Jump to content

Tumppi

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Tumppi's Achievements

  1. Kiitti taas hyvistä neuvoista, @Messina Ihan hyvin näidenkin neuvojen kautta päässyt enempi sisään asiaan. eBaysta löytyy hyvin kortteja, joita voisi tilata, mutta postimaksut tietystikin P-Amerikasta kalliita. Sitä olen vielä miettinyt, että kun porukka tuolta tilailee, niin onko joitain kikkoja joilla saisi postimaksuissa säästettyä, ja tuleekohan näihin tilauksiin vielä tullimaksuja päälle.
  2. Kiitti tiedoista! Eli käsitän että noita memorabilia-kortteja siis voi saada melkein mistä vain pakoista. Jos kaupassa noita pakkoja ihmettelisi, niin varmaan kannattaisi samalla näin noobina googletella, että onko siinä sarjassa sellaisia. Oddsit nyt niin pienet yksittäisiä pakkoja hommatessa, että en tällä tielle lähte, mutta kiva ymmärtää miten homma toimii. Eli tuo Cardset varmaankin jonkinlainen "sarja/valmistaja/setti" vai mikä onkaan oikea termi. Mitä tuo re-patchaus siis vielä tarkemmin ottaen tarkoittaa? Jonkun pelaajan käyttämä paita leikelty kortteihin laitettavaksi -> se onkin 1-värinen -> joku (kuka?) vaihtaa sen palan kolmiväriseen paidanpalaan. Onko tuo siis niin että valmistaja huijaa, joku kortin ostanut huijaa ja myy eteenpäin vai huijaako kukaan ja se 3-värinen pätsikin ollut siis pelaajan käyttämästä paidasta. Sori nämä kyssärit, mutta pitää kysellä tarkkaan. Oma strategia varmaankin sellainen, että saatan ostaa silloin tällöin jonkun tuollaisen memorabilia-kortin tyyliin eBaysta suoraan. Tai sitten eism. korttifriikkien facebook-ryhmästä, kun sellaiseenkin liityin. En tiedä ostaako keräilijät paljon boxeja suoraan tällaisten toivossa, mutta ainakin näin uutena ei uskalla sellaiseen hommaan lähteä. Saa myös kertoa muutakin aiheeseen liittyvää "tyhmääkin", jos tulee mitä tahansa kerrottavaa mieleen henkilölle, joka ei tiedä näistä juuri yhtään mitään - eli minulle Edit: Ja onkohan nuo mailan- tai paidan palat aina game tai match worn -hommia? Eli voi luottaa siihen, että jos tuollaisen kortin ostaa, niin se on ollut pelaajan päällä pelissä tms. Ainakin itselle sillä iso merkitys.
  3. Moi! Aivan uusi käyttäjä ja 1. viestini täällä. Kortteja kerännyt lapsena 90-luvulla ja nyt viime vuosina välillä tullut ostettua joitain muistoiksi. Korttiskenestä en tiedä nykyään mitään. Nuo erikoisemmat kortit eli otsikossa mainitut pelipaita-, maila- ja nimmarikortit (yms.) ovat hienoja ja miettinyt joidenkin sellaisten hommaamista. Tuollaisiahan voi ostaa yksittäin netistä, mutta minkälaisista pakoista noita oikein voi saada? Onko sellaisia pakkoja ihan Suomessa myynnissä jossain, joista olisi mahdollisuus tuollaisia saada? Entä ovatko nuo varmasti aitoja eli jos pakasta saisi niin ovatko ne 100% aitoja keräilijöiden silmissä vai onko merkeillä eroja? Entä liikkuuko noista väärennöksiä jos netistä ostaisi joitain tuollaisia? Myös vastaavat jalkapallokortit kiinnostaa, niin päteekö jääkiekkokorttien yo. kysymysten vastaukset myös jalkapallokortteihin? Kiitollinen olen jos joku voisi valaista minua tästä aiheesta. Koettanut googletella, mutta ei ole paljoa tietoa löytynyt.
×
×
  • Create New...