Jump to content
KORTTIFRIIKIT.FI FOORUMI LOPETTAA TOIMINTANSA! ×

Hata' - blogi

  • entries
    7
  • comments
    6
  • views
    1,592

Cardset Series 1 ja kauden aloitus


Hata

1,521 views

Se on taas se aika vuodesta kun päästään korkkaamaan uusi kausi ja samalla myös uusi Cardset-sarja. Avasin eilen neljä laatikkoa ja eipä siitä jäänyt oikein jälkipolville kerrottavaa. Insertit ovat jälleen hienoja ja peruskorttien ulkoasun muutos neljään edelliseen kauteen verrattuna on piristävää. Kuitenkin isompien osumien sekoitus tuntuu kausi kaudelta käyvän nihkeämmäksi ja se on asia johon toivoisi joskus tulevan vielä muutos.

 

Kuten blogissa ja muutoin on tullutkin esille, kerään Cardsetin peruslaput ja insertit aina kasaan juuri siksi että niihin pääsee sitten pyytämään kuittauksia. Tänään Mestis-kausi polkaistiin käyntiin Jyväskylässä, jossa Akatemian vieraana oli Jukurit. Tavoitteena oli pelin jälkeen saada Italian MM-vahti Andreas Bernardin kuittaukset kahteen viime kauden korttiin.

 

Yleensä kannan mukana vaihtelevasti ylimääräisiä kortteja siltä varalta, että jos mahdollisesti joku pelaaja/ex-pelaaja olisikin paikkakunnalla niin voisi lennosta napata nimmarin. Tällä kertaa kävi tuuri sillä Harri Pesonen käveli vastaan pelin jälkeen ennenkuin tapasin Bernardin ja nopeasti ehdin ottaa nimen uuden sarjan Three Score Attack-insertiin.

 

skannaaminen0005-45.jpg

 

Tällaista siis tällä erää. Lauantaina on vuorossa JYP-Kärpät ja siitä se hulluus taas alkaa. Kovin äkkiä tuntui kesätauko menevän ohi (tosin sitä edesauttoi ET-pelit ja parit random-harkkamatsit). Palaillaan!

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...