Hyppää sisältöön
Takling

Redemtion asiaa...

Recommended Posts

morjens, näistä on ennenkin täällä puheltu mutta nyt en kerinnyt asiaa enempään kaivelemaan joten päätin suoraan kysästä näin eli laitoin 22.10.14 paninille sisään yhden redemtion kortin ( /10 tehty 8 pelaajan lappu) mutta ei ole vielä kuulunut sitä, paninin sivuilla lukee vain pending. Joko minun tarvisi ruveta sieltä kyselemään etttä tuleeko se tai joku muu lappu vai odotellaanko vielä?

 

-Jarno

 

kiitokset vastauksista jo etukäteen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riippuu vähän mitä olisi tulossa, jos kortissa on pelaaja jota keräät tai muuten pitäisit sen itselläsi, odottaisin vielä. Jos ei, niin pyytäisin korvaavan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tällä omaan kokoelmaan kyllä mitään lisäystä tulisi. tarvii varmaan laitta spostia sinnepäin jos saisi jotain infoo misä mennää :)

 

2013 Playoff Contenders 4 vs 4 /10

Bobby Ryan

Craig Anderson
Daniel Sedin
Henrik Sedin
Kevin Bieksa
Mika Zibanejad
Patrick Wiercioch
Roberto Luongo

Share this post


Link to post
Share on other sites

itellä on kohta kans yks martin limited rede ollut reilusti yliaikaa odottamassa. laittelin kyssäriä et milloin tulee niin vastas vaan et sitten kun saa agentin kanssa sovittua signausjutut jne ja tarjos tilalle jotain saman bv:n arvoista korttia kun yliajalle menee eli tod näk jotain noista pelaajista ei ole saatu kiinni laittamaan nimmaria johonkin ja sen takia ei ole tullut vielä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotenkin tosi omituista että korttifirmat voivat markkinoille syyttää noita Redemption kortteja ihan mielin määrin ilman että niillä on sillä hetkellä ollut oikeasti mitään sopimusta ja suunnitelmaa saada korttia koskaan tehtyä. Kaikista hämärintä on sitten se kun muka jotain nimmarikorttia ei saada tehtyä kun samaan aikaa tulee muita nimmareita runsaasti toisissa saman valmistajan sarjoissa.

 

Onhan Suomen kuluttajasuojalaki jossain kohdin ihan pilkun..., mutta kyllä siitä varmaan saisi näissäkin tukea ainakin jos nämä korttifirmat olisi Suomessa tai jopa mahdollisesti siitä huolimattakin.

 

Heikki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla on 3 redemptionia saamatta, joista vanhin laitettu vetämään 28.4.13, uusinkin on jo melkeen 2 vuotta vanha.. toukokuun puolessavälissä laitoin kyselyn että olisikohan mahdollista saada korvaavat kortit... Tässä vastaus:

 

As per your request a random replacement card, of equal current Beckett value, will be sent for your request(s) that have been pending for over the minimum 4 month requirement. Replacements are fulfilled on a first-come first-serve basis so please allow at minimum 8-10 weeks for your cards to be chosen. Once a replacement card is selected and scanned out of our system you will receive a confirmation email containing any shipping/tracking information that may be associated with the package. Thank you for your patience and have a great day!

 

Yhden korteista olen nähnyt Ebayssä jo kuukausia sitten,mutta eivätpä sitäkään ole saaneet lähetetty... ilmeisesti tarrat loppuneet kesken

 

Siinähän saattaa sitten mennä taas pari vuotta lisää, kun etsivät Beckettistä arvoja, ainakin Lafontain/Trottier tuplanimmari on jo poistettu Beckettistä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, tälläsen vastauksen antoivat:

 

Good Morning,

 

Hello Mr. Jamo Saarinen, we received your email in customer service and wanted to update you as to the status of your pending redemption(s). Currently, waiting on the 2013 Playoff Contenders (13-14) 4 vs 4. With redemptions we have a contract with the player. It does not however allow us to place a time frame on the athletes. The player’s agent will set up the signing with him around their own scheduling. When the signatures are done and returned to us then we process and send them out. If we have the card in stock at the time of redemption, it will be mailed out within 6-8 weeks, if we do not have the cards and it exceeds the 4 month waiting period, the customer can request a replacement of equal value be sent instead. Panini America will not replace a card without the customer requesting a replacement be shipped. Please let us know if you would like any of your four month or older cards to be replaced by creating a general information ticket

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joko olette saaneet kortteja Paninilta... Minun vanhin redemption täytti juuri kolme vuotta (lopuilla 3v synttärit tässä lähikuukausina) ja siitä on vuosi kun pyysin korvaavia kortteja

Share this post


Link to post
Share on other sites

eipä ole vielä näkynyt tuota minunkaan korttia, tarttiskohan ruveta taas kyselee misä mennää tai saisko korvaavaa korttia..

 

-jarno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellainen kysymys tähän väliin, että mitä kautta olette noita redejä tiedustelleet? Ennen tuolla oli "General Question"-kohta, mitä kautta itse pyynnöt lähetin, nyt se vie vain takaisin etusivulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tuli taas mieleen tämäkin että ei ole korttia vieläkään näkynyt ja eikä varmaan ikinä tulekaan, laitoin äskön viestiä sinne jos vaikka sais jotain muuta jo :)

mites muilla, vieläkö on pyyntöjä laahaamassa maailmalla??

Share this post


Link to post
Share on other sites

UD ei myönnä vaikkei niillä olisi aikomustakaan valmistaa kyseistä korttia. 

 

Esim. Domin rc Artifacts perus jersey kortti on vieläkin paino jonossa mutta paino aikaa voi vielä varmistaa :) muutaman vuoden ollut jonossa...

 

Crosby ei ole palauttanut yhtään 14-15 kauden nimmarikorttia the cup sarjasta... aika jännä.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vieras
Vastaa tähän aiheeseen...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Et voi liittää kuvia suoraan. Lataa tai lisää kuva www-sivulta.

Lataa...

×
×
  • Create New...