Jump to content

NHLCollector

Korttifriikit - Foorumijäsenyys
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NHLCollector's Achievements

 1. Hei Kortit ovat vielä saatavilla, mutta näistä muutama saattaa lähteä mahdollisesti greidaukseen. Mietin vielä tuota, joten sen takia en nyt ole näitä vielä alkanut niin aktiivisesti markkinoimaan. Ilmoittelen kun tiedän paremmin.
 2. Jos löytyy näihin kortteihin kiinnostusta niin laittakaa viestiä tulemaan
 3. Hei Nyt kun alkaa korona helpottaa hieman ja vähän vapaammin voi järjestää tapahtumia, niin voitaisiinko tänne kuopioon järjestää joku tapahtuma? Olisikohan tänne mahdollisesti tulossa halukkaita myyjiä ja korttien vaihtajia. Kohtahan tuo extended sarjakin nhl:stä tulee. Ainakin itsellä olisi kortteja vaihdettavaksi ja myytäväksi peruskorteista insertteihin.
 4. Hei Valitettavasti en päässyt viimeksi paikalle. Milloin mahdollisesti olisi tulossa seuraava korttitapahtuma teille sinne?
 5. Hei Ohessa hintoja korteille postit toki kortin päälle: Kevin Lankisen french young guns 42€ Kirill Kaprizov young guns 180€ Dillon Dube FLUORESCENCE 25 € Alexis Lafreniere opc peruskortti 8 € Alexis Lafreniere opc sinireunainen 15 € Ty Dellandrea POE 13 € Peyton Krebs MVP /20 35 € Nathan Mackinnon OPCP /10 95 € Ty Smith Young guns 20 € Alexander Alexeyev FLUORESCENCE 3 € Philipp Kurashev FLUORESCENCE 7 € Ja kaikista voi toki tarjota, kuuntelen ja vastaan niihin.
 6. Hei Minulta löytyy myytävänä 90-luvun alun topps-kortteja, 1999-2002 kortteja kuten jordan holofame kortti sekä 2019-20 hoobs premium kortteja. Kaikki on suoraan paketista sleeveen laitettu, joten kortit ovat siinä kunnossa mistä ne pussista ja sitä kautta laatikosta on otettu. Kuvia voin laittaa tarpeen mukaan kysyttävistä korteista. Listaa ei nyt suoraan tässä vaiheessa ole, mutta saan sen tähän ensi viikon aikana. Kortteja löytyy mm. seuraavista pelaajista: Michael Jordan Scott Pippen Magic Johnson ja moni muita tähtiä sekä peruspelaajien kortteja.
 7. Hei Liitteenä olevan kuvan kortit olisivat myynnissä. Laita viestiä, jos joku kortti näistä kiinnostaa. Lisää muita inserttejä myös s2 2020-21 sekä s1 2020-21 sarjasta löytyy. Myös aiempien vuosien inserttejä ja peruskortteja löytyy, jos on kiinnostusta
 8. Hei Kuinka moni olisi halukas ostamaan esim. kerran kuussa tai kertaluontoisesti silloin tällöin mysteeribokseja, joissa olisi 4-8 tehdaspakattuja pusseja ja sitten yksi tai kaksi mysteerikortti + one touch. Hintahaitariksi ajattelin jäkiksen osalta pyrkiä sellaiseen 25-35€ haarukkaan tuon boksin suunnitella. Muut ovat vielä hieman auki, mutta mietinnässä on erilaisia variaatioita. Ajattelin malleja: nhl-jääkiekon osalta: mysteerinen ysärijysäys 2000-luvun tehopakkaus nykyiset ja tulevat tähdet Muita mahdollisia: multisport (golf, soccer, koris, NFL, baseball) Miltäs idea kuulostaa? Olisitteko mahdollisesti valmiita tällaisia hankkimaan. Jenkeissä näitä on jonkin verran.
 9. Joo ymmärtääkseni tuo hoitaa tuon tullauksen kanssa, mutta sekin pitää maksaa siinä erikseen. Eli se ei kuulu postitukseen. Joskus muuten myyjien kanssa saa sovittua erikseen sitten tuon postituksen ilman tuota global shipping hommaa, vaikka sitä eivät suoraan mainosta. Käyttävät tuota kun se on helpoin tuolta jenkeistä. Kanadan puolella tuota ei vielä ole laitettu laajamittaisessti käyttöön. Jenkkien puolella on. Eli suosittelen kysymään että suostuvatko toimittamaan ilman global shipping ja seurannalla. Ainakin itse olen saanut monen myyjän kanssa tuon sovittua. Ihan siis lähiaikoinakin. Toinen vaihtoehto on käyttää tuota shipit-palvelua taikka vaikka comc-postilaatikkoon lähetystä, jos kyse on irtokorteista eikä laatikoista. Tällöin parhaimmillaan saat postituksen ilmaiseksi tuonne comc-tilille, mutta siitä joutuu pienen maksun maksamaan kun lisäävät sen tuonne tilille. Kuitenkin sen jälkeen pystyt yhdistelemään kortteja yhteen lähetykseen ja säästämään rahaa sillä tavalla.
