Hyppää sisältöön

Linden-poika

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  289
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Linden-poika

 • Syntymäpäivä 24.07.1970

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Harrastukset
  Luonto, koiran kanssa lenkkeilyt, matkustelu, vanhan kunnon sarjikset, pelipaidat, British Football aka West Ham United Football Club, Ässät,IFK Göteborg-blåvitt ja korttien keräily ja West Hamin pelipaitojen keräily.

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

470 profile views
 1. Linden-poika

  HERTTONIEMEN KORTTIMESSUT 16.03.2019

  Tarvitsen lisää kansiota, ultran sivut ja sekä pahvilaatikkoa johon mahtuis ainakin 1000 korttia. Saavat olla käytettyjä mutta hyvässä kunnossa.
 2. Linden-poika

  HERTTONIEMEN KORTTIMESSUT 16.03.2019

  On kai muita lisää tulossa? Itse oon tulossa ostajana. Etsin Boeser, Horvat, Demko ( ITG perus tai Vault juniorin ajan kortit käy myös), Elias Pettersson, Gaudette . Totta kai Linden myös- ei mitään peruskortteja mulla on ne kaikki, mutta messukortit, 92-93 season patches ja muita erkkareita varsinkin 1999-2003 ja kaikki mvp superscriptit/exclusivet sekä paitakortteja- etsin paitakorteista eri värivariaatioita, ja baseball/Jefu sekä Pelle Lindbergh ja old school guys premieumit kortit ja lopuksi Old Canucks 1978-1986 ( rivikortit kelpaa myös). Tällainen mun ostoslista. Nähdään siellä
 3. Kyllä tää setti on niin upea kun voi vaan olla. Niin promot on jostain syystä hävinnyt eli onko ne sitten pölyttymässä jossain . Kyllä maksaisin lähes samaan hintaan tai jopa enemmän jos kerää tiettyä pelajaa.
 4. Linden-poika

  Pari aloittelijan kysymystä

  COMC on hyvä jos jaksaa vaan odottaa. Montakin kertaa unohdin lisätä kalliimpien kortien kohdalla lisätä toploaderit mutta fiksusti ne laittoi 2 toploaderin väliin laittoivat kalliimmat kortit sekä itse toploaderiin laittoivat heidän mielestä kovimmat kortit. Hyvin ne kortit pakkaa. Erittäin tyytyväinen heidän palveluun.
 5. Linden-poika

  baseballlin kortit wanted

  Onko kellään Mickey Mantlen tai muita HOF baseballin pelaajien kortteja? Tarjouksena kaikki mun opc platinum mitä mulla on sekä paljon muita NHL-kortteja ( ei rivipelaajia) sekä monia artifacrts, ud young guns ja on suomalaisia kuten on Tuukka Raskin ud mvp super script gold jne . Tarjoa mitä sulla on baseballista kortteja. Vaihtokauppa vain! Käy mullle muita baseballin kortteja paitsi ei käy 90-92 sarjat.(massatuotantoa).
 6. Linden-poika

  Mickey Mantle/baseball

  Onko kellään Mickey Mantlen tai muita HOF baseballin pelaajien kortteja? Tarjouksena kaikki mun opc platinum mitä mulla on sekä paljon muita NHL-kortteja ( ei rivipelaajia) sekä monia artifacrts, ud young guns ja on suomalaisia kuten on Tuukka Raskin ud mvp super script gold jne . Tarjoa mitä sulla on baseballista kortteja. Vaihtokauppa vain! Käy mullle muita baseballin kortteja paitsi ei käy 90-92 sarjat.(massatuotantoa).
 7. Linden-poika

  Onko muita NBA/NFL/MLB kerääjiä?

