Hyppää sisältöön

Korkki

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  816
 • Liittynyt jäseneksi

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Korkki

  Aikamoinen Hinta kortista!

  Mää maksoin just High Glossista vähemmän
 2. Korkki

  Facebook-ryhmämme

  Helpotetaan vielä: https://www.facebook.com/groups/7670719364 (julkinen) https://www.facebook.com/groups/korttifriikitKauppapaikka (yksityinen)
 3. Korkki

  Mistä näitä myyjiä aina löytyykin? (osa 3)

  Torissakin on kyllä aika hurja ilmoitus. Pari tyydyttävänkin kuntoista korttia on eksynyt joukkoon. Keräilijöiden kielellä noita kutsuttaisiin sanalla "täysin roska". Kaveri väitti mulle että on myynyt samanlaisen setin jo, mutta mun mielestäni menee huijaamisen puolelle jos roskiskamaa myy edes tyydyttävänä. Tuo ei olekaan mennyt kuukaudessa kaupaksi ja tuskin edes menee, ei keräilijät voi olla niin huonosti valistettuja että kukaan ostaa noita. https://www.tori.fi/vi/53759963.htm
 4. Korkki

  Miten rajaatte pelaajan keräilyä?

  Pääosin olen rajannut niin että itsetehtyjä kortteja, kuten venäläispainoksia ja Vaulteja yms en kerää. Ässäpelaajista kuitenkin myös niin että ainoastaan Ässäpaidassa olevat kortit kerään. Usein myös niin että jos pelaaja pelaa liigaa muualla kuin Porissa (kuten Rynnäs ja Lammikko Kärpissä) en hanki sinä aikana heidän korttejaan. Lidströmin kerääminen on painottunut hänen uransa aikaisiin kortteihin (-2012), uran jälkeen julkaistuja hankin vain jos sopivia tulee vastaan sopuhinnalla, mutten erityisemmin etsi.
 5. Korkki

  Mistä näitä myyjiä aina löytyykin? (osa 3)

  Näähän on näitä venäläisiä omia painoksia. Kuinkahan monta 12/20 korttiakin on tehty...
 6. Korkki

  Sisun ja Cardsetin virhekortit

  On tää kyllä niin surullista. Miten voikin sarjasta saada pelkkää paskaa uusissa kuorissa joka vuosi.
 7. Korkki

  UUSI Cardset 2019-20 Series 1 Check lista ihmeteltäväksi

  Todennäköisesti taas pelkkää virheitä täynnä olevaa kuraa, jota muutama myyjä "myy" ylihintaan huutonetissä. En oo enää muutamaan vuoteen kauhean aktiivisesti hankkinut Cardsettiä, ainoastaan jos on sopivaan hintaan saanut.
 8. Korkki

  Tälläistä tänään

  Mä en nyt oikein ymmärrä tuota ekaa viestiä. Onko nyt noin että kaveri olisi halunnut vaihtaa kortteja ja hänelle tarjottiin jotain helppoja kortteja mitä häneltä puuttui mutta toisen puutelistalla olikin ainoastaan hankalia puutteita?
 9. Korkki

  Cardset 2018-19 numeroidut Maskit

  Se tietysti noissa on että eihän nuokaan ole menneet kaupaksi noilla hinnoilla vaan ovat pyyntihintoja eli ihan todellista kuvaa noistakaan ei saa.
 10. Korkki

  CARDSET

  Noh, Cardset:hän on yleinen naurunaihe Suomen keräilijöiden keskuudessa virheineen, mutta ei näillä rapakon takanakaan aina ihan oikein mene: https://www.ebay.com/itm/2017-18-LEAF-INVICTUS-8-PIECE-MEM-1-25-Bourque-Leetch-Chelios-Lidstrom-Murphy/292922184093?hash=item443385d19d:g:7mYAAOSw1cdb2Ois:rk:12:pf:0 Aika mielenkiintoisia paloja on korttiin osunut. Eipä ainakaan kyseisten pelaajien PELIpaidoista ole
 11. Korkki

  CARDSET

  Ostin sit vielä Villen ylipuhumana laatikon ja pakko taas kirota tuota laatua. Sen vielä ymmärtää että peruskortteja tulee tuplana, mutta jos erkkareita tulee useampia tuplia on kyllä tilanne varsin kehno. Taas muistaa miksi olen koittanut pysyä erossa Cardsetistä. Nimmaritkin ovat jo monta kautta olleet setin ulkonäöllisesti rumimpia kortteja.
 12. Korkki

  CARDSET

  Mutta jos tuonne on jäänyt käyttämättömiä paitoja tai patcheja varastoon niin pitäähän ne käyttää. On NHL seteissäkin aina jotain entisiä tähtiä. Se onko se hyvä juttu on taas eri asia.
 13. Korkki

  CARDSET

  Toimin tänään uuden vuoden kunniaksi periaatteitani vastaan ja ostin Cardsetin Blasterin. 14.90 taisi maksaa ja suoraan sanottuna pelkkää paskaa tuli taas käteen. - Kortteja ei ollut joka pussissa kuutta, vaan yhdessä pussissa oli vain viisi. - Erkkareita tuli kolme (plus boksin spesiaali) joista kaksi oli samaa. - Korttien valokuvat ja ulkonäkö edelleen onnettomia verrattuna puolet halvempiin NHL-sarjoihin. En ymmärrä mitenkään miksei laatua saada mitenkään parannettua. Kahdessakymmenessä vuodessa ei ole menty eteenpäin tippaakaan. Ehkä ostan seu
 14. Korkki

  onko vielä mitään 2017-18 kauden sarjoista tietoa?

  Tottakai saa ottaa kuvan, muttei sellaisia missä näkyisi NHL -paita tai joukkueen logo.
 15. Korkki

  Uudet facebook-sivut kaupankäyntiin

  Antti hyvä. En ymmärrä tuota jatkuvaa valittamista noista 90-luvun korteista ja sarjoista. Joo, moni keräilee enää erkkareita kun 90-luvun kortteja tehtiin niin järjettömät painokset että oikeastaan jokaisella on jo kaikki puuttuvat kortit siltä ajalta. Ainoastaan jotain erkkareita saattaa puuttua. Tottakai uudet keräilijät voisivat kiinnostua, mutta kyllä ne uudet alkavat keräillä uusien pelaajien kortteja eikä 90-lukulaisia jossa ei paljoa muita aktiivipelaajia ole kuin Jagr. Ja tosiaan, suurin syy ainakin meikäläisen kortti-innon hiipumiseen on hintojen uskomaton nousu (no mulla myös mu
×
×
 • Create New...