 10. Hei Mitä mieltä olisitte ideasta, jos pidettäisiin virtuaalinen korttipäivä esimerkiksi google meet kautta. Jokainen voisi sitten esitellä esimerkiksi myytäviä korttejaan silloin ja kauppaa voisi siinä sitten samalla tehdä. Myös jonkinlainen group break voisi olla mahdollinen, jos sellaisen joku esim. kauppiaista saisi järjestettyä. Tällainen järjestettiin nyt toronton messujen tilalla, mutta itse en tuohon päässyt. En osaa kyllä nyt tarkemmin tässä määritellä miten tuon voisi tehdä, mutta jos innokkuutta löytyy niin lähdetään pohdiskelemaan ennen kuin päästään livenä sitten korttitapahtumia pitämään. Harmi, kun nyt ei vielä oikein kunnon tapahtumia voi pitää rajoitusten takia.
 11. Hei Nämä näyttävät jääneen hieman vähemmälle viime aikoina. Mitenkähän lie on nykypäivän laita järjestetäänkö näitä sillä varmasti mielenkiintoa tätä harrastusta kohtaan tulisi mahdollisesti myös uusille keräilijöille.
 12. Onhan se totta, että nuo kaksi ovat tunnetuimmat, kun ovat olleet pitkään markkinoilla. Toki aikojen saatossa voi monet muutkin tulla ihan samalla tavalla kilpailijoiksi. Mielenkiinnolla seuraan miten markkinat kehittyy noiden osalta. Olisihan se hyvä, että euroopastakin löytyisi noille kilpailijoita ja saataisiin hintoja alaspäin sekä nopeutettua greidausta. Aika monessa noista firmoista on taustalla vanhoja psa- tai becketin työntekijöitä. Mitä olen noiden taustoja selvitellyt, joten ainakin itse olen kohtuulliseen vakuuttunut noiden laatuun. Olihan se GMA aiemmin vähän aliarvostettu, mutta ajansaatossa on nyt saanut hyvin jalan sijaa ja arvostusta. Näin ollen uusien korttien kohdalla kilpailee näiden kahden ison sekä SGC kanssa.
 13. Millähän nimellä tuo ryhmä löytyy ja onko siihen mahdollisuus päästä osallistumaan? Mistä esimerkiksi löytyy ohjeet tuohon? Englannin kieli ei itselle ole ongelma, kun sen kanssa joutuu tekemisiin päivittäin töiden kautta
 14. Hei Ok. Tässä kun olen viime keväästä lähtien virkistänyt tätä keräilyintoa uudelleen pojan innostamana, niin olen sitten tässä miettinyt, että olisi mukava järjestää kuopioon tällainen korttitapahtuma. Villen (Villen kiekkortti) kanssa tästä on juteltu, kun olen häneltä kortteja ostanut, että onnistuisiko tällainen kuopiossa. Periaatteessa mahdollista järjestää, mutta valitettavasti tämä korona on nyt sotkenut tätäkin asiaa. Jospa sitten kun korona asia alkaa selkiintymään, niin voitaisiin tapahtuma järjestää. Mitä enemmän mahdollisia kävijöitä sitä parempi
 15. Hei Minulla olisi myynnissä isoja määriä vuosien 2015-2020 väliseltä ajalta useista eri sarjoista nhl-kortteja. Löytyy mm. 2017-18 s1 ja s2 2018-19 s1 ja s2 2019-20 s1 ja s2 2020-21 s1 2019-2020 allure, opc platinium 2015-16 opc 2016-17 parkhurst rookieta ja peruskortteja. 2015-16 s2 2016-17 s2 2018-19 sp retail Kaikista sarjoista löytyy peruskortteja vaihtoon tai myyntiin sekä sitten inserttejä löytyy. Muutamia young guns tuplia löytyy vaihtoon tai myyntiin. Jos siis kiinnostusta löytyy, niin laittakaa viestiä tulemaan. Kuvia voin laittaa tulemaan tarpeen mukaan, koska nyt en kaikista saa tähän otettua kuvia. Kaikki kortit on suoraan laatikoista tai pusseista suoraan laitettu suojamuoviin tai keräilylle tarkoitettuun pahvilaatikkoon Jos haluaa vaihtoja, niin keräilyn kohteena on mitch marner, andrei svechnikov, patrik laine ja jack hughes.
×
×
 • Create New...