Jump to content

Cardset 2017-2018 Series 2


Temeppu
 Share

Recommended Posts

Onko tosiaan näin, että Ultra Rare -nimmarit jäivät yhden setin mittaiseksi kokeiluksi? Ihan positiivinen ylläri itselleni mikäli näin on. /15-numeroidusta Tappara-paitaiset alkaisivat ollakin vähän liian haluttua tavaraa, etenkin jos olisi osunut esimerkiksi jonkun Porissa pelanneen kohdalle.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ei kanssa haittaa yhtään vaikka unohtaisivat moiset ultra raret iki ajoiksi. Simon Suorannan Jersey sen sijaan pitää olla molemmissa sarjoissa. :D

Tuo toinen 6 pelaajan paita-sarja on vahvasti Patch, ei Jersey. Ei ne tekisi 2 jerseytä samasta pelaajasta (Tosin Ramstedista on 2 eri joukkuessa ja nyt myös Tuulolasta)

Miika Lahden valinta tuli aika yllätyksenä ja miksi Dominik tehdään suoraan 50 signature sensaatioon kun yleensä on menty normi jerseyn kautta parhaimpiin paitakortteihin? :D

Link to comment
Share on other sites

Taattua laatua, taas kerran! Josh Greenin nimmari KooKoon paidassa (uran lopettamisilmoitus tuli Liigan sivuille niinkin myöhään kuin 15.5.2017), Bertrand 50-tehty Sportin paidassa ja 125-tehty Kärppä-paidassa, oletan että molemmat on jotain nimmareita tai paitoja.

Kipan-kapin nyt ostelemaan tätä kotimaisen korttikeräilyn lippulaivaa........

Link to comment
Share on other sites

Nyt näyttäisi olevat uusi checklist sivulla. Ja Ultra Raret mukana.

 

On kyllä ihan mielenkiintoista miten tuntuu että joka kerta tuon Checklistin ensimmäinen versio on jollain tavalla pielessä. Julkaistaan kuitenkin kaksi kertaa vuodessa, joten ei luulisi vaativan niin suuria ponnisteluja tarkistaa sitä oikeellisuutta jo ennen kuin työntää sen eetteriin. Toisaalta kun katsoo itse tuotetta, sekoitussuhdetta ja tuota entisten pelaajien roikottamista mukana sarjoissa, niin ehkä tämä on ihan linjassa.

Link to comment
Share on other sites

Huomasin että Series 2 peruskorttien numerointi alkaa checklistin mukaan 181:stä eli 12 ensimmäistä menee hölmösti päällekäin ykkössarjan Rookieiden kanssa RC181->RC192. Piti tästä kokeeksi kysäistä FB-viestillä Cardsetilta (kun sivu mainosti että viesteihin vastataan hyvin :P) niin sainkin automaattiviestin heti entteriä painettuani:

 

"Kiitos viestistäsi ja kiinnostuksestasi. Emme valitettavasti vastaa kyselyihin sosiaalisessa mediassa. Lähetäthän meille postia kirjeitse ja liität mukaan sähköpostiosoitteesi."

 

Tämä siis ilmeisesti Cardsetin "tuettu" yhteydenottotapa, kun soittoihin, sähköposteihin tai SoMe-viesteihin ei vastata. Kas kun ei faxia tai kirjekyyhkyä pyydetä :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Huvittavaa touhua, että oletetaan asiakkaan lähettävän kysymyksensä etanapostilla 60-luvun tyyliin ja sitten kuitenkin vastataan sähköisesti. :D Sen sijaan kyllä Cardsetin suunnalta yhteydenottoja aktiivisesti tulee, kun nimenomaan he jotakin kaipaavat. Viimeksi eilen kun Pelicansilta laitoimme Kangasniemen Jerseyn postitukseen Series 2:n paitakortteja varten.

 

Olli

Link to comment
Share on other sites

Eiköhän tuo ole vaan keino, jolla kysymysten määrä ja siihen liittyvä työ saadaan pidettyä mahdollisimman vähäisenä. Minä kyllä päivittäisin tuotakin vielä niin, että emme valitettavasti voi varmistua siitä, että kirjeen lähettäjä ja kirjeessä mainitun sähköpostin takana on sama henkilö. Joten Lähetäthän meille postia kirjattuna kirjeenä ja liität mukaan sähköpostiosoitteesi.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tuo aika huonon kuvan antaa firmasta vuonna 2018 jos etanapostia joutuu käyttämään että saa kysymyksen perille, varsinkin jos vastaus kuitenkin tulee s-postilla. Melkein uskaltaisin kutsua kyseistä toimintaa puuhasteluksi jos senverran ei viitsi panostaa asiakspalveluun. Mutta hyvänä puolena sahalaitaiset kortit on melkeen kokonaan kadonneet pusseista, itselle on vain yksi tullut vastaan.

 

Ja vaikka checklist on vain checklist, voisi senkin oikolukea ennen julkaisua, varsinkin kun kyseessä on korjattu versio alkuperäisestä. Terveisin Sach Budish, Kaapo Kahkonen, Jesper Kotkaniemi ja Tom Kallio (joiden nimet on oikein muualla checklistissa)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Viime aikoina on ainakin itselleni tullut Cardsetilta poikkeuksellisen huonokuntoisia paita- ja patch-kortteja, kun olen sinne redejä lähettänyt. Saattaa hyvin olla, että kortista on jopa 3/4 kulmaa todella huonossa hapessa. Ja viimeisimmässä lähetyksessä olivat yhden redemption-kortinkin kulmia innostuneet tärvelemään.

 

Täytyy varmaan kohta alkaa pyytää vaan välineet ja materiaalit kotiin niin saa itse liimailla.. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...