Jump to content

jap1811

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jap1811

  1. Sarjassa on kaikki peruskortit, Gold Cardit, Pain Killerit, Ghost Goaliet, Sisu Specialit mustana ja valkoisena, NHL Draftit ja Spotlightit. Käytännössä kaikki muut, mutta ei isoa Super Chasea. Kortit tulee kansiossa ja ovat priimakunnossa. Ostajalle voin toimittaa tarkempia kuvia korteista. Minimihinta 80e. Pikaiset kaupat, päättyy 1vrk päästä tästä ilmoituksesta.
  2. Kiitos vastauksesta! Täytyykin muokata ilmoitusta että myydään myös yksittäisinä ja laittaa erikseen myyntiin noita Sisu Specialeja ym. Noista RetroGold ja Laser korteista mulla ei ollu hajuakaan 😄 Osaatko sanoa järkevää hintaluokkaa noille "perus" erikoiskorteille, esim. just Sisu Specialit ym.?
  3. https://www.huuto.net/kohteet/leaf-sisu-95-96-koko-sarja-erikoiskortteineen/522095893 Kysymyksiä voi esittää huutonetissä. Myydään myös erikseen yksittäisiä kortteja.
  4. Mulla on Leaf Sisu 95-96 koko sarja erikoiskortteineen, mukana kaikki Sisu Specialitkin mustana ja valkoisena ja eriklisiso bonuskortti. Kaikki kortit olleet koko ajan kansiossa ja ovat tosi hyvässä kunnossa. Osaisikohan joku sanoa tämmöisen sarjan arvoa?
×
×
  • Create New...