Hyppää sisältöön

Korttifriikit Suomen Korttikeräilijät ry lopettaa toimintansa


Recommended Posts

Tervehdys kaikki!

 

Korttifriikit Suomen Korttikeräilijät ry piti tällä viikolla toisen purkukokouksensa ja päätti purku-/selvitystoimista. Yhdistyksen loput varat (ainoastaan rahaa aikoinaan maksetuista jäsenmaksuista) siirretään minulle ja ne käytän luonnollisesti täysmääräisesti Korttifriikit.fi-sivuston ylläpitokuluihin. 

 

Tämä tarkoittaa myös sitä, että tarvitaan jotain muita keinoja sivuston ylläpidon rahoittamiseksi, kun jäsenmaksutuloja ei enää ole. Yhdistykseltä siirtyvät loput varat riittävät ylläpitokuluihin n. 7 kuukaudeksi. Itse en pysty täysin ottamaan taloudellista vastuuta sen jälkeen syntyvistä kuluista, mutta olen tietysti mukana talkoissa siinä kuin muutkin käyttäjät. Kaipaan kovasti apuja, miten asiaa toivotte ja ehdotatte hoidettavan ensi keväästä eteenpäin!

 

Tatu - yksi Korttifriikit.fi:n perustajista 

Link to post
Jaa muilla sivustoilla
  • MOGO89 pinned this Aiheeseen

Cardset sponsoriksi? Itse en kerää sm liiga kortteja, mutta kyllä kai tämänkin sivuston kautta on jokunen Cardset laatikko / lappu vaihtanut omistajaa? Luulisi heillekin olevan eduksi, että sivusto jatkaa toimintaa? Ihan näin äkkiseltään ajateltuna. En tiedä, onko heillä mitään kiinnostusta asiaan. Tai saisiko heiltä jonkun boksin lahjoituksena, joita voisi myydä arvoilla tms...  Ei taitaisi ne tulot pelkästään riittää...

Link to post
Jaa muilla sivustoilla
  • 3 weeks later...

Lisäsin foorumin oikeaan laitaan Lahjoitus-napin. En nyt alkanut tehdä mitään erillistä sähköposti/Paypal-tiliä, joten lahjoitukset ohjautuvat omalleni. Senttiäkään mahdollisista lahjoituksista ei tulla käyttämään muuhun kuin foorumin ylläpitomaksuihin.

 

Tatu 

Link to post
Jaa muilla sivustoilla

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vieras
Vastaa tähän aiheeseen...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Et voi liittää kuvia suoraan. Lataa tai lisää kuva www-sivulta.

Lataa...
×
×
  • Create New...