Jump to content

pjokiran

Moderaattorit
 • Posts

  2,827
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pjokiran

 1. Niitä kultaisella fontilla olevia on ainakin hiljattain listattu comciin. Näytti siellä Mogokin olevan, itse otin Teukan talteen, kun hinta ei ollut korkea. Jostain syystä center iceen ja comciin listautuu jotain tiettyjä samoja 10 tehtyjä messukortteja ainakin Robertsista lähes saman aikaisesti. Mikähän siinä on taustalla?
 2. pjokiran

  2020-21

  Se Lukossa myöskin veskana liigassakin pelannut Sampsa Siivonen oli ainakin Hannun poika. Tämä Aatu voisi hyvin kyllä ikänsä puolesta olla Sampsan tai hänen veljensä poika, mutta ei minulla kuitenkaan tietoa että onko?
 3. Onko siitä muka olemassa useampi kuin yksi versio?
 4. Olisin kiinnostunut ostamaan 1990 Semic (Italia 90) ja 1992 Futis keräilysarja liimaamattomia tarroja suomen maajoukkueen jalkapallo pelaajista. Jotain itseltäni löytyykin jo ennestään. Vuoden 1990 sarjasta löytyy myös nippu tarroja vaihtoonkin.
 5. Onpas kova kaappaus yhdellä kertaa.
 6. Kyselläämpä, että onko täällä korttitouhuihin tai joihinkin kohteisiin kyllästyneitä? Minkälaisia kokonaisia kokoelmia löytyisi myyntiin ja mihin hintaan?
 7. Hyvä löytö nuo SaiPa nimmarit.
 8. Mullakin hyvä kokemus, kun pari haluamaani lappua hankin.
 9. Kyllähän sellainen setti kiinnostaa, riippuen toki hinnastakin.
 10. Ollaan joskus kokoonnuttu 2-3 henkilön porukalla Pitkälhden ABC:llä tai jossain muualla ja joku korttikin saatettu vaihtaa samalla.
 11. Minä olen Facebookin kautta veivannut, mutta sen kanssa on se ongelma että ne kuvat muuttuvat pidemmän ajan kanssa toimimattomiksi.
 12. Tuo Bäckströmin maski on hieno lappu ja setti. Nuo limited nimmarit ei sen sijaan oikein iske. Ihmeen kovia hintoja niistäkin jotkut keräilijät tuntuvat maksavan ja varsinkin pyytävän.
 13. Huikea kattaus. Onko VHS-kasetin mukana tullut pelkästään Gretzkyä, vai onko vastaavia muistakin pelimanneista?
 14. Nuo Busterin suomalaiset on tosi hyvä löytö. Komea mies tuo nuori Veli-Pekka Ketola.
 15. Hepo-Ojan UR nimmari voi olla hankala löytää. Ei sillä, että Heponiemikään helppo, mutta sellainen kuitenkin on tehty. Virhe siis pelkästään checklistissä.
 16. Oliko muuten mukana muita jääkiekkoilijoita ja jos oli ketä?
 17. Tekisiköhän joku vielä korttipakan Savolaisista urheilusankareistakin. Onko tämä samojen tekijöiden kuin Satakunnan tähret ja mitä muita vastaavan tapaisia korttipakkoja onkaan olemassa?
 18. Minä olen itse aika vähän Cardsetiä tai muitakaan sarjoja pusseissa avannut, niin en osaa muillekaan neuvoa, että mistä namut löytyy. Olen kuitenkin siinä uskossa, että namut on aina tai ainakin yleensä tietyssä kohtaa laatikkoa. Tyyliin vaikka 6. pussi vasemmalta. Oma näkemykseni on, että tämäkin olisi ihan asiallinen ja kiinnostava aihe ottaa täällä spekuloitavaksi. Joskus joku vähän yrittikin asiaa ottaa keskusteluun, mutta muistaakseni Mikan viestistä tulkitsin, että ei tällä foorumilla ole sopivaa keskustella, että miten herkku on poimittavissa. Oma näkemykseni on, että olisi korttien valmistajan asia tehdä sarja niin, että herkut eivät olisi poimittavissa. Vastenmielistä ei minusta ole se, että keräilijät yrittävät poimia herkkuja vaan se, että myydään sarjaa josta jotkut pääsevät poimimaan herkut pois.
 19. Sekin on vähän kumma juttu, että asia on kohtalaisen laajasti yleisessä tiedossa, mutta asialle ei ole tehty kaiketi juuri mitään. Olen saanut sen käsityksen, että asiasta ei ole tällä foorumilla oikein suotavaa puhua. Ajatelkaapa, jos vaikka Ässä-arvoissa olisi vastaavanlainen ”valuvika”.
 20. Tästähän saatiin hyvä keskustelu. Hyvin samansuuntaisia ajatuksia on itselläkin, mitä muut edellä muut kirjoitti. Itse en oikein innostu pelitilannekuvista. Tykkäisin enempi sarjasta, josta pelaajat olisi ”esitelty” ja niin, että mukana olisi pelaajat mahdollisimman kattavasti. Siinä tulisi kerätessä pelaajat paremmin tutuiksi. Varmaan se ei ole oikein realistinen toive, kun jokaisella joukkueella on omat kuvaajansa ja tekijänoikeuksien kanssa tulisi turhaa säätöä ja kustannuksia pelitilannekuviin verrattuna. Halvempaa lienee sitten napsia Cardsetin omana työnä kuvat pelin aikana ja tehdä sekin sitten mahdollisimman pienellä työllä. Omakin tuntuma on, että kaikesta toiminnasta välittyy ylimielisyys ja lajia seuraamattomuus. Pelaajien nimet on usein esimerkiksi väärin tai kuvassa väärä pelaaja. Itselläni on myös vahva epäily, ettei kaikkia kortteja ole pussitettu vaan joistakin korteista on tarkoituksella tehty paljon harvinaisempia kuin mitä painosmäärän perusteella pitäisi olla. Jotkut kortit vaan on liian harvinaisia verrattuna muihin saman painosmäärän kortteihin, ettei enää selity sattumalla. Takavuosilta tuttu suhmurointi on palannut takaisin ja hotpackit on kaikesta päätellen nykyäänkin poimittavissa helposti kaupan laatikoista. Aika turhauttavaa varmaan ostella irtopusseja 2,5e kappalehintaan jo korkatuista laatikoista.
 21. Onhan tuo Cardset varsin vasemmalla kädellä kyhätty sarja keskimäärin. Voi vaan olla vaikea saada tehtyä sarjaa niin huonosti, etteikö se vaikkapa useimmille joukkuekeräilijöille kelpaisi.
 22. Hienoja. Miellyttää yleensä enempikin juuri julkaisut, joissa lähes koko joukkue on esitelty sen sijaan, että olisi vaan joku tähtipelaaja. Kiva kokoelmaa selatessa nähdä silmäyksellä, että ketäs tietyllä kaudella pelasikaan.
 23. Facebookin kautta aika helposti saan kyllä kuvat hostattua. Ne vaan tahtoo jostain tuntemattomasta syystä toimia vain vähän aikaa. Listauksiin ja niiden säilyttämiseen tämä foorumi on edelleenkin varsin käyttökelpoinen.
 24. Onhan tällä foorumilla esimerkiksi kuvien laittaminen aika kankeaa. Tulee täällä aika usein käytyä edelleenkin, mutta kirjoiteltua itse harvakseltaan.
×
×
 • Create New...