Jump to content

pjokiran

Moderaattorit
 • Posts

  2,827
 • Joined

 • Last visited

About pjokiran

 • Birthday 12/14/1978

Contact Methods

 • MSN
  pjokiran@hotmail.com

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Kuopio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pjokiran's Achievements

 1. Niitä kultaisella fontilla olevia on ainakin hiljattain listattu comciin. Näytti siellä Mogokin olevan, itse otin Teukan talteen, kun hinta ei ollut korkea. Jostain syystä center iceen ja comciin listautuu jotain tiettyjä samoja 10 tehtyjä messukortteja ainakin Robertsista lähes saman aikaisesti. Mikähän siinä on taustalla?
 2. pjokiran

  2020-21

  Se Lukossa myöskin veskana liigassakin pelannut Sampsa Siivonen oli ainakin Hannun poika. Tämä Aatu voisi hyvin kyllä ikänsä puolesta olla Sampsan tai hänen veljensä poika, mutta ei minulla kuitenkaan tietoa että onko?
 3. Onko siitä muka olemassa useampi kuin yksi versio?
 4. Olisin kiinnostunut ostamaan 1990 Semic (Italia 90) ja 1992 Futis keräilysarja liimaamattomia tarroja suomen maajoukkueen jalkapallo pelaajista. Jotain itseltäni löytyykin jo ennestään. Vuoden 1990 sarjasta löytyy myös nippu tarroja vaihtoonkin.
 5. Onpas kova kaappaus yhdellä kertaa.
 6. Kyselläämpä, että onko täällä korttitouhuihin tai joihinkin kohteisiin kyllästyneitä? Minkälaisia kokonaisia kokoelmia löytyisi myyntiin ja mihin hintaan?
 7. Hyvä löytö nuo SaiPa nimmarit.
 8. Mullakin hyvä kokemus, kun pari haluamaani lappua hankin.
 9. Kyllähän sellainen setti kiinnostaa, riippuen toki hinnastakin.
 10. Ollaan joskus kokoonnuttu 2-3 henkilön porukalla Pitkälhden ABC:llä tai jossain muualla ja joku korttikin saatettu vaihtaa samalla.
 11. Minä olen Facebookin kautta veivannut, mutta sen kanssa on se ongelma että ne kuvat muuttuvat pidemmän ajan kanssa toimimattomiksi.
 12. Tuo Bäckströmin maski on hieno lappu ja setti. Nuo limited nimmarit ei sen sijaan oikein iske. Ihmeen kovia hintoja niistäkin jotkut keräilijät tuntuvat maksavan ja varsinkin pyytävän.
 13. Huikea kattaus. Onko VHS-kasetin mukana tullut pelkästään Gretzkyä, vai onko vastaavia muistakin pelimanneista?
 14. Nuo Busterin suomalaiset on tosi hyvä löytö. Komea mies tuo nuori Veli-Pekka Ketola.
 15. Hepo-Ojan UR nimmari voi olla hankala löytää. Ei sillä, että Heponiemikään helppo, mutta sellainen kuitenkin on tehty. Virhe siis pelkästään checklistissä.
×
×
 • Create New...