän UD toimii, kun sarja käy kaupaksi kuin häkä vaikka bokseissa olisi käsin post-it -lapuille piirrettyjä tikku-ukkoja. Vanhojen korttien kierrättämisellä maksimoidaan kätevästi omat voitot.
 7. Mphoenix

  2012-13 Panini ReIMEr

  Rainbow tuli kissojen ja koirien kanssa metsästetyn hologold /5:n myötä täyteen, joten pitkästä aikaa piti laittaa jotain näytille
 8. Mphoenix

  Kortin postitus seurantakoodilla ulkomaille

  Jep, vaikka Postin sivuilla sanotaankin että seuranta toimii vain Suomen rajalle asti niin käytännössä pelaa kyllä loppuun saakka (ja myös kohdemaan - ainakin USA/Kanada - postilaitoksen seurantajärjestelmässä)
 9. OPC:sta kiinnostavat kaikki muut Reimerit paitsi 100-tehty Black Rainbow, joka on jo tulossa kokoelmiin.
 10. Mphoenix

  Tullista jälleen

  Tuskin poistuu, mutta postikulut sen(kin) kautta tulevat pienenemään. Koko ohjelmahan on laadittu sen takia, että amerikkalaiset voisivat postittaa tavaraa joka puolelle maailmaa kätevästi samaan tapaan kuin oman maansa sisällä (eli ilman ylimääräisten lippulappujen täyttelyä, postimaksujen laskeskelua ym.) - ei niinkään tullien vuoksi, vaikka tullilappu toki yksi niistä ekstralapuista onkin.
 11. Mphoenix

  Upper Deckille yksinoikeudella NHL-lisenssi

  Jep, viimeksi kun UD:lla oli yksinoikeus niin sarjojen määrä oli sama 22 kuin edellisinä neljänä vuonna Paninin ja UD:n kesken jaettuna. Nyt tosin NHLPA:n edustaja haastattelussa mainitsi, että sarjoja tulisi varmasti olemaan vähemmän kuin tällä kaudella. Mistään määristä ei ollut mainintaa, mutta oma veikkaus on että määrä tippuu jonnekin välille 15-20 eli mistään merkittävästä pudotuksesta tuskin tulee olemaan kyse.
 12. Mphoenix

  Upper Deckille yksinoikeudella NHL-lisenssi

  Joo-o, täälläkin tulevat availut vähenemään jatkossa aika merkittävästi. Lompakko kiittää siis. Oikeastaan ainoa hyvä asia, joka tästä tulee suurella todennäköisyydellä seuraamaan on ICE:n paluu omaksi sarjakseen. Outo veto kaiken kaikkiaan UD:lta aikanaan vetää se pois ja jättää valikoimiin sellaiset hirvitykset kuin SPGU ja SPX.
 13. Mphoenix

  Upper Deckille yksinoikeudella NHL-lisenssi

  Komppaan. Jos huhu pitää paikkansa niin pian saadaan nähdä kautta kohti 20 UD-sarjaa, joista n. 90% on täyttä kuraa. Kuten niin moni muukin tässä ketjussa, olisin toivonut kolmea lisensoitua valmistajaa ja kullekin max. viittä sarjaa per kausi. Yksinoikeus - oli se kenelle tahansa - on huono juttu, koska se tarkoittaa automaattisesti tuotosten tason laskua kilpailun puutteen vuoksi. Toki UD:n tapauksessa rima on jo muutenkin alhaalla viimeaikaisten paino-ongelmien (MacKinnon YG, foilittomat S1 baset, numeroimattomat platinumit BD:ssä, arttubaset nimmarisertifikaattitaustoilla) sekä paitakorttisekoiluiden (väärien joukkueiden paitoja, väärän aikakauden paitoja ym.) myötä. Noh, säästyypähän rahaa kun ei varmaan tule niin paljoa bokseja osteltua mikäli tämä toteutuu.
 14. Mphoenix

  Yksi Reimer näytille

  Harvemmin tulee uutta sälää kuvailtua, kun kortteja ilmestyy siihen tahtiin, että koko ajan saisi olla räpsimässä. Tämä kuitenkin menee oman kokoelman top kolmoseen heittämällä ja ansaitsee erityiskunnian:
 15. Mphoenix

  postimaksut ?

  Mulla oli kans tällainen tapaus, mutta myyjä sai kyllä kierrettyä nuo laittamalla vaihtoehtoiseksi toimitustavaksi normaalin kirjeen. Tällöin postikulut menivät suoraan myyjälle eikä millekään riistävälle välikädelle ja molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä.
×
×
 • Create New...