Jump to content

kesä-heinäkuun nimmarit


ipajulle
 Share

Recommended Posts

Terve taas. kesä-heinäkuussa tuli osteltua näitä kivoja näyttelijöiden nimmareita taas melkein 30kpl.

Työt loppuivat, niin täytyy lopettaa ja keskittyä lätkäkorttien satunnaiseen osteluun.

Nyt kun kokoelma on laajentunut niin osaan arvostaa kaikenlaisten sarjojen ja leffojen esiintymisiä vaikkei omia suosikkeja olisikaan, kunhan saa mahdollisimman kattavan otoksen kaikesta mitä telkkarissa näkyy ja on näkynyt. historiaa. harmi että täytyy nyt laittaa telakalle taas tämä osasto.

 

TV-sarjojen päähenkilöitä löytyi edelleen jonkin verran. Tässä niistä osa.

 

DSC00766_zpsef5765ea.jpg

 

Larry Hagman Dallas. Ei esittelyjä kaipaa. Itse katsoin lapsena kyllä Dynastiaa että on vähän oudompi sarja mutta maine ja sarjan luonne on tuttu.

Hän oli kuusi kertaa ehdolla parhaaksi tv-sarjan näyttelijäksi.

Ennen Dallasia ehti olla unelmatyttöni nimisessä sarjassa.

 

Tia carrere. aarteenmetsästäjä. Leffojen puolella true lies ja waynes world.

 

Richard Anderson. kuuden mijoonan dollarin mies. samaan aikaan sama rooli bionic woman sarjassa. Kubrickin kunnian poluissakin oli mukana.

 

Jonathan Rhys Meyers. Tudorsin lisäksi päähenkilö viime vuonna alkaneessa Dracula sarjassa.

sai golden globen elviksen roolista tv-leffassa.

Britti minisarja Gormenghastissa oli myös päähenkilö. sen muistan katsoneeni joskus.

 

Vanha kunnon napoleon solo. Se oli hyvä sarja. Robert Vaughn oli myös semmoisissa klassikoissa kuten Bullit ja seitsemän rohkeata miestä.

Oscar ehdokkuus tuli mies philadelphiasta –leffasta.

2000-luvulla hän on ollut Hustle nimisessä sarjassa. kelmien kerho suomeksi.

 

 

sitten tommonen tylsän näköinen tuplanimmari. Naiset nimmareiden takana ovat sitäkin kiinnostavampia.

 

Holly Marie Combs. ei ole urallaan monessa jutussa esiintynyt mutta kolmessa sarjassa ollut keskeisiä henkilöitä. Siskoni on noita nyt on tunnetuin mutta lapsena seurattu rooman sheriffi on mulle tärkeämpi rooli. tuosta noitasarjasta ei oikein päähenkilöä voi mennä sanomaan kun shannen doherty kai oli semmoinen aluksi mutta lopetti nopeasti sarjassa.

kiva oli saada tällainen arvokas nimmari halvempana tarraversiona.

 

toinen nainen on taas vanhempaa vuosikertaa. Angie dickinson. nimi ei sanonut minulle mitään mutta ura on aika vaikuttava. erinäisten länkkärien jälkeen ura lähti kunnolla käyntiin 1959 Rio Bravo länkkäriklassikon naispääosalla. seuraavana vuonna ocean’s eleven -leffan alkuperäisversio.

sen jälkeen isoja rooleja kovaotteisissa leffoissa. osa klassikoita. hän esiintyi tähtien kera kuten Brando, Lee marvin, kirk douglas, michael caine, john wayne, sinatra jne

70-luvulla oli pääosassa Police Woman sarjassa ja sai siitä golden globen.

viimeinen iso rooli oli anna hyvän kiertää leffassa.

 

toinen tuplanimmari menee scifi osastolle niin esittelen heidät siellä vasta.

 

DSC00764_zpsc1e0dfb0.jpg

 

toisessa kuvassa on jo muutama leffatähtikin sarjojen seassa.

 

kaksi ekaa castle korttiani. stana katic oli spirit kortissa kylläkin jo ennestään. ei näistä sen enempää. jos seuraat sarjaa, niin tunnistat henkilöt. keskiviikkoisin neloselta klo 23. menossa oleva kolmas kausi on todella viihdyttävä.

 

keskirivillä xenan kaunis aisapari gabrielle. nimmari on kiinnostavampi kuin itse sarja. joskus menee näin.

 

sormusten herra kokoelmaan hyvä lisäys. Viggo mortensen oli uran alkuvaiheessa rennynkin leffassa vankila. sitten tuli esim Brian de palman mafialeffa carlitos way.

sormusten herran jälkeen esimerkiksi kolme cronenbergin leffaa. eastern promises toi oscar ehdokkuuden.

psychon uusintaversiossakin hän oli. oikea leffatähti on kyseessä eittämättä.

 

family guyn piirroskortti on gina gershon. hänet ostin lähinnä matrix veljesten eroottisen trillerin bound ansiosta, kun oli sen toinenkin nainen jennifer tilly jo hankittuna. tuo leffa on niitä harvoja jotka onnistuvat olemaan sekä eroottisia että trillereitä. ginasta tuli tuon myötä kai jonkinlainen lesboikoni. vai oliko se niin, että vain heteromiesten mieleen oli tuo esitys?

muista rooleistaan mainittakoon face/off ja Rennyn driven.

