Hyppää sisältöön

AnttiAhonen

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  4
 • Liittynyt jäseneksi

 • Viimeksi käynyt

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AnttiAhonen

  V: NFL Colts kortit

  Hei, Etsin Indianapolis Colts kortteja. Peruskortteja saa myös tarjota, mutta eniten kiinnostavat nimmari/paitakortit. Etsin ensisijaisesti vaihtoja (vaihdossa löytyy vaikka mitä jääkiekosta (jenkki)fudikseen).
 2. Hei, Etsin Bayer Leverkusen ja Fernando Torres kortteja. Mitä erikoisempia niin sen parempi. Perus korttejakin saa tarjota. Mieluiten vaihtaisin muihin kortteihin (löytyy vaikka mitä lätkästä (jenkki)fudikseen), mutta voin myös tarpeen tullen maksaa.
 3. Hei, Myynnissä paljon jalkapallo kortteja vuosilta 2009-2015, jotain uudempaakin saattaa löytyä. Paninin Champions league sarjoista löytyy melkein täysiä settejä noilta vuosilta ja tuon ajan maajoukkue arvokisoista myös. Match Attax tekijältä löytyy Valioliiga ja Bundesliiga kortteja myös tuolta ajalta, melkein täysiä settejä. Kysy jos kiinnostaa. Voin myydä joukkue/pelaajittain tai vaikka kaikki kerralla.
 4. AnttiAhonen

  Ostetaan pokemon kortteja

  Hei, Jos sinulta löytyy nurkista vanhoja tai miksei uudempiakin pokemon kortteja niin voisin olla kiinnostunut ostamaan niitä. Mitään super kalliita ei tarvitse ehdottaa.
×
×
 • Create New...