Hyppää sisältöön

tarleo

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  268
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Käyttäjästä tarleo

 • Syntymäpäivä 22.07.1984

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Kauhajoki

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tarleo

  O/V: 1993-94 Sisu virhekortit

  Nostetaas tätäkin nyt, kun pitkästä aikaa sain muutaman puuttuvan pois listalta.
 2. tarleo

  World Cup of Hockey -kortit

  Kiitos vahvistuksesta! Ajattelinkin, että ovat jonkun omia viritelmiä. Ei ole mitään aikeita hankkia niitä. Jotkut vain alkavat näyttää jo siltä, että voisivat olla ihan virallisia julkaisuja, niin herää epäilyksiä. Osa käytetyistä kuvista on sellaisia, etten ole aiemmin korteissa törmännyt.
 3. tarleo

  World Cup of Hockey -kortit

  Hei, Onko tämäkin sarja jonkun oma tekele vai ihan virallista settiä? https://www.ebay.com/itm/World-Cup-of-Hockey-1996-80-Jarmo-Myllys-67-99-Finland/154230844098?hash=item23e8dfeac2:g:xzUAAOSwOQ9fzThS Kiitos jo etukäteen tietäjille!
 4. tarleo

  Myyntiin paljon kortteja

  Nostellaas vielä kerran, jos näille löytyisi ottajaa. Isompiin ostoihin pyöristellään hintoja sopivasti. Kaikkikin saa ostaa kerrallaan.
 5. tarleo

  Guy Hebert wantlist

  Nosto myös Hebertien osalta, josko joltain löytyisi edes vinkkiä. Jokohan 2001-02 Pacific Arena Exclusivesin uskaltaisi deletoida listalta?
 6. tarleo

  Myyntiin paljon kortteja

  Nostellaas tätä vanhaa listaa ylöspäin. Jos kaipaat kuvia, niin pyydä. Yritän nyt viimein kesällä saada kuvia otettua noista. Joukossa runsaasti suomalaisia pelureita. Edit. Serealin Leijonia lisätty listalle. mm. Vellun nimmari
 7. tarleo

  Guy Hebert wantlist

  Nostellaas tätä taas ihmeteltäväksi.
 8. tarleo

  Guy Hebert wantlist

  Pientä päivitystä tännekin.
 9. tarleo

  M: Jalkapallokortteja (paljon kuvia)

  Potkaskaas futiskausi käyntiin hyvillä ostoksilla!
 10. tarleo

  M: Jalkapallokortteja (paljon kuvia)

  Kaikki kerralla 600 eurolla!
 11. Tässä myynnissä olevat jalkapallokorttini. Hintoihin lisätään postikulut 2,20e. 2015-16 Topps UEFA Champions League Showcase kysy yksittäisiä peruskortteja 200 kortin peruskorttisarja 20e Decorated & Dignified Autograph Andres Iniesta /25 FC Barcelona 250e Road to Victory erkkarisetti 1-10 15e yksittäiset Pique 2e, Busquets 2e, Mascherano 2e, Alba 2e, Iniesta 3e Messi 4e) Decorated & Dignified erkkarisetti (25 korttia) 40e yksittäiset 1e/kpl, jos ei muuta mainittu Jose Antonio Reyes 3e Maicon Gia
 12. tarleo

  O/V: 1993-94 Sisu virhekortit

  Olen lisännyt puuttuvien Sisujen metsästysavuksi kuvat niistä, jotka minulla on. Ehkä näiden avulla joku osaa tarjota minulle sitä puuttuvaa versiota, kun en kaikista tiedä, onko minulla virhekortti vai se korjattu versio.
 13. tarleo

  O/V: 1993-94 Sisu virhekortit

  Nostellaas tätä ylös, jos Sisu-projektinkin saisi joskus päätökseen. Kaikki myynnissä olevat korttini siis tarjolla vaihdossa näihin. Myös vanhempia Cardset erkkoja löytyy, jos mieluummin haluat Suomisarjan kortteja tilalle.
 14. tarleo

  KORTTIMESSUT SEINÄJOELLA la 6.4.

  Jos sitä kävis taas kääntymässä jossakin vaiheessa päivää. Kaikki puutelistojeni kortit tervetulleita. Otan omia mukaan vain, jos jollain kiinnostusta myyntitopikkieni kortteihin.
 15. tarleo

  Myyntiin paljon kortteja

  Jokunen kuva lisätty alkuun. Koitan laittaa enemmän kuvia lähipäivien aikana.
×
×
 • Create New...