 

alarivissä taas jotain miesten mieleen. itse en oikein hänen ulkonäöstään ole innostunut mutta playboy playmate ja kolme ekaa kautta baywatchia. olisi ollut edustavampikin värillinen bikinikuva mutta sitä ei postitettu suomeen niin otin tuon sitten. erika eleniak siis on tämä daami. ET leffassa oli ja kaappaus merellä.

 

vieressä australialainen melissa george alias kokoelmaani. hän oli muistaakseni kolmannen kauden keskushenkilönä vierailemassa.

x-filesista tutun frank spotnizin 8-jakson pituisessa sarjassa Hunted hän oli päähenkilö ja muutamassa kauhuleffassa.

 

oikeassa reunassa happy days kokoelmaani neljäs nimmari. olin unohtanut, että scott baio oli sarjassa, niin hankin tämän vasta nyt. happy daysin jälkeen hänellä oli oma sarja charles in charge ja epäonnistunut spin-off. diagnoosi: murha -sarjassa hän oli aika pitkään mukana.

leffoissa hän on ollut kahteen kertaan Jodie fosterin kanssa. toinen oli omituinen gangsterileffa lapsinäyttelijöillä.

 

ja viimeisenä bond woman kokoelmaan malesiassa syntynyt michelle yeoh. toinen iso rooli oli hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme. monessa hong kong leffassa on ollut myös esimerkiksi jackie chanin ja jet lin kanssa.

 

DSC00765_zps022d9f50.jpg

 

sitten niitä scifisarjoja.x-filesiä ensin monta

 

Don S williams oli x-filesissa aika monessa jaksossa muuten ei mainittavaa uraa.

 

James pickens jr. on vähän isompi stara grayn anatomian myötä. kaikissa jaksoissa mukana siinä.

kiva tosiaan saada tämmöisiä päähenkilöitä, vaikkei sarjaa seuraisikaan.

 

tom braidwood on puuttuva kolmas jäsen x-filesin Lone gunmen ryhmään. eli nyt on heidän nimmarit kaikki. heillä oli oma spin-off sarjansakin. tom on lisäksi ollut 50 jakson verran assistant director x-filesissa.

 

tokalla rivillä on vielä yksi x-files näyttelijä. mieleen painuneessa alien bounty hunter roolissaan. brian thompson on ollut esimerkiksi ekassa terminatorissa.

 

sitten adam baldwin. hänkin oli viidessä x-files jaksossa mutta paremmin tunnetaan firefly ja chuck sarjoista sekä kubrickin full metal jacketista.

 

tähän väliin voisi siinä ekassa kuvassa olleen jewel staiten esitellä. hän kuului myös fireflyn miehistöön, josta minulla on nyt kolme jäsentä kokoelmassani. 14 jakson mittaista sarjaa on 3 jaksoa katsomatta. laadukas sarja on kyllä mutta on niin lyhyt että vaikea arvostaa kovin korkealle. ei voi olla pitämättä. jos olisi halvempia, niin ostaisin koko miehistön nimmarit. tuo jewel staite on sen verran hurmaava neito että sillä pötkii jo pitkälle. hän on ollut isossa roolissa myös parissa muussa sarjassa joita ei suomessa ole näytetty. sekä 30 jaksoa stargate: atlantista.

 

toinen siinä tuplanimmarissa ollut mies oli stargaten christopher judge. hänen lisäkseen minulla oli toinenkin stargaten päähenkilöistä eli se kaljupää pomo.

judgen ura on aika vaatimaton mutta pienessä roolissa vilahti viimeisessä batman leffassa.

sekä arvostetussa x-men animaatiossa esitti magnetoa 20 jakson verran.

 

takaisin tähän viimeiseen kuvaan. joel gretsch oli päähenkiö 4400 sarjassa ja keskeisiä hahmoja myös uudemmassa V-sarjassa.

 

alarivissä star trek DS9 sarjan suosikkini. Ferengi nimeltä Quark. tosin tämä paljon halvempi nimmari on toisesta ferengista joka näyttää kuitenkin melkoisesti samalta.

Armin shimmerman oli buffyn rehtori parikytä jaksoa.

 

wayne pygram on kolmas farscapen nimmarini. sithin kostossa oli kohtuullisen isossa roolissa.

 

vielä viimeisenä kaksi babylon 5 nimmaria. aika statisteja mutta kelpaa kokoelmaan. josh coxx on strong medicine lääkärisarjan päähenkilöitä.

 

siinä oli tämän kesän nimmarit. innostuin nyt listaamaan erilaisia palkintojakin mitä kokoelmaani on sadellut. 4 oscar voittajaa ja lisäksi kymmenkunta henkilöä saanut ehdokkuuden. osa näistä sai roolistaan golden globen.

walk of famelle on tähden saanut ainakin kuusi henkilöä. golden globet, emmyt ja saturn palkinnot olen myös listannut.

ja noita sarjoja joiden päähenkilö minulla on. niitä on jo yli 30. semmosia jotka viitsii mainita, jotkut sarjat on niin pieniä ja tuntemattomia.

 

sitä en arvosta että kolme kuorta jäi tulliin. eli ihan jokainen johon oli rehellisesti merkattu 40taalan summa. 25euroa piti ekstraa maksaa. onneksi sentään on muuten vaivatonta nettitullaus.

 

kiitokset jos luit tänne asti. kolmen kuukauden lätkäkortit tulee jossain vaiheessa kuvien myötä.

 

-Juhani

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...