Jump to content
KORTTIFRIIKIT.FI FOORUMI LOPETTAA TOIMINTANSA! ×

KORTTIFRIIKIT.FI FOORUMI LOPETTAA TOIMINTANSA!

MOGO89

On vähitellen aika sanoa hyvästit tälle foorumille reilun 17 vuoden jälkeen. Tarkka lopetuspäivämäärä lienee 1. tai 2.12.2023.

 

Friikit jatkaa edelleen olemassaoloaan, mutta tässä kohtaa enää some-maailmassa kahden eri Facebook-ryhmän, yleisen täysin julkisen ryhmän ja suljetun Kauppapaikan, toimesta.

 

Turusen Arto on rakennellut sivussa jo jonkin aikaa jonkinlaista korvaavaa foorumia ja varmasti tulee itse kertomaan siitä tänne lisää. Tuo foorumi aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, mitkään tunnukset tms. eivät täältä sinne siirry. Tämän jälkeen en enää tule tänne muistuttelemaan siitä, että ottakaa tarvittavat listauksenne yms. talteen :) Itse jo laitoin muutaman itseäni kiinnostavan listauksen tänne: https://korttifriikitheritage.weebly.com/

 

Itselläni kivi vierähtää sydämeltä, foorumin pyörittäminen ja varojen anelu on ollut jo aikamoinen riesa viime vuosina. Kiitos ylläpidon kollegoille ja kaikille kanssakeräilijöille näistä vuosista, onhan tämä ollut hienoa aikaa. Törmäillään edelleen tämän hienon harrastuksen parissa!

 

Tatu

×
×
  • Create New...