Jump to content
KORTTIFRIIKIT.FI FOORUMI LOPETTAA TOIMINTANSA! ×

Näytä & Kerro palstan säännöt! & Ohjeistus kuvien esille laittamista varten

zaux

Palstan säännöt

Tälle palstalle kaikki voivat postata uuden topicin jokaiselle haluamalleen postipäivälle. Tämä lyhentää yksittäisiä topicceja, joten esim. tietyn postipäivän löytäminen/hakeminen helpottuu.

 

Postipäivät kirvoittavat jäsenissä usein kommentteja, joten itse postipäivän kuvat ovat helposti löydettävissä topicin alusta.

 

Otsikossa jokainen saa myös paikan käyttää luovuutta :) Eli jos haluaa niin voi pistää otsikoksi "MOGO89:n postipäivä 24.2.", mutta jotain hauskempaa saa mielellään keksiä!

 

Ohjeistus kuvien esille laittamista varten

 

Kun kuvat on skannattu ne pitää sen jälkeen siirtää johonkin netti kuva pankkiin, esimerkiksi tonne http://photobucket.com/. Tuo on ilmainen vaatii vaan rekisteröitymisen. Kuvat uploudataan tonne ja siellä tulee kuvan alle kolme urlia (eli osoite riviä) alimmainen niistä on suoraan sellainen minkä kopioimalla tänne kuva tulee näkyviin. Kuvan urlin molemmille puolille tulee ensin ja perään. Toivottavasti selvensi vähän.

 

Tiivistelmä ohjeesta:

 

"Voinko lisätä kuvia viesteihin?

Kuvia voidaan lisätä viesteihin. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole menetelmää siirtää kuvia suoraan järjestelmään. Siksi joudut käyttämään linkkiä kuvatiedostoon yleisesti käytössä olevan serverin kautta, esim. http://www.jokin-outo-paikka.net/omakuva.gif. Et voi linkittää kuvia, jotka ovat omalla PC:lläsi (ellei se ole julkisesti käytössä oleva serveri) eikä kuva voi olla kirjautumismekanismin takana, esim. hotmail tai yahoo sähköpostit, salasanalla suojatut sivut, jne. Näyttääksesi kuvan käytä joko BBCodea tagi tai vastaava HTML tagi (jos sallittu).

"

 

 

Jos kysyttävää ilmenee kyselkää toki, Ylläpito vastailee kysymyksiin.

×
×
  • Create New...