Jump to content

Seamu

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Posts

  196
 • Joined

 • Last visited

About Seamu

 • Birthday 05/31/1988

Profile Information

 • Sukupuoli
  Mies
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

1,272 profile views

Seamu's Achievements

 1. Näyttäisi vahvasti että näin on, tässä myös kuva näistä kahdesta versiosta:
 2. Moikka, Tuli hankittua seuraava Saku Koivun 2004-05 Buyback nimmari tuplaksi. Kun korttia aikaisempaan kansiossa olevaan korttiin vertasin huomasin että näissä kahdessa kortissa on nimmarit vedetty erivärisillä tusseilla. Molemmista korteista löytyy aitoustodistus tarrat ja kortit, niin pitäisi sen osalta kortit olla kunnossa. Mites muut Saku keräilijät, löytyykö teillä tämä kortti minkä värisellä tussilla? Onkohan Sakulla nimmaria kirjoittaessa yhdestä tussista vain muste yksinkertaisesti loppunut? Mitä numeroinnista saan selvää nämä ovat peräkkäiset numerot 08 (ylempi) ja alempi joko 07 tai 09. Näitä kortteja kun ei ole kuin vain 11 kpl:ta tehtyjä, niin jännä että löytyy versioita missä nimmari on eri värisellä tussilla korttiin raapustettu. Löytyykö muilta vastaavia tapauksia muiden pelaajien kohdalla? Terveisin Toffe
 3. Poistettu, näköjään tuli käytettyä lainattua tekstiä muokkauksen sijaan. Oli muokkaus toiminto vaihtanut paikkaa sivuston päivytyksen myötä. Olkoon tämä samalla nosto tähänkin sitten.
 4. Nostetaan tätä taas, jos joltain löytyisi puuttuvia.
 5. Itse tuli hankittua kuvaustasi vastaava kortti noin vuosi-kaksi sitten messuilta. Myyjän mukaan Koivu olisi sisun promo tilaisuudessa allekirjoittanut X määrän näitä. Kortti kyllä näyttää ihan normaalilta sisu kortilta, mutta tuo nimikirjoitus on kuulakärkikynällä tussin sijaan. Kortissa ei ole minkäänlaista numerointiakaan. Missä tilaisuudessa tai minkä määrän näitä on tehty niin siitä ei ole itsellä tietoa. Jos jollain olisi tästä enemmän tietoa niin kuulisin mielelläni, mikä tarkalleen tämän version tarina on. Tässä vielä kuva kortista Toffe
 6. Etsitään palautettua versiota Saku Koivun Super Bonus kortista, missä Sisu logo on vasemalla puolella. Löytyykö keltään? Löytyy palautettu versio, missä logo oikealla puolella vaihdossa. Löytyy myös muuta vaihto tavaraa. Toffe
 7. Hienot on Koivu lisäykset. Pakko nostaa hattua rajapyykin ylityksestä🎩
 8. Moro, tuossa on mitä löytyy. Hasekki keräily kuitenkin tällä hetkellä vähän jäissä, mutta voi sitä aina laittaa kuvia mitä sulta löytyis.
 9. Seamu

  Tullattavaa

  Moro, Postista tuli kirje että lähetys on kiinni tullissa, lähettäjäksi on merkattu Amazon, vaikka sieltä en ole mitään tilannut. Comcista ja Ebaystä odotan kuitenkin lähetystä. Onko kenelläkään ollut Amazon lähettäjänä jos on comcista tai ebaystä jotain tilannut?
 10. Viime nostosta jo mennyt yli vuosi, niin nostellaas tämä taas. Jos listalta puuttuvia löytyy niin voi tarjota yv:nä.
 11. Seamu

  Tuparit

  Tulossa ollaan. Ketä muita on tulossa? Niin tietäisi vähän mitä vaihtotavaraa kannattaa ottaa mukaan. Itseä kiinostaisi Saku Koivun kortit & oddballit, jyväshyvä & semic tarrat, sisu nimmarit ja 90 luvun upper deck vaihdossa.
 12. Nosto, myös vaihtoa voi ehdottaa puutuviin Saku Koivuihin, hyväskuntoisiin jyväshyvä tarroihin tai sisu nimmareihin:
×
×
 • Create New...