Hyppää sisältöön
Wallu

Sportlots laajentaa Suomeen

Recommended Posts

COMC:lle tulee varteenotettava kilpailija varsinkin halvempien korttien suhteen, kun Sportlots.com laajentaa toimintaa Australiaan, Britteihin, Suomeen, Espanjaan, Saksaan, Hollantiin ja Sveitsiin ensi vuoden alusta. 18 jenkkisenttiä aika moni kortti tuolla ja laajat valikoimat. Voi tulla jopa tylsäksi keräily kun liian helpoksi tehdään.

 

Homma toimii, niin, et Sportlotsilla on postilaatikko, mihin voi tilata myyjiltä kortteja ja sitten kotiuttaa ne jossain vaiheessa. Mahdollisuus myös tilata suoraan myyjiltä.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitääkö tuonne rekisteröityä, että näkee firman kulut. Eli lähinnä kiinnostaa paljonko kotiutus kulut postilaatikosta Suomeen on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enemmän peruskortteja ja halpoja parallereja mun käsittääkseni eli sopii meikäläisen tapaiselle keräilijälle oikein hyvin. Postikuluista Eurooppaan ei ole tietoa ennen vuoden alkua. Jenkki- ja Kanada pk:t näkee jo nyt ilman rekisteröitymistä. Myyjän nimeä klikkaamalla saa selville postikulut tällä hetkellä.

 

"Boxi" sijaitsee Jenkeissä, eli Kanadalaiset tilaavat käsittääkseni suoraan kanadalaisilta myyjiltä ilman että kortit käyvät boxin kautta. Usealla myyjällä kuitenkin "boxiin" lähettäminen maksaa ihan pikku pennosia tai euron pintaan, koska lähetätvät niin monen ihmisen tilauksen samalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista nähdä mikä kulurakenne tulee olemaan. Itelle joukkuekerääjänä peruskorteista alkaa tulla riesa. COMC:ssa ne on ylihintaisia ja Beckett pikkuhiljaa tuplannut halvimpien  peruskorttien hinnan 25 sentistä 50:een.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So, it's all based on weight.  As sellers send orders to 
your box, we will weight them and put them in your box. 
It's hard to tell what packages are going to weigh based 
on number of cards, because each seller may send the same 
cards in a completely different way, which can vary the 
weight.  We try to never tamper or inspect the packages 
from sellers.

You will be able to see all of the orders in your box and 
the total weight as they arrive.

Here is the chart from Finland.  This is the first time 
shipping outside of the US and Canada, so if the actual 
shipping rates are greatly lower than this, we will 
credit your Sportlots account to make up for this and 
then will go back and adjust this chart going forward.


Low Oz	High Oz	Postage (USD)
1	8	$15.00
9	32	$25.00
33	48	$40.00
49	64	$60.00
65	80	$68.00
81	96	$70.00
97	112	$73.00
113	128	$76.00
129	144	$79.00
145	160	$83.00
161	192	$90.00
193	240	$100.00
241	500	$150.00
501	999	$250.00

(Sorry, you'll have to convert from Ounces!)

Let me know if you have any further questions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nämäkö siis on suunnitellut toimintaansa laajentavansa mutta eivät ole vaivautuneet edes oikeasti selvittämään mitä kuvion keskeisin hintaelementti maksaa? Eipä taida tällainen puuhastelu kovin pitkälle kantaa.

 

Heikki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harrastetaanpa taas matalantason matikkaa...

 

Itellä on se tilanne, että tän ja parin viime kauden Wild baseja puuttuu isohko määrä. Tehdään esimerkkilaskelma sen pohjalta, että ostetaan 150 peruskorttia postitettuna Suomeen.

 

Beckett marketplace:ssa peruskortit maksaa pääosin 0.5$/kpl eli 150 korttia yhteensä 75$. Ainakin yksi tuttu myyjä tarjoaa 75$ ja sen ylittäviin tilauksiin ilmaset postikulut, mutta suurin osa myyjistä haluaa sen 20$ posteista eli 95$ saa tuolla varautua + Suomen ALV.

 

Sportlotsissa suurin osa peruskorteista maksaa 0,18$/kpl eli 150 korttia yhteensä 27$ .  150 korttia (käytin suht jämäköitä leijona-kortteja punnitukseen) painaa 11,46 oz eli tuon Wallun postaaman taulukon mukaan postit Sportlots laatikosta Suomeen 25$. Päälle tulee vielä myyjien postituskulut tuonne Sportlots laatikkoon. Ostetaan kolmelta eri myyjältä 50 korttia jokaiselta ja näiden isojen myyjien (2,4milj, 340k, 240k korttia myynnissä) postikulut 50 kortille olivat (0,5$, 1$ ja 1,5$) eli yhteensä 3$.

 

Kaiken kaikkiaan 150 peruskortille posteineen tulis hintaa 27$+3$+25$ = 55$ + ALV. Euroina tuo tekee (Kauppalehden valuuttalaskimella) 48,05 € * 1,24 = 59,6€ (n.0,4€ per kortti).

 

Sanoisin, että jos peruskortteja harkitsee ostavansa, niin suomalaiset korttimessut on ollut siihen oiva vaihtoehto. Muuten tuo Sportlots vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, kun Beckett hinnoitteli itsensä peruskorttimarkkinoilta pois. Muista kauppapaikoista Centre Ice Collectibles ja COMC saa peruskorttien osalta unohtaa täysin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vieras
Vastaa tähän aiheeseen...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Et voi liittää kuvia suoraan. Lataa tai lisää kuva www-sivulta.

Lataa...

×
×
  • Create New...