Hyppää sisältöön

Toma

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Sisältöä yhteensä

  470
 • Liittynyt jäseneksi

Profile Information

 • Sukupuoli
  Not Telling

Viimeisimmät kävijät profiilissasi

921 profile views
 1. Toma

  COMC Mailboxin tyhjennys.

  On kyl tiukkaa settiä!
 2. Melkein täysi setti, linkistä näkyy mitä settiin kuuluu ja mitkä puuttuvat. 2013-14 Prizm auto Tarjouksia kuunnellaan. Setissä mukana Howen greidattu BGS 10, muita ei ole greidattu.
 3. Olisi tarvetta ostaa uutta kesäkelloa niin laitetaan ylimääräiset paidat tarjolle jos jollekin kelpaa. Mikäli hinta ei miellytä, tarjoa. Bobby Hull, Frameworth COA, 250€ Doug Gilmour, AJs COA, 250€ McDavid, AJs COA, 650€
 4. Toma

  Sean Monahan puutelista

  Nostellaas jos joltain jotain löytyi ja ettei ihan kokonaan katoa
 5. Toma

  Tekstin muokkaaminen

  No tällä se sitten lopulta onnistui vaikka joutui vähän säätämään. Kiitos vinkistä.
 6. Toma

  Tekstin muokkaaminen

  Huomasin päivityksen myötä että tekstit viesteissä on jonkin verran muuttuneet. Onnistuuko rivivälien muokkaaminen jotenkin? En ainakakaan itse löytänyt vaikka koitin kaivella... Nyt osa tekstistä on pienellä rivivälillä ja osa isolla. Omaan silmään näyttäisi miellyttävämmältä kun olisivat kaikki samalla rivivälillä.
 7. Toma

  Salkku keräilykorteille

  https://www.sportcardseurope.com/a-48443939/storage/aluminium-case-for-cards/ Tuolta löytyy valmis versio. Jotkut on ainakin kehunu, itsellä ei ole kokemusta. Vähän myös bilteman versiota hintavampi. Tulee tosin Suomen ulkopuolelta, euroopasta kuitenkin.
 8. Toma

  M: One toucheja

  Lisätään vielä käytettyjä myyntiin. Nämä hopeisella magneetilla. Eivät siis ole uusia ja näissä kaikissa kulumaa pinnassa. 42 kpl 130/180pt (en tarkemmin ole katsonut kumpia, suurin osa taitaa kuitenkin olla 130pt) 4 kpl 100pt 3 kpl 35pt. Nämä kaikki mieluiten pakettina hintaan 30€ + postit. Toimitus mahdollinen myös hertsikkaan. Yksittäin 1€/kpl.
 9. Toma

  ITG kortit ..inflaatio?

  Muistan jostain lukeneeni että /10 korttia olisi ollut 11-12kpl liikkeellä ja joku olisi ne kaikki erilaiset nähnyt. Eikä siis kyseessä ollut Vaultin julkaisut vaan ns. alkuperäiset. Itse en ole niitä päässyt näkemään.
 10. Toma

  Sean Monahan

  Taas olisi reilu 50kpl kotiin asti saapunut. Aloitellaan tämän kauden lapuista 2017-18 Upper Deck Trilogy #19 Sean Monahan 2017-18 Upper Deck Trilogy Blue #19 Sean Monahan #/999 2017-18 Upper Deck Trilogy Green #19 Sean Monahan JSY #/319 2017-18 Upper Deck MVP #5 Sean Monahan 2017-18 Upper Deck MVP Puzzle Back #5 Sean Monahan 2017-18 Upper Deck MVP Green Scripts #5 Sean Monahan 2017-18 Upper Deck MVP NHL Player Credentials Level 1 Access #NHLSM Sean Monahan 2017-18 Upper Deck MVP NHL Player Credentials Level 2 Access #NHLSM Sean Monahan
 11. Toma

  Tullista jälleen

  Uskoisin että eiköhän tuo tule menemään aika pitkälti kuin nykyisinkin. Lähetysilmoitus kolahtaa ja sitten vaan ilmoitusta tekemään. Itse en ole enää pitkään aikaan jaksanut mitään kuitteja/maksutapahtumia liittämään mukaan vaan olen vain laittanut hinnan suoraan. Kertaakaan ei ole vielä tullut selvityspyyntöä ja tuskin tulee tuon muutoksenkaan jälkeen. Olisi aika paljon työtä lähteä jokaista lähetystä erikseen varmistamaan. Sitten jos tullilla on epäilyksiä niin varmaan tarkennuksia pyytävät. Lähetyksethän käsittääkseni tulevat EU:n ulkopuolelta omissa säkeissä/laatikoissa/erissä niin ei
 12. Toma

  Tullista jälleen

  EU muuttamassa tullisäännöksiä. Alkaa tulevaisuudessa harrastus maksamaan entistäkin enemmän kun joka lappuun laitetaan 24% veroja päälle... "Uusilla säännöillä poistetaan poikkeus, joka koskee EU:n ulkopuolelta tulevia lähetyksiä, joiden arvo on alle 22 . Eurooppa-neuvoston mukaan nyt noin 150 miljoonaa pientä lähetystä tuodaan EU:hun arvonlisäverotta, ja nykyisessä järjestelmässä on mahdollisuus väärinkäytöksiin." "Eurooppa-neuvoston mukaan jäsenmaiden on saatettava pienten lähetysten alvia koskeva direktiivi osaksi kansallista lainsäädäntöään vuoden 2020 loppuun mennessä."
 13. Toma

  13-14 Prizm Autographs

  7 lappua vielä uupuisi
 14. Toma

  Kortin postitus seurantakoodilla ulkomaille

  Viimeiset kaksi kertaa matkaan on mennyt yli kuukausi. Kanadan päässä oli ainakin silloin ruuhkaa ja ilmestyi paria päivää ennen perille menoa Canada postin seurantaa.
×
×
 • Create New...