Hyppää sisältöön
Ysärimies

Tulleiden tutkailua - Nyt myös videolla

Recommended Posts

Minäkipäs teen tämmösen topickin niin saadaan tsiigailla näitä kortteja porukalla. Aloitetaan kevyesti vain kolmella kuvalla.

 

tulleita1.jpg

 

Ensimmäisessä kuvassa on erilaisia Artifactseja ja Rinteen /5 Fleer Showcase White Hot. Harmillisesti Rinteessä, Luongossa ja Hartnellissa rainbow-efekti jää skannatessa pois. Koitin aikaisemmin ottaa nuista kuvia niin että se näkyisi mutta se homma meni ihan hänekseen. Alarivi ja Hartnell (/10) vapaana. Brodeur menee mun Martti-kokoelmaan mutta Rinteestä ja Luongosta en oikein vielä tiedä. Luongokin on muuten 3 värisellä palalla, sillä sinisen vieressä on vähän valkoista ja se on /15 numeroitu.

 

tulleita2.jpg

 

Tässä onkin melko sekalainen seurakunta. Toinen Rinne, josta en vielä tiedä mitä sen kanssa teen mutta ihan mielelläni pidän itsellänikin. Olen ottanut viime kauden korteista lähtien kokoelmaani silmää miellyttäviä Sharkseja milloin on kohtuuhinnalla saanut. Nuissa Goldobineissa on myös se livenä hieno rainbow-efekti, jota skanneri ei tallenna. Superb Script tuli jouluyllärinä eräältä toverilta ja /75 Club Crest, joka on ilmeisesti joku harvinaisempi versio kyseisestä kortista, ihan Ebaysta. Se olikin matkalla kolmisen kuukautta välillä lähettäjälle palautuen kun Kanadan posti ei ymmärtänyt että FI tarkoittaa Finlandia...

 

Alarivi on taas osastoa "en tiedä mitä näiden kanssa teen". Royn Game Film oli edullinen ostos mutta myyjä oli pakannut sen toisen kortin kanssa miten sattuu ja siihen oli matkalla tullut painaumaa. Ei tullut myönteistä palautetta sillä. Koivun asetaatti parallel uudesta Upperin Series 1:stä. Molareiden sahalaitaiset kortit on tulleet ilmeisesti vain Kanadassa ilmestyvän tai ilmestyneen All Sports Magazinen mukana vuonna 2003.

 

tulleita3.jpg

 

Pari Goldobinia lisää Sharkseihin. Kumma miten nuista juuri ja juuri NHL:ssä pyörähtäneistä pelaajista pusketaan nykyään ulos niin älyttömät määrät lappua. Tai no, pelasihan Nikolai viime kaudella jopa 9 peliä ja rookie-statuksella... Ville Pokan AHL-laput tuli myös hommattua koska hän on entinen Kärppäläinen ja olen odotellut hänen nousuaan NHL:n puolelle jo pitempään. Luulin tilaisuuden jo koittaneen kun Timonen lopetti mutta eiköhän se tule piakkoin tapahtumaan.

 

Alarivissä jonkun satsin mukana tulleita 2009 Goodwin Championseja, jotka vapaana. Hauska tuo Clinton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhden kuvan verran uutuuksia.

 

tulleita4.jpg

 

Donskoin /35 Exquisite nimmareita ei näkynyt pitkään aikaan yhtään myynnissä. Sitten niitä ilmaantuikin pari kappaletta, jotka tuli ostettua molemmat. Eli tämä olisi vapaana.

Jagrin Black Diamond tuli elämäni ensimmäisestä breikistä. Ostin Ebayn kautta spotit Brodeurin ja Jagrin kortteihin samaan breikkiin ja tuommonen tuli. Parempi kuin ei mitään. En ole vielä miettinyt mitä sen kanssa teen.

Monahanin Exquisite tuli Thorntonin patchin kanssa. Vapaana.

Donskoin Hot Prospects on /25 versio fight strapin palalla. Mulla on toinen samanlainen odottelemassa Comcissa eli jompikumpi täytyy kaupata eteenpäin.

Viimeisenä Sharks-kokoelmaan menevä Thornton. Minusta nuo Diamond Mine Relics-kortit on hyvän näköisiä. Tämä on numeroitu /35.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän heikosti on näytettävää kun hankinnat tulee tehtyä lähinnä Ebaysta, joista suurin osa menee vielä Comcin postilaatikkoon postikuluissa säästämisen takia. Mutta otetaan nyt yksi skanni niistä vähistä tänne liruneista korteista. Tänään nimittäin oli tullut aika mukava tapaus ja vielä sopivasti synttäripäiväksi.

