Hyppää sisältöön

Minwild

Korttifriikit - Yhdistysjäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  593
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Kokkola

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

958 profile views
 1. Päivitetty. Löytölaari 1:stä löytyvät Cardsetit -50% jonkin aikaa
 2. Laatikoita auki ja iso satsi pikku sälää lisätty loppuun.
 3. 2013-14 Prizm aika hyvä haastaja, mutta taitaa hävitä kuitenkin tälle
 4. Vielä toinen isompi Suomi-päivitys alkuvuodelle...sitten rauhoittuu
 5. Lisätty loppuun 90kpl Suomi basea ja postikuluja hieno säädetty
 6. Menneitä poistettu. Vaikka ostot YV:llä on minulle OK, niin toisten helpompi seurata mitä mennyt, jos laittaa ostot viestiketjuun. ALE. Osassa korteista uusi hinta vanhan edessä.
 7. Menneitä poistettu. Vaikka ostot YV:llä on minulle OK, niin toisten helpompi seurata mitä mennyt, jos laittaa ostot viestiketjuun. ALE. Osassa korteista uusi hinta vanhan edessä.
 8. Menneitä poistettu. Vaikka ostot YV:llä on minulle OK, niin toisten helpompi seurata mitä mennyt, jos laittaa ostot viestiketjuun. ALE. Osassa korteista uusi hinta vanhan edessä.
 9. COMC säilyttää kortit niin kauan kuin haluat. Jos laitat ne myyntiin, niin 0,75$ kalliimmista korteista menee 3kk jälkeen sentti kuussa per kortti säilytysmaksua.
 10. Itellä on myös kaksi kuukautta kestänyt Canadasta paketin tulo (ilmeisesti???) paikallisen lakon aiheuttaman ruuhkan vuoksi. Myyjä jolta pakettia odotan on luotettava kyllä.
 11. Harrastetaanpa taas matalantason matikkaa... Itellä on se tilanne, että tän ja parin viime kauden Wild baseja puuttuu isohko määrä. Tehdään esimerkkilaskelma sen pohjalta, että ostetaan 150 peruskorttia postitettuna Suomeen. Beckett marketplace:ssa peruskortit maksaa pääosin 0.5$/kpl eli 150 korttia yhteensä 75$. Ainakin yksi tuttu myyjä tarjoaa 75$ ja sen ylittäviin tilauksiin ilmaset postikulut, mutta suurin osa myyjistä haluaa sen 20$ posteista eli 95$ saa tuolla varautua + Suomen ALV. Sportlotsissa suurin osa peruskorteista maksaa 0,18$/kpl eli 150 korttia yhteensä 27$ . 150 korttia (käytin suht jämäköitä leijona-kortteja punnitukseen) painaa 11,46 oz eli tuon Wallun postaaman taulukon mukaan postit Sportlots laatikosta Suomeen 25$. Päälle tulee vielä myyjien postituskulut tuonne Sportlots laatikkoon. Ostetaan kolmelta eri myyjältä 50 korttia jokaiselta ja näiden isojen myyjien (2,4milj, 340k, 240k korttia myynnissä) postikulut 50 kortille olivat (0,5$, 1$ ja 1,5$) eli yhteensä 3$. Kaiken kaikkiaan 150 peruskortille posteineen tulis hintaa 27$+3$+25$ = 55$ + ALV. Euroina tuo tekee (Kauppalehden valuuttalaskimella) 48,05 € * 1,24 = 59,6€ (n.0,4€ per kortti). Sanoisin, että jos peruskortteja harkitsee ostavansa, niin suomalaiset korttimessut on ollut siihen oiva vaihtoehto. Muuten tuo Sportlots vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, kun Beckett hinnoitteli itsensä peruskorttimarkkinoilta pois. Muista kauppapaikoista Centre Ice Collectibles ja COMC saa peruskorttien osalta unohtaa täysin.
 12. Tämänkin päivittäminen onnistui pitkästä aikaa
×
×
 • Create New...