Jump to content

MOGO89

Ylläpitäjät
 • Posts

  4,633
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by MOGO89

 1. Tuusulassa, Tuomalan koululla (Kansanopistontie 41) järjestetään lauantaina 29.1.2022 klo 10-15 tilanteen silloin niin salliessa Keräilykorttitapahtuma, jossa myyjinä alustavasti ainakin :
   
  Villen Kiekkokortti 
  Tuomas Saarinen / tupla9
  Santeri Saarinen
  Christopher Mikander
  Kivivuori / one1
  Riku / kempri
  Fun Stuff / Saros
  Jukka Aalto / Beezer34
   
  Paikalle koitetaan saada vähintään yksi haastattelu-/nimikirjoitusvieras. 
   
  Kaikki tuotot myyntipaikoista Tuomalan Kyläkoulun Tuki Ry / Pikkuyrittäjät hyväksi ja kahvilan pitovastuussa Tuomalan koulun 5-6 luokka.
   
  Päivitän lisää tietoa tänne, heti kun pystyn!
   
  Tatu
   
   
   
 2. On 24.8.2021 at 14.41, Kipper92 sanoi:

  Todella nättejä lappuja kyllä! Hauska muuten tuo platinum goldin numerointi.

  Vois kyllä koittaa elvyttää tätäkin puolta vähän. Mitkä ominaisuudet toimii täällä paremmin kuin fb:n puolella? Voisi koittaa hyödyntää niitä.

  Kiitos!

   

  Niin, kyllähän foorumia on mielestäni omalla tavallaan selkeämpi selailla ja etsiä jotain tiettyä. Ainakin itse koen FB:n ryhmien selailun ja sorttailun aika hankalana ja satunnaisena. Tottakai kuvat sinne todella helposti puhelimella saa, mutta ei tämäkään foorumille juuri vaikka tuon imgurin kautta kovin hankalaa ole.

   

  Tatu

 3. Laitetaanpas tännekin pitkästä aikaa joitain aiemmin tänä vuonna saapuneita kortteja näytille. Imgur-palvelu ainakin mielestäni helppokäyttöinen paikka kuvien hostaamiseen ja jakoon foorumille.

   

  Mogilnyja:

  Aqz8WLn.jpg

  rV4E4Dt.jpg

  niXVdag.jpg

  ogI4EbD.jpg

  qywUPzx.jpg

  93koJTg.jpg

  BbaAnWs.jpg

   

   

  Suomi-nimmareita:

  3q1AkYF.jpg

  SOiXk1T.jpg

  bwJM7QC.jpg

   

   

  Luostarisia:

  FEexwQz.jpg

  o7V40Sp.jpg

  mmUx5DI.jpg

  YdzKOVJ.jpg

   

   

  Larmereita:

  9PTgwtW.jpg

  v86ogLH.jpg

   

   

  Hartikainen:

  pX2UqyJ.jpg

   

   

  Kiddeja:

  5T49ySf.jpg

  2XpfQlA.jpg

  MmakdfN.jpg

   

   

  Toivottavasti saataisiin tännekin takaisin vähä eloa!

   

  Tatu

   

 4. 13 tuntia sitten, pjokiran sanoi:

  Niitä kultaisella fontilla olevia on ainakin hiljattain listattu comciin. Näytti siellä Mogokin olevan, itse otin Teukan talteen, kun hinta ei ollut korkea.

  Jostain syystä center iceen ja comciin listautuu jotain tiettyjä samoja 10 tehtyjä messukortteja ainakin Robertsista lähes saman aikaisesti. Mikähän siinä on taustalla?

  Juu, huomasin Mogilnyt, oli kaksikin kappaletta. En itse aio tehdä noista päätelmää, että olisi oikeasti ollut kaksi eri versiota messuilla jaossa. Ne Mogilnytkin oli sellaisia, että ei voi sanoa, onko kunnollinen kultainen leima vai pieleen mennyt versio. Oma jo löytyvä kappalekin on sellainen, jossa varsinkin numero-osan leima on vain osittain kultainen.

   

  Itse en tosiaan keksi muuta syytä tähän yhtäkkiseen messukorttien ja joidenkin numeroitujen (ja numeroimattomienkin esim. 01-02 Signature Series Certified 1 of 50) BAPien ilmaantumiseen, kuin että jokin ylijäämävarasto on nyt tullut useaa eri kautta markkinoille. Mm. noita Certified 50:iä löytyy nyt comc.comista, center icesta ja muualtakin.

   

  Tatu

 5. image.jpeg

   

  Kulmat eivät täysin 100% kunnossa, mutta kohtuu hyvät. Laitan lähikuvia tarvittaessa.

   

  Kyseinen kortti ensin tänne tarjolle, myydään tarjouksia vastaan. Jos jotain kovaa KalPaa (lähinnä joukkueen omia julkaisuja) löytyy vaihtoon, niin sekin kiinnostaa.

   

  Tatu

   

  edit. tämä myyty

×
×
 • Create New...