Jump to content
KORTTIFRIIKIT.FI FOORUMI LOPETTAA TOIMINTANSA! ×
  • entries
    2
  • comments
    5
  • views
    1,414

Ajankohtaisia asioita (jäsensihteeri, kokous)


zaux

451 views

Moi!

 

Niinhän se aika taas rientää ja lauantaina on vuorossa korttifriikkien ensimmäinen kevätkokous! Kokous järjestetään jälleen herttoniemen messujen yhteydessä, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

 

Hallituksen järjestäytymiskokouksen jälkeen on tapahtunut paljon asioita. Hallituksen ja allekirjoittaneen isoimmat ponnistukset ovat liittyneet luomaan prosesseja, jotta voimme palvella jäsenistöämme paremmin sekä viimevuoden kirjanpidon ja tilinpäätöksen valmistelussa kokousta varten on saatu myös kulutettua aikaa varsin paljon.

 

Olemme nimittäneet hallituksen jäsenen Jari Juutin yhdistyksen hallituksen jäsensihteeriksi. Jari on siis jatkossa kontakti jäsenasioiden hoidossa hallituksessa jäseniä varten. Jariin voitte olla yhteydessä joko yksityisviestein tai hallitus@korttifriikit.fi osoitteeseen lähettämällä sähköpostia. Jari tulee myös olemaan yhteyksissä jäseniin mikäli jäsenmaksun kanssa on hankaluuksia.

 

Tulevan vuoden aikana tulemme tuomaan friikkien hankittavaksi uusia tuotteita pitkästä aikaa. Mahdollisesti jo tampereen messuilla on tarjolla Korttifriikit brändättyjä kahvikuppeja!

 

Jukka Aalto voitti vuoden friikkiäänestyksen ja palkinnoksi yhdistys kustantaa Jukalle Herttoniemen messuilla korttiboksin! Onnea Jukalle friikkien valinnasta!

 

Jani

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...