Hyppää sisältöön
Miikali

Jääkiekkokorttiliiga

Recommended Posts

Eli ideana yksinkertainen: jokainen kokoaa joukkueensa aktiivisista pelaajista joka löytyy omista korteista. Siirtorajaan asti on mahdollista vaihtaa tietty määrä pelaajia. Kun kaudet ovat päättyneet, katsotaan kenen joukkueella on eniten tehopisteitä per peli ja paras plus/miinus -tilasto, sekä maalivahdeilla torjuntaprosentti.

 

Jokaiselta pelaajalta katsotaan pärjääminen omassa liigassaan joten voittaja ei välttämättä ole pelkästään NHL-pelaajista koottu joukkue vaan jos uskot että joku SM-pelaaja pelaa paremmin kotimaisessa liigassa ja CHLässä kuin maailman huiput NHLässä niin kannattaa käyttää se kortti. Tai jos sinulla on kansiossasi Puolan liigan maalitykin kortti voit käyttää senkin.

 

Kunhan pelaaja pelaa tietyn määrän pelejä nykyisenä vuonna. Kortit voivat myös olla vanhoja kortteja. Esim. Teuvo Teräväisen Jokerikortilla saat hänen tilastonsa NHLässä kaudella 2019-20. Jos pelaaja pelaa alle vaaditun määrän pelejä hänet täytyy vaihtaa toiseen ja siinä tulee käytetyksi yksi vaihtokerroista.

 

Jos haluat ilmoittautua mukaan laita viestiketjuun kuva joukkueestasi eli yksi kentällinen pelaajia oikeilla pelipaikoillaan, sekä maalivahti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vieras
Vastaa tähän aiheeseen...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Et voi liittää kuvia suoraan. Lataa tai lisää kuva www-sivulta.

Lataa...

×
×
  • Create New...