Jump to content

Lemmy

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Posts

  632
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://lemmy.webatu.com/

Profile Information

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Harrastukset
  Motörhead :-)
  Roman Hamrlik,
  Petr Sykora,
  Mathieu Garon
  53-54 Parkhurst PSA
  Beehive group 1 & 2 photos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lemmy's Achievements

 1. Näköjään oli vielä laatikollinen enimmäkseen erikoiskortteja, joista suuri osa 90-luvulta, 2000-luvun alusta. Mukana myös jonkin verran cool trade, young guns, Score team Devils, mutta ei siis yhtään normi-peruskorttia. Laskin, että kortteja on 440 kpl. Olisiko 70 EUR posteineen sopiva hinta. Kuvia saa pyytämällä. Yhtään korttia en laatikosta poistanut vaan tarkoitus päästä kaikista eroon.
 2. jos joku on tilaamassa comc:ltä niin olisin kiinnostunut yhdestä kortista, voin maksaa hiukan provikkaa päälle. Apua saatu jo eli homma hoidossa.
 3. Ei varmaan kaikkien korttien suhteen pystykään, mutta esim. tuossa 79-80 O-Pee-Cheessa on nuo "karkeat" reunat, joiden puute varmaan pistää heti silmään. Eli vanhemmilla korteilla uskoisin tämän toimivan. Varmaan kun greidaajat katsovat tuhansia kortteja, niin tulee silmää erottaa nämä sheeteistä leikatut.
 4. Oman muistini mukaan PSA ei greidaa noita sheet cutteja, toisin kuin BGS. Eli kyllä tämän pitäisi olla ihan ehtaa pussitavaraa.
 5. vuosilta 2002 ja 2003 Nico Rosbergin Formula BMW- ja Formula3-kortit. http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1576
 6. Hienoja kortteja. Nykypäivän nuoret pelaajat kyllä voisivat opetella kirjoittamaan nimmarin. aikamoinen ero kun vertaa esim. Selänteeseen tai Lidströmiin. Nimmarin pitäisi kai olla muutakinkuin etukirjaimet.
 7. Numerointikin kohdillaan!
 8. 24 ukkoa yhdessä kortissa, no huh.
 9. Kunnosta riippuen lähettäisin ehkä Orrin RC-kortin "oikeasti" gradattavaksi vaikka PSA:lle. Jouni
 10. Sais mennä vaikka Jean Beliveaun oppiin siitä kuinka nimmari kirjoitetaan.
 11. UP! Hamrlik-kokoelma ja Pudakset odottelevat edelleen uutta kotia.
 12. ei kai nää nyt noin halvalla mene? Mathieu Garonit 500 EUR tarjottu Petr Sykora 500 EUR tarjottu Pudakset 700 EUR pending Roman Hamrlik
 13. HIntaa laskettu. eli pitäs noin 500-700 EUR per kokoelma saada, että tuo 2200 EUR tulis täyteen. tarjouksia voi tehdä näistä kokonaisuuksista: - Albert Pudas (3 x Paulins Candy + Crown Brand) - Mathieu Garon-kokoelma - Roman Hamrlik-kokoelma - Petr Sykora-kokoelma
×
×
 • Create New...