Jump to content

akilemiuex

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by akilemiuex

 1. perinteiset sarjojen käynnistettyä-syysmessut su klo 12-16 myyntipaikka(pöytä) 10€ ilmainen sisäänpääsy buffetti kahvi+ makkara/nisu 2€ ps. muutimme 'yleisön' pyynnöstä sunnuntaille
 2. pidetään kesän nkuuma taphtuma Keitaalla klo 12-16
 3. Korttikerääjät tervetuloa-EpN kokontumisraja nousi 20. Mutta maskit olis kyllä kaikille hyvät ja käsien huolellinen pesu sekä etäisyydet ! Ryhmittäkää vähän tuloa niin pysymme helposti rajoissa. Yleensä 6-8 myyjää ja käviöitä ehkäpä 5 yhtäaikaa. Ei varmasti ongelmaa-hyvää korttipäivää odotellessa .
 4. Messut Seinäjoella siis 10.4. 2021 klo 11-16. -jos olemme 20 kokontumisalueella tai paremmin !
 5. varmuuden välttämiseksi -siirretään nyt jo pari viikkoa eteenpäin !
 6. Olis varmaan sopiva aika keräilijöiden kokontua taas perinteiseen tapahtumaan. SM-liigan kakkossarjaa ootellaan ja The Cuppia .) Artifacs ja synergy testattiin-hyvääkin löytyy ... Kauppakeidas.fi on vielä muutamia boxeja. Nyt tuo korona on eteläpohjanmaalla about hallinnassa, mutta katotaan lähempänä .
 7. messuilla 6 myyjää ja käviötäkin jonkin verran koronasta porukka suojautui kiitettävästii maskeilla ja käsiä pesten. Turvavälitkää ei ongelma ku ruuhkaan asti ei ylletty Palataan keväällä taas asiaan ja yritetään saada jälleeen mukava tapahtuma aikaan ! Kiitos kaikille mukana olleille tv. aksu
 8. siis la klo 11-16: myyjiäkin mahtuu, mutta ilmoita tänään pe -kiits
 9. Kaikki mukaan-onneks seinäjoella ja meillä tääpäin on korona hallinnas-vielä ainakin maskisuositus(meiltäkin saa)
 10. Perinteinen lätkäkeräilijöiden kokoontuminen taitaa olla NHL tauko päällä silloin-toki tilanne voi muuttua ...
 11. Kiits mukana olleille-ihan kiwa tapahtuma .) Tuonne loka-marraskuuhun seuraavia jo pitääs päivittää-- olisko 17.10 sopiva terv. aksu (pitkis)
 12. La 6.6. olis MESSUT sitten !

 13. Päätimme Porin Villenkanssa,että la 6.6. on hyvä päivä-toivottavasti tuutta runsain joukoin !
 14. Ma tullee tieto , että 20 hengen tapahtumia voi järjestää-mutta katellaan .)
 15. la 16.5. voitaas kokeilla uudestaan, katotaan tuos vappuna 'maan tilanne .)
 16. Messut on siirretty tulevaisuuteen -palataan onko alkukesästä vielä kiinnostusta! Nhl-kausi jatkunee heinäkuussa?
 17. Tulossa SM-tason vieraita messuille ja ideaparkkiin. Coronan takia emme saaneet vahvistusta vielä ! Messut pidettäneen vasta toukokuun lopulla -eli kaikki silloin Seinäjoelle !
 18. Näin Villen kans aateltiin-tehdään nyt hyvä tapahtuma-kaikki mukaan päivä siis la 28.3. avaamme tilat klo 10 -ideaparkin vieressä kun ollaan -yritetään hyödyntää :)
 19. alustava päivä-olisko ok? tarkennetaan tammikuun lopulla ... jotain vetävää oheistapahtumaakin mietitään...
 20. IDEAPARKIN AVAJAISET myös samaan aikaan meidän puutarhassa ! Pitkis täyttää 25 v. -eli v.94 on korttikauppaakin pidetty .) Oheistapahtumia; 16.11. YGO regionals klo 13, MTG seinäjoki open klo 16
 21. onko päiväok runko kävijöille-ottakaa yhteyttä-kiits la klo 11-16(laitetaan tienvarsimainontakin kuntoon
 22. Perinteiset korttien plärööpäivät Keitaalla varaa paikka viim ke -saadaan pöydät vireeseen (10e) Vieressä avattavassa Ideaparkissa vierailee mm. Teemu Selänne ohessa Pohjanmaa open snooker turnaus Myös klo 12-14 Live ammunta esittely !
 23. perinteiset korttiskabat vuodesta 1994 :), toki pari oli jalasjärvellä ja kurikas aluuksi.. välskärinkatu 12, joupissa citymarket lähellä sekä krauta vastapäätä tervetuloa
 24. vahvistakaa tulo-on helpompi laittaa pöytiä valmiiksi kiits
×
×
 • Create New...