Hyppää sisältöön

Harri H

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  168
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Harri H

 • Syntymäpäivä 02.10.1985

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

625 profile views
 1. Perinteiset joululaatikot tuli taas availtua. Tälläkin kertaa tarjontaa oli laidasta laitaan ja ihan kivoja osumiakin tuli Pääsääntöisesti maalivahdit ja Ducksit jää omiin, muita voi halutessaan tiedustella.
 2. 1 x 2017-18 AHL 30 euroa/laatikko
 3. 1 x 2015-16 Mvp retail 40 pussia yht 10 euroa/satsi
 4. 2014-15 Playecards satsi 4 erilaista laatikkoa yht 40 euroa/satsi
 5. Harri H

  -

  Poistoon
 6. Pyöreästi 50 irtopussin sekalainen erä tuli jälleen avattua, eikä nytkään tarvinnut jäädä ilman kovia osumia Yllättävän hyvin tuli pikkuerkkaria, muutama numeroitu ja paljon lisäyksiä omiin kokoelmiin. Laitan tähän kaksi parasta osumaa, Landeskogista voi esittää halutessaan tarjouksiakin. Tosin taas pitäisi vähän tarkemmin selvitellä arvoa, ennen kuin teen mitään liian hätäisiä liikkeitä. Tätäkään ei mistään pikaisesti löytynyt myytävänä, aika vähän muutenkin näitä nimmaroituja oli tarjolla missään.
 7. Hyvää syntymäpäivää ?

 8. Laitetaan nyt tännekin, jos täällä on sellaisia jotka ei Facebookia käytä. Eli availin huuto.netistä ostetun sekalaisen setin irtopusseja ja ITG BAP Memorabilia 03/04 tarjoili harvinaislaatuisen yllätyksen Peter Forsbergin Jersey AU:n muodossa. Yritin alkuun selvittää tuon arvoa googlettamalla, mutta vastaavia ei tullut vastaan (ei edes muiden pelaajien), joten se jäi hämäränpeittoon. Facebookin eurooppalaisten keräilijöiden ryhmässä selvittelin asiaa, niin ainoa kannanotto oli $30-$40, mutta sain myöhemmin yksityisviestejä aiheesta, että olisi kyllä mainittua arvokkaampi kun noita on tehty vain vähän. Ja tietysti myös tarjouksia olen tästä saanut aika lailla, joten siitä voisi päätellä, ettei näitä ainakaan liiaksi liiku. Onko täällä mitään mielipiteitä asiaan? Kun en haluaisi tästä luopua liian halvalla hinnalla / huonolla vaihdolla, kun kerrankin edes joku harvinaisempi tapaus päätyy omiin käsiin. Olen myös maistellut vaihtoehtoa keräillä tämän myötä Peter Forsbergin kortteja ei-niin-vakavasti, mutta jotenkin se ei tunnu houkuttelevalta vaihtoehdolta. Toki olisi hieno aloituskortti keräilylle Itse sessio pussien avaamisten kanssa oli kyllä jälleen miellyttävä kokemus, varsinkin kun setti oli todella monipuolinen, eikä tullut sitä iänikuista Victory 09/10 ruotsipainosta, mitä melkein aina on kun jostain irtopusseja "sikana säkissä" -mallilla ostaa. Mitään muita isompia aarteita ei tullut, mutta joitain ihan kivoja vaihtareita ja jotain omiinkin kokoelmiin. Ja uusi erä irtopusseja toki lähti tilaukseen heti
 9. Peruskorttien osalta sarja lähes täynnä, mutta tällaisia voi tarjota: 7 Tuukka Rask - Boston Bruins 26 Blake Wheeler - Winnipeg Jets 34 Justin Abdelkader - Detroit Red Wings 43 Shane Doan - Arizona Coyotes 54 Jimmy Hayes - Boston Bruins 75 Jamie Benn - Dallas Stars 76 Marcus Johansson - Washington Capitals 158 Danton Heinen - Boston Bruins
 10. Tällaisia tuli avattua. Yksi boksi Pacificia ja OPC:tä, sekä bonuksena muutama pussi Upper Deckin MVP 15/16 -sarjaa. Kiitos Tuomakselle bokseista! Pacific Exclusive on tyylikäs sarja. Kunnon komeaa kimallusta tarjoaa, hieman ysärihengessä. OPC oli suorastaan nostalgista ja legendaarista avattavaa. Tuosta olisi voinut laittaa vaikka kaikista korteista kuvat, sen verran klassista ysäriä oli. Laitoin nyt kuitenkin vain joitain yksittäisiä otoksia tuosta makupalaksi. UD MVP:ssä kävi ihan hyvä tuuri, kun viiteen pussiin osui peräti kolme NHL Territories -inserttiä. Yv:tä voi laittaa, jos näissä sarjoissa on jotain kiinnostavia kortteja, en niitä muuten ala sen tarkemmin listaamaan mihinkään. Kuvissa näkyvät maalivahdit jää omiin. Muuten ainakin OPC:n peruskortti-veskareitakin voi tiedustella, tuli joitain tuplia. Pacificista ei tainnut tuplana tulla maalivahdeista kuin Roman Cechmanek. Tässä pientä kuvakattausta:
 11. Nämä joutaa sekatavaraboksissa myyntiin.
 12. Harri H

  M/V: Sekalaisia kortteja

  Laitetaanpa taas joitain ylimääräisiä tarjolle ensin näin ja jos ei kysyntää ole, niin sekalaiseen boksiin ja koko pakettina myyntiin. Näiden lisäksi löytyy jonkin verran OPC Platinum 16/17 peruskortteja, mistä en kaikista jaksanut kuvia ottaa. Pahoittelut paikoin hieman huonosta laadusta. Tiedustella näitä kortteja voi yv:llä, vaihto ja myynti molemmat mahdollisia. Kuva 1: Kuva 2: Kuva 3: Kuva 4: Kuva 5: Kuva 6: Kuva 7: Kuva 8: Kuva 9: Kuva 10: Kuva 11: Kuva 12: Kuva 13: Kuva 14: Kuva 15: Kuva 16: Kuva 17: Kuva 18: Kuva 19: Kuva 20:
 13. Harri H

  O-Pee-Chee Platinum 16/17

  Kerääkö kukaan tätä sarjaa? Itse suoritin tuossa varovaista suunnittelua ja harkitsen kokoelman täydentämistä ainakin peruskorttien osalta, kun miellyttää kovasti omaa silmää Mahdollisesti myöhemmin voisi harkita myös muita kortteja tästä sarjasta, parallel-versioita riittää melkoisesti. En nyt laita suoraan tähän toistaiseksi listausta puutteista, kun on vähän työn alla. Jos joku tätä kerää, niin yv:tä voi laittaa. Minulla on jonkinlainen pino vaihtareitakin (tästä sarjasta ja jotain muitakin).
 14. Tuli vähän revittyä taas laatikoita auki, 1x Full Force, 1x UD 16/17 (12-pack) ja 2x OPC Platinum blaster. Lisäksi kaveri avasi toisen UD 12-packin (saldona mm. Puljujärven UD Portraits) Tässä omaa saalista. Osa vapaana, osa ei, jos kiinnostaa joku niin kannattaa laittaa viestiä ja tiedustella: Giroux & MacKinnon Rainbow Matheson Rainbow Ice Traxx
×
×
 • Create New...