Hyppää sisältöön
ipajulle

2017 nonsportit 26kpl

Recommended Posts

Tässä taas kaikki nonsport nimmarit tältä vuodelta. Tällä kertaa vain 26kpl. En tilannut ebaysta mitään vuoden alkupuoliskolla niin osittain sen takia jäi näin vähiin.

Kesän pop centurysta tein hyviä löytöjä taas, niitä ekassa kuvassa osa.

 

24994381948_e2d2655697_k.jpg

 

Tässä onkin kunnon leffatähtiä monta. Richard Dreyfuss on oscarvoittaja mutta tunnetaan paremmin muista elokuvista. Spielbergin tappajahaissa oli ja pääosassa hänen leffoissa Kolmannen asteen yhteys sekä Always. Myös pääosa George Lucasin teinileffassa American graffiti joka suomeksi tunnetaan svengijengi 62 nimellä. Stephen Kingin Stand by me leffassa oli kertojan roolissa. Menestynyt kasarileffa kyttäyskeikka sai jatko-osan. Niissäkin pääosa.

 

John Cusack on myös ollut monessa mukana vaikkei nyt ihan maailman isoin tähti ole. Yhteensä pääosia suunnilleen 15 leffassa. Näistä kaksi Kingiä. Eniten tuotti maailmanloppu leffa 2012. Omia suosikkejani on High Fidelity leffan pääosa jonka omistan myös kirjana. Toinen kirjana tunnettu leffa päämies. Pääosat myös Woody Allenin ja Clint Eastwoodin leffoissa. Suosikki sotaleffojani veteen piirretty viiva. Siinä ei tosin pääosassa.

 

Christian Slater: Hänen paras roolinsa on Tarantinon true romancen pääosa. Muita tunnettuja rooleja ruusun nimi, Costnerin Robin hoodissa, veren vangit ja sarjoissa golden globe palkittu rooli Mr Robot sarjassa.

 

Tom Sizemore: Hän ei ihan pääosissa ole mutta isoissa rooleissa tosi isoissa leffoissa. Pelastakaa sotamies Ryanissa heti Hanksin jälkeen isoin rooli. Toinen sotaleffa Isku mogadishuun. Loistava Heat- ajojahti. Ja Tarantinon Natural born killers.

 

Vielä sitten sarjojen tähti Nathan Fillion. En olisi uskonut että tätäkään nimmaria koskaan ostan ainakaan näin halvalla. Castle ja Firefly sarjojen pääosa ja noissa korttisarjoissa tosi kallis nimmari. Usan venlapalkinnoissa eli semmonen kisa missä yleisö äänestää voittajat: Siinä hän on neljä kertaa voittanut vuoden suosikkinäyttelijän palkinnon tai suosikki rikossarjan näyttelijä.

Buffyn vikalla kaudella oli hyvä pahiksen rooli.

Ääninäyttelijänä on tehnyt myös uraa. Green Lanternin roolia tehnyt paljon DC comicsin animaatioissa. Cars 3 pixarin leffa. Suosittu Destiny videopeli ja pääosa sen jatko-osassa tänä vuonna 2017.

 

 

37979635895_65f9d73cf7_k.jpg

 

Lisää Pop centurya. Walking deadin katsojien suosikki Norman Reedus. Yksi näistä harvoista jotka ovat pysyneet kaikilla kausilla hengissä. Muista rooleista kiinnostavin on Lady Gagan musavido Judas.

Vähän pienempi rooli samasta sarjasta. Emily Kinney. Mahtuu sarjan top15 joukkoon jos jaksojen määrästä lasketaan.

Päähenkilön poikaa esittää Chandler Riggs ja tuo ihan twd sarjan omasta hard signed sarjasta. Tuo kuuluu myös top5 hahmoihin tässä sarjassa.

Saisi jo päättyä tuo sarja pikku hiljaa kun on kahdeksas kausi menossa mutta jaksan aina katsoa uudet jaksot.

 

Eliza Dushku oli jonkinasteinen seksipommi Buffyn tuhmana vampyyrintappaja kaverina. Hänellä oli parikymmpisenä jo tosi menestynyt ura mutta se ei siitä sitten vanhemmiten juuri edennyt. Oli esim Cameronin True Lies leffassa ison arskan perheessä tytär. Buffyn creatorin Whedonin toiseen sarjaan Dollhouse hän pääsi ihan pääosaan.

Tuo kortti on pop centuryn kilpailijan Americanan viimeisestä sarjasta. Ei ole enää pariin vuoteen tullut uutta sarjaa noita.

Vanhempaa Pop centurya Sopranos nimmareita. Pariskuntaa esittänyt Michael Imperioli ja Drea DeMatteo. Nainen kuoli sarjassa ennnen vikaa kautta ja mies pari jaksoa ennen loppua mutta muuten olivat sarjassa isossa roolissa. Molemmat palkittiin siitä Emmy palkinnolla.

Michaelin elokuvauraan kuuluvat pieni rooli mafiaveljissä ja isompi Peter Jacksonin oma taivas leffassa 2009.

Sarjoissa oli Californicationin vikalla kaudella.

