Jump to content

Dragon Ball Z


Guest Jartsa79
 Share

Recommended Posts

Guest Jartsa79

Siis eikö tosiaankaan löydy keneltäkään foorumin lukijalta Dragon Ball Z - keräilykortteja? Noitahan on tehty jo vuodesta 88 lähtien ja sarjoja on niin pirusti. Tuskin itsekään olisin noita kaikkia keräämässä täyteen :lol: mutta jokin sarja olisi kansiossa ihan kiva...

 

No, Suomessahan nuo ovat tietty vähän harvinaisempia, ehkäpä huutelen tässä lämpimikseni... Mutta yrittänyttä ei laiteta :D

 

Juu, ja Huutiksesta löysin yhden DBZ-kortti-ilmoituksen, mutta en ala kyseiseltä nimeltä mainitsemattomalta myyjältä ostamaan, ylihintaa saa maksaa halutessaan vaikka kyläkaupan tiskillä ja silti säästää pk:t.

Link to comment
Share on other sites

Täytyy kyllä myöntää, että en edes tiedä mistä korteista on kyse !

 

Doom Troopers kortteja tuli joskus kerättyä, Star Wars lappuja on kokoelmissa vieläkin, mutta tuollaisista en ole kuullut, tai sitten on vaan mennyt lujaa ja korkeelta ohi !

Link to comment
Share on other sites

Dragon Ball Z on anime, eli japanilainen piirretty. Sitä on tullut jonkin verran katsottua. Mutta joo, korteista en kyllä tiedä mitään. Niitä varmaan löytyy rapakon takaa tai nousevan auringon maasta, eli onnea etsimiseen! Jos satut saamaan käsiisi jotain, niin pistä toki näytille. :)

Link to comment
Share on other sites

No niitäkin... En sit oo varma olenko nähnyt väärin vai sit kuvitellut. MTG kortteja ne hyllyt ainakin pursuaa yleensä ja juuri noita Duel Masterseja. Luulisi että noita Dragoneita olisi täälläkin myynnissä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jartsa79

Juu tuossa Hata jo tärkeimmät kertoikin, Dragon Ball Z (ja Dragon Ball sekä Dragon Ball GT) on yksi maailman suosituimmista Animeista ellei suosituin. Ja sarjaan liittyvät mangat ovat myös melko suosittuja.

 

Itse en ole noihin kortteihin kyllä törmännyt missään. Duel Mastersia kyllä löytyy mutta DBZ-kortteja sitten vähemmän... Mutta kiirekös tässä :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...