 

1. rivi: Ensimmäisenä eräältä nimeltämainitsemattomalta 99:n ja Hasekin keräilijältä, joka tunnetaan Kaakelbergina, tullut 1998-99 Pacific Gold Crown Die-Cuts Martti. Aika huikea livenä, skanneri syö kiillosta parhaan terän.

Sitten on tuollainen oudohko Ebay-löytö, ilmeisesti jonkun Kanadalaisen urheilulehden julkaisema Mara. Tuossa kiinnosti lähinnä tuo "väärä" univormu ja numerointi, joka näyttäisi olevan 4/7. Tiedä sitten pitääkö kutiaan mutta ihan asiallinen kortti paksuine lakkapintoineen.

Donskoin tämän kauden Midnight /25 kotiutui muistaakseni viime viikolla. Toistaiseksi ainut mitä olen nähnyt. Liekö viime kaudelta olemassa vastaavaa?

 

2. rivi: 2016 Goodwin Champions Metal Magician Mini /16 Martti. Kyseisestä sarjasta on kasassa melkein kaikki oleelliset Brodeurit. Canvas Blank Back 108 ja Wood Lumberjack 59 Minit vielä puuttuisi. Tietystikään 1/1 Gold Presidential Minejä ei löydy kokoelmasta enkä usko että tulee löytymäänkään. Yksi plate on kuitenkin tallessa Comcissa.

Kemppaisen 15-16 The Cup Red /8. Olin yllättynyt kun Kepu oli laitettu Cup-sarjaan mukaan ja vielä nimmareiden kera. Mieshän oli tainnut keretä julkaisuun mennessä aloittamaan KHL-kautensakin. Cupissa on jopa 5 erilaista Kepua + miljardi platea. Kaikki Kemppaisen Cupit, plateja lukuunottamatta, on nimmaroituja mutta muuta memorabiliaa niihin ei ole laitettu.

Uusimman Icen Brodeur-paita. Upperi näyttää nyt puskevan Martista ulos nuita All Star-riepuja. Mm. Artifactsissahan oli samoja. Ihan hieno kortti, josta löytyy /20 versiokin Comcitettuna.

 

Ja sitten se illan tähti. Donskoi-kokoelmani helmiin lukeutuva 2015-16 The Cup Red #134 Joonas Donskoi TAG AU /8. Palassa on Reebokin k-kirjain. Jälleen toistaiseksi ainut näkemäni kappale ja voitin vielä rehdillä huutokaupalla. Jes!

 

tulleita5.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuota comcin laatikkoa pitäisi varmaan itsekin alkaa harrastamaan kalliimpien postikulujen kanssa. Onko muuten minkä verran vaihtelua postikuluissa uuden mantereen sisällä?

Hienoja kortteja muuten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Donskoin tämän kauden Midnight /25 kotiutui muistaakseni viime viikolla. Toistaiseksi ainut mitä olen nähnyt. Liekö viime kaudelta olemassa vastaavaa?

 

 

Kyllähän noista 15-16 kauden Uppereistakin on nuo UD Midnight kortit olemassa, mutta Donskoin kortti oli tuolloin YG ja siitä tuskin on noita tehty. Korjatkaa jos olen väärässä.

 

ps. Hienoja on kortit. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuota comcin laatikkoa pitäisi varmaan itsekin alkaa harrastamaan kalliimpien postikulujen kanssa. Onko muuten minkä verran vaihtelua postikuluissa uuden mantereen sisällä?

Hienoja kortteja muuten.

Itse käytän sitä aina jos postit Suomeen on yli 7 taalaa. Riippuu tietenkin kuinka paljon ostaa kerralla ja keltä mutta siinä 3$ kieppeillä tuntuu postit olevan Pohjois-Amerikassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli useamman sadan läjä ysärimokkeja ja vähän muuta hilpettä. Sen unboxaamisesta tulikin 9-osainen videosarja, josta on nyt pihalla pari jaksoa. Näillä näkymin lataan näkyville jakson/päivä. Tässä linkki ensimmäiseen osaan:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7.10.2019 at 11.00, oikoj sanoi:

Näitä videoita on mukava katsella. Lisää vaan!

Kiitoksia! Tulossa on. Ihan kohta avautuu se viimeisimmässä videossa mainittu E-pack-lähetys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vieras
Vastaa tähän aiheeseen...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Et voi liittää kuvia suoraan. Lataa tai lisää kuva www-sivulta.

Lataa...

×
×
  • Create New...