Drea tunnetaan myös frendit spinoffista Joey, jossa naispääosa.

Sopranosin varsinaisesta hard signed sarjasta 30 jaksossa mukana ollut nainen joka oli kyllä ihan sivuosassa. Tässä sarjassa on näitä pikkurooleja ilmestynyt paljon joita en ole jaksanut ostella.

 

 

38866082981_7a75d99e2a_k.jpg

 

Dean Cain esitti teräsmiestä 90-luvun tv-sarjassaan Teräsmieheni. Aika hömppäsarja jota ei kovin korkealle arvosteta. Hän juonti ripleyn usko tai älä sarjaa.

Richard Biggs babylon5 sarjasta. Oli sarjan keskeisiä hahmoja. Kiva saada näitä babylon sarjan kortteja eikä mitään tarranimmareita.

Bond girl kokoelmaani numero 31. Kerään näitä bondtyttöjä jotka ovat wikipedian listalla mukana. Se on riittävä kriteeri. Skyfall leffan kolmesta bondtytöstä halvin. Tonia Sotiropoulou.

Kevin Durandin osti koska hän on kahdessa keräyskohteessa joita en ole vielä tosissaan alkanut kaikkia turhempia kortteja ostamaan. Lostin 10jaksossa mukana olleet ja x-menin mutantit. Kortti on ekasta wolverine leffasta. Hän on esittänyt myös Little Johnia Ridley Scottin Robin Hoodissa.

Ethan Phillipsin ostin ma-su Iirolta. Star trek voyagerin pääosia. Minulla on kolme tämän sarjan isoimmista rooleista.

Jere Burnsin ostin Justified sarjan roolin takia. Oli kaikilla kausilla tässä rikossarjassa. Sain kesällä katsottua sarjan kaikki kaudet. Vähän keskinkertainen mutta ihan ok ohjelma.

 

 

37979630865_39d5fc859a_k.jpg

 

Vikassa kuvassa ehkä vähiten kiinnostavat muttei ihan roskaa kuitenkaan.

M.C. Gainey on sitä Lostin näyttelijäkaartia mutta paljon muutakin niin viitsin ostaa. Tarantinon Djangossa pieni rooli, samoin Terminator 3 leffassa ja con airin konnien joukossa oli Swamp thing niminen heppu.

 

Deep Roy on kääpiö joka on vilahdellut siellä sun täällä. Kuuluisissa kasarifantasialeffoissa kuten vaikka Jedin paluussa. Monessa Burtonin leffassa ja kuvan rooli uusissa Star Trek leffoissa. Vuoden 1977 kauden dr whossa oli 6 jakson mittainen esiintyminen.

Rupert Vansittart on britti joka on varsinkin kotimaassaan kuvatuissa leffoissa ja sarjoissa ollut mukana. Mr Beanissa oli kahdessa jaksossa ja suomessa supersuositussa sydämen asialla sarjassa oli isossa roolissa. 2005 vuoden dr whossa oli tuplajaksossa.

Kuvan korttissa Game of Thronesin roolissaan.

Maya Stojan oli parilla viimeisellä kaudella Castle sarjassa poliisin atk-experttinä.

Kevin Alejandron kortin unohdin ostaa kun True Bloodin 20 jaksossa mukana olleita hankin. Nyt on sekin ostettu. True Bloodista mulla on eniten nimmareita tv-sarjoissa. 4 puuttuu kallista. Hän oli myös Arrow sarjassa DC comicsin kokoelmaani menevässä roolissa.

Christopher Cousins oli Breaking Bad sarjassa yli 10 jaksossa. Tästä sarjasta ei montaa hyvää nimaria ole tarjolla halvalla. Sarja kuuluu suosikkeihini ja on maailman arvostetuimpia sarjoja niin ostin mielellään vaikka vähän sivuhahmo olikin.

Trent Fordin smallville nimmarin sain Iirolta kaupanpäälle. Esitti yhdessä jaksossa teräsmiehen vastustajaa joten kelpaa Dc Comics kokoelmaan myös.

Star trekin yhdessä jakossa enterprise tähtilaivan luutnanttia esittänyt Saxon Trainor. Kerään juuri näitä miehistön jäseniä tältä legendaariselta alukselta. kohta parikymmentä on koossa.

Tuosta viimeisestä kortista ei ole vielä kuvaa kun ei ole saapunut saksasta kuori. Kuvasin nyt itsenäisyyspäivän aamun ratoksi nämä kaikki vuoden kortit jo tässä vaiheessa.

 

Ei nyt ollut mitään huikean kiinnostavia kortteja tämän vuoden satsissa mutta itseäni miellyttää ja kaikki sain ilman ärsyttäviä tullimaksuja perille.

Hyvää satavuotis juhlaa kaikille tänne asti lukeneille!

 

Vuoden viimeisenä postauksena tulee vielä koko kokoelmani koko osastolle vuosiraporttini ja tilastot kokoelmastani. Siihen on kolme viikkoa vielä aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luo käyttäjätili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi kommentoida

Luo käyttäjätili

Luo käyttäjätili yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Vanha käyttäjä? Kirjaudu sisään tästä.

Kirjaudu sisään nyt

×