Hyppää sisältöön

Wallu

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  67
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä Wallu

 • Syntymäpäivä 23.09.1974

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Harrastukset
  Musiikki, salibandy, lätkäkortit.

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

410 profile views
 1. Wallu

  KERÄILYKORTTITAPAHTUMA 23.11.2019 MYLLYPUROSSA

  Oletan, että käteisellä mennään?
 2. Ohoh, aika hyvin osu. 👍
 3. Wallu

  kortit järjestykseen

  Vähän vanha keskustelu, mutta tohdinpa mainostaa Trading Card Database-sivustoa. Ilmainen ja aika kattava. Toimii mainiosti ja hyvähenkistä porukkaa. Tosin aika vähän lätkäkorttien kerääjiä, joten vaihtokauppakumppaneita on aika niukasti. Muutamalla klikkauksella saa tännekkin puutelistat kätevästi kopioitua ja ne päivittyvät automaattisesti, jos tekee muutoksia listoihin.
 4. Wallu

  Ostetaan Cardsetin peruskortteja

  Löytyiskö näitä halvalla? Esim. 10 senttiä/kpl. Pelimiehistä voin maksaa pikkusen enemmän. 2015-16 Cardset : https://www.tradingcarddb.com/CollectionBrowse.cfm/mem/Wallu/col/Wantlist/sid/116121/2015-16-Cardset-Finland Sisu HIFK-puutteet : https://www.tradingcarddb.com/CollectionBrowseT.cfm/tid/346/HIFK-Helsinki?Member=Wallu&CollectionID=&Filter=W Cardset HIFK-puutteet: https://www.tradingcarddb.com/CollectionBrowseT.cfm/tid/346/HIFK-Helsinki?Member=Wallu&CollectionID=&Filter=W EDIT : Oho, ei näkynytkään niin kuin olisin halunnut eli HIFK-puuttteista kiinnostaa aluksi lähinnä Sisu ja Cardset peruskorttipuutteet ja katotaan sen jälkeen erkkareita. EDIT 2 : Listan selkeyttämiseksi voi painaa filters-kohdasta päälle ensin "Leaf sisu Finlandin" kohdasta "Brands", sitten sama "Cardset":ille. Parikymppiä posteineen olisin valmis satsaamaan. Ensin näitä peruskortteja jos löytyy ja sitten mahdollisella lopulla summalla HIFK-pikkuerkkareita kylkeen.
 5. Wallu

  O/V 94-95 Upper Deck, 95-96 Upper Deck, 15-16 MVP

  Vieläkö näitä löytyisi jostain? Ajattelin kysäistä täältä ennenkuin suuntaan katseen rapakon taakse. Muutaman kympin voisin taas sijoittaa... Ylihintaa en vieläkään pysty valitettavasti maksamaan (vertailu lähinnä sportlotsin ja COMC:n hintoihin.)
 6. Wallu

  KERÄILYKORTTITAPAHTUMA 23.11.2019 MYLLYPUROSSA

  Sellanen kysymys näistä messuista yleensä, että löytyykö myyjiltä yleensä paljonkin peruskortteja (ja ovatko edullisia)? Mun Devils kokoelma kaipaa kunnollista päivitystä ja mietin mikä olis halvin tapa ostaa iso setti peruskortteja. (Just nyt ei oo rahaa, mutta ehkä noitten messujen aikaan olisi)
 7. Wallu

  Huuto.netissä runsaat 12000 lappua - sulkeutuu tänään

  Sellanen kysymys, et mites suuri osa noista peruskorteista on ysärin alkupuolta ja miten suuri osa loppupuolta?
 8. Wallu

  Huuto.netissä runsaat 12000 lappua - sulkeutuu tänään

  Joo, helpotti paljon. Kiitoksia!!
 9. Wallu

  Pari aloittelijan kysymystä

  Ok, kiitos tiedosta! Olin unohtanutkin että lakko oli juuri tuolla kaudella.
 10. Wallu

  Pari aloittelijan kysymystä

  Laitetaan nyt tähän ketjuun vaikka ei olekaan ns. yleisluontoinen kysymys... Tietääkö kukaan tuliko 1994-95 Topps Stadium Clubista kakkossarjaa ikinä ulos? TCDB näyttää checklistin vaan korttiin numero 270 ja ebayssä tai muuallakaan ei ole tullut vastaan kakkossarjan laatikkoa myynnissä tai myydyissä vaikka ykkönen on erikseen ykköseksi merkattu.
 11. Wallu

  O/V 94-95 Upper Deck, 95-96 Upper Deck, 15-16 MVP

  Uppista. Vielä jäi jotain puuttumaan. Lisäksi lisätty MVP ja Ultra Global Greats-puutteita....
 12. Wallu

  Pari aloittelijan kysymystä

  Ok, kiitos!
 13. Wallu

  Pari aloittelijan kysymystä

  Hups, tuli ehkä vedettyä liian jyrkkiä johtopäätöksiä muutaman hassun esimerkin takia. Sori siitä. Sellanen tuli kuitenkin vielä mieleen, että kauanko COMC ja Sportlots.com säilyttää kortteja? Onko siis olemassa joku aika, missä kortit pitää kotiuttaa?
 14. Wallu

  Pari aloittelijan kysymystä

  Mites noi Ebayn pyydetyt hinnat/toteutuneet? Ovat vähän eri maailmoista joskus. Onko myyjiltä tapana kysyä alennettua hintaa, jos "best offer" ei ole vaihtoehtona? Onko nuo 20 dollarin pyyntihinnat korteista, jotka sitten myydään 3 dollarilla, ainoastaan meitä noobeja harhauttaakseen laitettu? Vai onko se lähinnä harvinaisuus, että hinta laskee pyydetystä roimasti?
×
×
 • Create New...