  Moi! Mä itse keräilen baseballin kortteja. Mulla on NBA kortteja ysärin ajalta. Mutta palaillaan tarkemmin joulun jälkeen. Olin ajatellut vaihtaa kaikki NBa kortit pois ja tilalle baseballia ja jotain Jefua. Ehditkö pikaisesti kertoo mitä merkkisisiä baseballin kortteja sulla on ja miltä ajalta ja kuinka paljon sulla on suurin piirtein ? Itsellä NBA ( upperit, collectorit, hoops , skybox, topps, ultra, jne on Jordania, Oneal, Grant Hilliä, Rodman, kaikki lähes melkein tähtipelaajia kun aikoinaan heitin ( paha moka) commonit pois. Veikkaan mulla jotain yli parisen sataa korttia tai enemmän ( kaikki semistarseista tähtipelaajiin). Pitää jokiu päivä käydä varastossa hakemassa kortit mikäli sinua edelleen kiinnostaa. Jefusta voisin olla myös kiinnostunut mikäli sulla ei oo paljon baseballin kortteja. Palaillaan joulun jälkeen.
 8. Linden-poika

  tiedotus Upper Deckin epackin sivuilta hieno tarjous

  Hyvä esim- 16-17 Upper deck youngs kortteja ei voi upgreidata ylemmälle tasolle mutta 16-17 opc platinum perus rc voi upgreidata Rainbow wheeliksi kerran, samoin kaikkie Paten kortit siinä sarjassa pystyy upgreidata..esim 5 kpl Paten nimmarikorttia niin se vaihdetaan yhteen rainbow wheel black versioon.
 9. Linden-poika

  tiedotus Upper Deckin epackin sivuilta hieno tarjous

  paitsi MVP legends, rookies, peruserkkarit.-- niiden kohdalla voi jopa upgreidata kymmennellä kortilla siis samasta kaverista. Upgreidatulla kortilla voi vielä nostaa ylös, ei kaikista.
 10. https://www.upperdeckepack.com/Home/Index Kaikki Ud MVP 2017-18 ja 2016-17 kaksi yhden hinnalla. Ostin 6 boksia 3 boksin hinnalla. Huom. peruskortteja ei voi kotiuttaa vaan 20 samaa korttia Esko Erkkinen niin voi vaihtaa premiumille tasolle ja sit voit kotiuttaa kultaisen kortiksi tai 10 kultaista tulee rainbow gold. 6 boksin sisällä onnistuin napata Sidney Crosbyn super cript, samoin Tuukka Rask super eli #25. Joille tää uusi asia niin tarvii hieman perehdytystä. Kortit voi pitää jemmassa vaihtakseen muiden epackin jäsenten kesken. MVP tarjoussa 26.6 asti jenkin aikaan.
 11. Linden-poika

  Miksi ostaa epack eikä hobby-laatikko?

  Näistä virtuaalikorteista sen verran että 10 samaa korttia pelaajasta niin voi vaihtaa gold foiliksi. Foilista voi peräti vaihtaa rainbowl gold foiliksi edellyttäenm 5 vai 10 samaa. Nyt en muista. Totta miinuksena ei saa peruskorttia kotiuttamaan mikä on hieman outoo. Muulloon treidaaminen siellä muiden kanssa virtuaalisella tavalla on aika siistiä ja helppoa.
 12. Kyllä se on Pulju. Mulla on sellainen color version ilman nimmaria. Vaihdettu .
 13. Linden-poika

  Ultra PRO 15-POCKET TOBACCO Sivu

  Moi! Kyllä mielestäni mahtuu. Ultra pro 15 koko on 1-1/2" X 2-1/2 ja champs sama. Mä vaan laitoin omat pikkukortit pro 12 niin tilaa oli reilusti minikorteille. Mulla monta eri kokoisia minikortteja niin tykkään ultra 12. Mutta haluun kokeilla ostaa ultra 15 , semmoista mulla ei ole yhtään.
 14. Linden-poika

  Funstuffstore

  Näyttää hyvälle. Noita vanhempia laatikkoja kiinnostaa . Hyvin on sitten keräilytarvikkeet tarjolla . Etusivu kuvineen on mielenkiintoinen ja kivaa katsoa lähemmin. Nostan hattua. Hinnat sais pikkusen alaspäin.
 15. Linden-poika

  Aikamoinen Hinta kortista!

  Ja vielä kortti kunto very good! En oo ees kuullutkaan tästä kaverista.
×
×
 • Create New...