Hyppää sisältöön

RandyLahey

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  90
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

357 profile views
 1. Onko Foorumilla mahdollisesti halukkaita kyseiseen breikkiin osallistujia, jotka eivät tuolla Facebookin puolella ole/ei halua siellä julkisesti spotteja ottaa?
 2. Tervehdys kaikille!? Korttifriikkien Facebook-sivuille laitettu 18-19 Artifacts 10-boxin group breikki täyttöön. Ajattelin täällä fooruminkin puolella asiasta mainita että täältäkin mahdollisesti halukkaat löytävät sinne mukaan?
 3. Moi kaikille! Olen myös tulossa Ideaparkin messuille Euro Hockey Cards fb-ryhmän groupbreikkien vetäjän roolissa joten tervetuloa juttelemaan!
 4. Tervehdys! Hienoa Jarkko (a.k.a. kaima ) kuulla että malttamattomana jo odotat breikkejä Tuntuu tosi hyvältä kuulla että kysyntää breikeille on, koska sitä varten tässä hommaa rakennetaan että saadaan halukkaille järjestettyä breikkejä ja sitä kautta viihdytään yhdessä paketteja availlen laadukkaasti maksavia asiakkaita palvellen Yritystoiminta alkaa olla hyvällä mallilla ja uskaltaisin sanoa että enää viikoista puhutaan että saadaan ensimmäiset breikit tarjolle Sama toive on että mahdollisimman pian, itsekin tässä jo alan olemaan aika malttamaton! Kiitos kun kysyit ja palataan asiaan!
 5. Kaikki mukaan, syksyllä tulossa myös groupbreikit ryhmään!
 6. Tämän saa sulkea, uusi ketju avattu kuvien kera
 7. Myydään seuraavat kortit, postit lisätään alk. 1.3e Kuva1.1.-1.9. 1.1.4,0e 1.2.6,0e 1.3.1,5e 1.4.2,0e 1.5.2,0e 1.6.1,0e 1.7.1,5e 1.8.1,0e 1.9.1,0e Lähetetty minun SM-A300FU laitteesta Tapatalkilla
 8. Kieltämättä harmillista. Toivottavasti 17-18 näyttäytyy Upper Deckin toimien osalta harrastajien kannalta positiivisempana suuntauksena. Se olisi varmasti kaikkien etu.
 9. Millä perustein tämä toteamus pitää paikkansa?
 10. Nyt jos koskaan upperin täytyy herätä ja sen tulee näkyä hinnoissa ja hittien määrässä. Iso osuus heillä siihen että yleinen mielipide alaa kohtaan nykyisten harrastajien kesken on niin negatiivinen. Mutta toivotaan, että tulossa on muutos positiiviseen suuntaan niin harrastajien kuin Upper deckinkin asenteissa!
 11. Vaikka me ei Ahon RPA:sta kauppoihin päästykään, niin pakko sanoa, että on kyllä upeaa keräilyä ja kokoelmaa hienosta suomalaistulokkaasta!
 12. Mitkä olis sellasia hienoja ja tarpeellisia sarjoja aikaisemmilta vuosilta, mitä vois 17-18 innolla odottaa?
×
×
 • Create New...