Jump to content

tarleo

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Posts

  274
 • Joined

 • Last visited

About tarleo

 • Birthday 07/22/1984

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tarleo's Achievements

 1. Jos joillekin korteille on kiinnostusta, toimitan Seinäjoen messuille sunnuntaina. Kuviakin saa, jos haluaa. FB:n kautta liitetyt kuvat näyttää säilyvän, joten en jaksa niitä päivitellä tänne vähän väliä. Hinnoista voidaan aina neuvotella!
 2. Kuvat on näköjään taas hävinneet, mutta nostetaas vielä, jos viimeisetkin löytyisi. Vaihto tai osto.
 3. Mm. peruskorttisarjoja lisätty listalle. Viilataan hintoja tarvittaessa. Laita viestiä, jos löytyy kinnostavia tai haluat kuvia.
 4. Nämä vieläkin tarjolla! Kysele, jos löytyy kiinnostavia. Jos viikonloppuna on Seinäjoelle tulijoita, niin toimitan vaikka sinne.
 5. Nostellaas futismyyntejä pitkästä aikaa. Kuvat ei näytä facesta linkattuna kauaa pysyvän, joten laitan niitä pyydettäessä, niin ei mene minulta ikuisuutta niitä tänne linkkailla.
 6. Nostetaas tätäkin nyt, kun pitkästä aikaa sain muutaman puuttuvan pois listalta.
 7. Kiitos vahvistuksesta! Ajattelinkin, että ovat jonkun omia viritelmiä. Ei ole mitään aikeita hankkia niitä. Jotkut vain alkavat näyttää jo siltä, että voisivat olla ihan virallisia julkaisuja, niin herää epäilyksiä. Osa käytetyistä kuvista on sellaisia, etten ole aiemmin korteissa törmännyt.
 8. Hei, Onko tämäkin sarja jonkun oma tekele vai ihan virallista settiä? https://www.ebay.com/itm/World-Cup-of-Hockey-1996-80-Jarmo-Myllys-67-99-Finland/154230844098?hash=item23e8dfeac2:g:xzUAAOSwOQ9fzThS Kiitos jo etukäteen tietäjille!
 9. Nostellaas vielä kerran, jos näille löytyisi ottajaa. Isompiin ostoihin pyöristellään hintoja sopivasti. Kaikkikin saa ostaa kerrallaan.
 10. Nosto myös Hebertien osalta, josko joltain löytyisi edes vinkkiä. Jokohan 2001-02 Pacific Arena Exclusivesin uskaltaisi deletoida listalta?
 11. Nostellaas tätä vanhaa listaa ylöspäin. Jos kaipaat kuvia, niin pyydä. Yritän nyt viimein kesällä saada kuvia otettua noista. Joukossa runsaasti suomalaisia pelureita. Edit. Serealin Leijonia lisätty listalle. mm. Vellun nimmari
 12. Nostellaas tätä taas ihmeteltäväksi.
 13. Pientä päivitystä tännekin.
 14. Potkaskaas futiskausi käyntiin hyvillä ostoksilla!
 15. Kaikki kerralla 600 eurolla!
×
×
 • Create New...